میلاد68 3471 ارسال شده در 18 آبان، 2011 سلامداش میلاد اجازه هست خوش آمدید داداش شما اجازه لازم ندارید لوتی 3
sinister89 4246 ارسال شده در 18 آبان، 2011 خوش آمدید داداش شما اجازه لازم ندارید لوتی قربونت :w139: 3
میلاد68 3471 ارسال شده در 18 آبان، 2011 زنگ بزن از آشپزخانه سر کوچه یه چیز برات بیارن؛ حسش نیس برات غذا درست کنم آب نیاوردی دیگه خاستم یه کاری هم تو تو خونه کرده باشی وگر نه که قبلا سر کوچه زنگیدم آب هست تو یخچال بفرما بنوش 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 خاستم یه کاری هم تو تو خونه کرده باشی وگر نه که قبلا سر کوچه زنگیدمآب هست تو یخچال بفرما بنوش من به مرغا دون دادم, انداختمشون تو جاشون, خسته شدم خب؛ یه لیوان آب هم دستمون نمیدی
میلاد68 3471 ارسال شده در 18 آبان، 2011 قربونت :w139: فدایی داری لوتی کسی خونه نیست بفرما چای گیلان 3
sinister89 4246 ارسال شده در 18 آبان، 2011 فدایی داری لوتی کسی خونه نیست بفرما چای گیلان آقایی.:aghosh: راسی از این داش جوزف چه خبر نیست؟ 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 18 آبان، 2011 من به مرغا دون دادم, انداختمشون تو جاشون, خسته شدم خب؛ یه لیوان آب هم دستمون نمیدی بیچاره مرغا خودشون دون می خورن خودشون میرن تو لون تازه در لونه هم خودشون می بندن خسته نباشی اینقدر کار کردی حالا آب چیه بیا شربت بخور 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 بیچاره مرغا خودشون دون می خورن خودشون میرن تو لون تازه در لونه هم خودشون می بندنخسته نباشی اینقدر کار کردی حالا آب چیه بیا شربت بخور میسیییییییییییی؛ اون قرمزه شبیه یخ بهشت توت فرنگیه؛ همونو میخورم
sinister89 4246 ارسال شده در 18 آبان، 2011 می گم میلاد حسابی کدبانو شدی. راسی این ابجی ونوس و معرفی نمی کنی ؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 می گم میلاد حسابی کدبانو شدی. راسی این ابجی ونوس و معرفی نمی کنی ؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 18 آبان، 2011 شما ها خجالت نمیکشید هم ولایتی من اومده اینجا مهمونی یه پذیرایی درست و حسابی بکنید؟آبروم رفت چه حالی میده فضولی کردن !تاپیک خودمون که بنا به دلایلی ترکید :دی به به سلااااااااااااااااااااااااااام چیطور:w963:ی دادا خُبی ؟ قدم رو گولیه چشامون گوذاشتِین دادا بِفِرماین بِبِخشین ترو خدا این بِچا گیلاناااااااااا خیلی ماهن باوِر کون دادا آ یادشون نبودس خُب پذیرای کونن(البته اصفهانیش متعلق به قرن 19 میلادی بود فک کنم:persiana__hahaha:) 4
VINA 31339 ارسال شده در 18 آبان، 2011 فدایی داری لوتی کسی خونه نیست بفرما چای گیلان من دلم چایی خواست الان میرم یه چایی خرما میزنم 3
VINA 31339 ارسال شده در 18 آبان، 2011 زیر چایی روشن کردم:gnugghender:ما میریم :girlhi: ونوس میزت خیلی تمیز بود خوشمان امد رویش پفک بخوریم:shad: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 ونوس میزت خیلی تمیز بود خوشمان امد رویش پفک بخوریم:shad: تمیز بود؛چون اکثرا اونجا نمیشینم؛ یه میز دارم کوچیکه؛ جلو پام مییزارم رو اون مذارم لپتاپو
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) * Ven000s *, mina jojo+, RAPUNZEL+ ایول؛ آفرین به بانوان گیلانی
Saman_88 8062 ارسال شده در 18 آبان، 2011 شما ها خجالت نمیکشید هم ولایتی من اومده اینجا مهمونی یه پذیرایی درست و حسابی بکنید؟آبروم رفت به به سلااااااااااااااااااااااااااام چیطور:w963:ی دادا خُبی ؟ قدم رو گولیه چشامون گوذاشتِین دادا بِفِرماین بِبِخشین ترو خدا این بِچا گیلاناااااااااا خیلی ماهن باوِر کون دادا آ یادشون نبودس خُب پذیرای کونن(البته اصفهانیش متعلق به قرن 19 میلادی بود فک کنم:persiana__hahaha:) من به خدا لهجه ندارم دادا! اما واس خاطر شوما چشم یه اصفهونی می حرفیم 4
ارسالهای توصیه شده