Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ولی اینجوری نگفته بودیا اگه خواستی بری ؛ حتما با اکیپ جوونا برو ؛ چون اینقدر تو راه خوش میگذره ؛ کمتر خستگی حالیت میشه چرا همینجوری گفته بودم ، برو ببین خب منم دارم اکیپ جوونارو فراهم میکنم دیگه، بدویید بیاید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چرا همینجوری گفته بودم ، برو ببین خب منم دارم اکیپ جوونارو فراهم میکنم دیگه، بدویید بیاید آهان، پس پیشاپیش میگم؛ خوش بگذره بهتون لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آهان، پس پیشاپیش میگم؛ خوش بگذره بهتون مرررررررررسی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ولی اینجوری نگفته بودیا اگه خواستی بری ؛ حتما با اکیپ جوونا برو ؛ چون اینقدر تو راه خوش میگذره ؛ کمتر خستگی حالیت میشه بالا رفتن خوبه پایین اومدن ادم سر میخوره من اون سری چنان سر خوردم یه پسره نمیگرفتم میوفتادم تو دره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بالا رفتن خوبه پایین اومدن ادم سر میخوره من اون سری چنان سر خوردم یه پسره نمیگرفتم میوفتادم تو دره بالا که که میرسیا ؛ کنارای پله مینویسه 200 تا پله؛ 100 تا پله، وااای اون آخراش خیلی سخته؛:icon_pf (34): سری اول اشکمو در آورده بود،:icon_pf (34): پایین اومدنو که با بچه ها بودیم ، حرف میزدیم، حالیمون نشد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بالا که که میرسیا ؛ کنارای پله مینویسه 200 تا پله؛ 100 تا پله، وااای اون آخراش خیلی سخته؛:icon_pf (34): سری اول اشکمو در آورده بود،:icon_pf (34): پایین اومدنو که با بچه ها بودیم ، حرف میزدیم، حالیمون نشد ارهاما مسیر قشنگه من یبار کفشم خوب نبود مجبور شدم بکنم پا برهنه برمفیلمشم هست تازه اومدی لباس محیط زیست پوشیدیم اشغالای محیطو جمع کردیم خسته شدم اینقدر گفتم خانوم اشغال نریز اقا اشغال نریز لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ارهاما مسیر قشنگه من یبار کفشم خوب نبود مجبور شدم بکنم پا برهنه برمفیلمشم هست تازه اومدی لباس محیط زیست پوشیدیم اشغالای محیطو جمع کردیم خسته شدم اینقدر گفتم خانوم اشغال نریز اقا اشغال نریز کارای مفید هم که انجام میدی :persiana__hahaha: خیلییییی مسیرش قشنگه؛ اما دیگه 2 بار رفتم, دوس ندارم دوباره برم, تا 2 روز بعدش نمیتونستم راه برم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ کارای مفید هم که انجام میدی :persiana__hahaha: خیلییییی مسیرش قشنگه؛ اما دیگه 2 بار رفتم, دوس ندارم دوباره برم, تا 2 روز بعدش نمیتونستم راه برم :icon_pf (34): با دوستام رفته بودم قشر تحصیل کرده بودیم دیگه:persiana__hahaha: مسیرش اهم مخصوصا اون پشت مشتا جاذبه های پنهان داره:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ با دوستام رفته بودم قشر تحصیل کرده بودیم دیگه:persiana__hahaha: مسیرش اهم مخصوصا اون پشت مشتا جاذبه های پنهان داره:persiana__hahaha: جاذبه های پنهان؟؟؟ من کی هیچ جاذبه ای ندیدم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ جاذبه های پنهان؟؟؟ من کی هیچ جاذبه ای ندیدم :persiana__hahaha: چشم بصیرت میخواد دیگه:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چشم بصیرت میخواد دیگه:persiana__hahaha: عهههه،آهان، :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ عهههه،آهان، :persiana__hahaha: ونوس 20 باشگاه تویی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس 20 باشگاه تویی؟ قبلا که بهت گفته بودم؛ نه ، اون دوستمه، من ونوس 68 باشگاهم، اگه بری تو لیست دوستاش منو میبینی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ قبلا که بهت گفته بودم؛ نه ، اون دوستمه، من ونوس 68 باشگاهم، اگه بری تو لیست دوستاش منو میبینی امروز نظراتشو دیدم گفتم ونوس چه متعصبه:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ امروز نظراتشو دیدم گفتم ونوس چه متعصبه:persiana__hahaha: جاش اینجا خالیه؛ کاش بود و اسی رو میدید:persiana__hahaha: به من میگه آبجی، من وقتی اونجا عضو شدم همه فکر میکردن اونم؛ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ جاش اینجا خالیه؛ کاش بود و اسی رو میدید:persiana__hahaha: به من میگه آبجی، من وقتی اونجا عضو شدم همه فکر میکردن اونم؛ من دیدمش گفتم یا خداااا این ونوس بود خوب شد تو میتینگ بحث سیاسی نکردیم:banel_smiley_52: عکس خودشه؟چه خوشگله لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من دیدمش گفتم یا خداااا این ونوس بود خوب شد تو میتینگ بحث سیاسی نکردیم:banel_smiley_52: عکس خودشه؟چه خوشگله نه بابا؛ عکس بازیگره؛ یه سال تو ماه رمضون بازی کرده بود ؛ فلج شده بود(شبکه 1) ؛ لیندا کیانی؛ ولی خوب شد بحث سیاسی نکردی حالا اونجا نام کاربریت چیه؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا؛ عکس بازیگره؛ یه سال تو ماه رمضون بازی کرده بود ؛ فلج شده بود(شبکه 1) ؛ لیندا کیانی؛ ولی خوب شد بحث سیاسی نکردی حالا اونجا نام کاربریت چیه؟ مینا جوجو چرا چوبتو میاری بالا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مینا جوجو چرا چوبتو میاری بالا فهرست کاربرای مهندسان چرا نیست؟!! قبلا اونجا سرچ میکردم پیدا میکردم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ فهرست کاربرای مهندسان چرا نیست؟!! قبلا اونجا سرچ میکردم پیدا میکردم دوس شدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده