VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااام تو از صب هستی دیگه سلام مجدد نمیخواد که 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ تو از صب هستی دیگه سلام مجدد نمیخواد که نه ؛ من یه ربع نبودما؛ تازه از صبح نه ، از ساعت 2 اومدم، لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ این بشر ونوس میگم کنترات گرفته 24 ساعته اینجاست نمیدونم چه کار می کنه اینجا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ این بشر ونوس میگم کنترات گرفته 24 ساعته اینجاست نمیدونم چه کار می کنه اینجا کنترات ؟ بابا من از ساعت 2 اومدم؛ کار انجمن در نبود من راه نمیوفته که، همین چند روز زیاد میام؛ بعد دیگه کمتر میام خب؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آووووووووووو؛ نانم زاکان عه وقت شب کویه شِدا فقط من عه پرچم بالا برداندرم؛ نانم از چند روز دیگه که کمتر آیم کی عه وظیفه سنگینو انجام ده لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آووووووووووو؛ نانم زاکان عه وقت شب کویه شِدا فقط من عه پرچم بالا برداندرم؛ نانم از چند روز دیگه که کمتر آیم کی عه وظیفه سنگینو انجام ده چرا می خوای کم بیای تازه باید یه هفته به جای من و سمیرا و سپیده هم بیای :w963::shad: چرا می خوای مارو تنها بزاری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چرا می خوای کم بیای تازه باید یه هفته به جای من و سمیرا و سپیده هم بیای :w963::shad: چرا می خوای مارو تنها بزاری بابا کار و زندگی دارما؛ فعلا بیکارم میام، سر من داد نزنا، چرا 1 هفته باید جای شماها بیام؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بابا کار و زندگی دارما؛ فعلا بیکارم میام، سر من داد نزنا، چرا 1 هفته باید جای شماها بیام؟؟؟ دوباره باسه کلاس گذاشتی کارو زندگیت کجا بود دختر نشستی تو خونه خا بیا جای ما هم تایپ بزن دیگه داد نبود دردودل بود سمیرا سپیده که امتحانن منم که میام گیلان اینترنت ندارم ببینم سر خان داداش داد میزنی:zadan: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوباره باسه کلاس گذاشتی کارو زندگیت کجا بود دختر نشستی تو خونه خا بیا جای ما هم تایپ بزن دیگهداد نبود دردودل بود سمیرا سپیده که امتحانن منم که میام گیلان اینترنت ندارم ببینم سر خان داداش داد میزنی:zadan: بیام اینجا با کی حرف بزنم کی برمیگردی به وطنت؟ چند وقت اینجایی؟ :zadan: هی میخوام هیچی نگم... لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بیام اینجا با کی حرف بزنم کی برمیگردی به وطنت؟ چند وقت اینجایی؟ :zadan: هی میخوام هیچی نگم... بیا اینجا پرچمو بالا نگهدار معلوم نیست پاید آخر شهریور برگردم اما تو این چند وقت با اینترنت گوشیم میان پیشتون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بیا اینجا پرچمو بالا نگهدارمعلوم نیست پاید آخر شهریور برگردم اما تو این چند وقت با اینترنت گوشیم میان پیشتون باشه تو گیلان پر کافی نته، میتونی از اونجا هم بیای، کاشکی مهر میومدیا، تولد منم بود :persiana__hahaha: میلاد صبح تا شب این آدامسه دهنته ها؛ رنگشو نیگا لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من تو روستا های فومن میرم کافی نت کجا بود اونورا اگه شام بدی تفلدت خا میام چای یادت نره این آدامسه چرا دیگه باد نمیشه مردم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من تو روستا های فومن میرم کافی نت کجا بود اونورااگه شام بدی تفلدت خا میام چای یادت نره این آدامسه چرا دیگه باد نمیشه مردم ول کن آدامسو؛ دندونات خراب میشه من شام بدم!!! ای بابا، شام چی چیه؟ من رژیم دارم، شام نمیخورم چایی رو هم سمیرا میده، منم میام کادوهامو میگیرم میرم، امیدوارم گیلان بهت خوش بگذره لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ول کن آدامسو؛ دندونات خراب میشه من شام بدم!!! ای بابا، شام چی چیه؟ من رژیم دارم، شام نمیخورم چایی رو هم سمیرا میده، منم میام کادوهامو میگیرم میرم، امیدوارم گیلان بهت خوش بگذره ممنون خاخور خسیس با کلاس کادوتو هم که دیدی مخوای برات میارم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نه ؛ من یه ربع نبودما؛ تازه از صبح نه ، از ساعت 2 اومدم، تو چرا به انجمن احساس دین میکنی آووووووووووو؛ نانم زاکان عه وقت شب کویه شِدا فقط من عه پرچم بالا برداندرم؛ نانم از چند روز دیگه که کمتر آیم کی عه وظیفه سنگینو انجام ده دوباره باسه کلاس گذاشتی کارو زندگیت کجا بود دختر نشستی تو خونه خا بیا جای ما هم تایپ بزن دیگهداد نبود دردودل بود سمیرا سپیده که امتحانن منم که میام گیلان اینترنت ندارم ببینم سر خان داداش داد میزنی:zadan: تا اخر شهریور هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تو چرا به انجمن احساس دین میکنی تا اخر شهریور هستی؟ معلوم نیست اما احتمالش هست که تا آخر شهریور باشم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ معلوم نیست اما احتمالش هست که تا آخر شهریور باشم میتینگ باشه میای؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آهای دختر رشتی با اون اخلاق مشتی دل ما رو تو کشتی با اون ابروهای هشتی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آهای دختر رشتی با اون اخلاق مشتی دل ما رو تو کشتی با اون ابروهای هشتی زنگ بزنم 110؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده