EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]وحيد قليچ در بيمارستان بستري شد[/h] وحيد قليچ دروازهبان سابق پرسپوليس به دليل عارضه شديد قلبي در بيمارستان جماران تهران بستري شد. به گزارش فارس، گفتني است پزشکان پس از معاينات اوليه اعلام کردند که قليچ بايد ظرف 48 ساعت آينده تحت عمل جراحي قلب قرار گيرد. برخي از مسئولان باشگاه پرسپوليس با توجه به وضعيت نامناسب قليچ در چند وقت اخير به ديدار او رفتهاند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]صادقيان: در مورد مظلومي حرفي نميزنم[/h] پيام صادقيان درباره پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان گفت: از فرصتهايمان کمال استفاده را برديم و با يک نتيجه خوب مس را شکست داديم و 3 امتياز را به دست آورديم. قبل از بازي گفته بودم اعتقادي به طلسم ندارم و ميتوانيم مس را شکست دهيم ولي انصافاً فکر نميکردم با اين نتيجه پيروز شويم. به گزارش تسنيم ، هافبک پرسپوليس در مورد انتخابش به عنوان بهترين بازيکن ديدار اين تيم مقابل مس کرمان، عنوان کرد: اين زحمت همه بچهها بود و من کار خاصي انجام ندادم. همه بازيکنان از دروازهبان تا مهاجم تلاش کردند تا من به اين عنوان برسم. خوشبختانه تمام عناصر هجومي گلزني کردند که اين مسئله بسيار خوبي است و فقط اميدوارم ادامهدار باشد. صادقيان در خصوص حرکات پرويز مظلومي پس از اخراجش از زمين در جريان ديدار مس کرمان - پرسپوليس، تاکيد کرد: نميخواهم در اين مورد صحبت کنم. وي در واکنش به صدرنشيني پرسپوليس و اينکه گفته ميشود جواني اين تيم باعث ميشود به قهرماني نرسد، گفت: در اينکه حفظ صدرنشيني سخت است صحبتي نيست اما جوانها ديگر بايد براي پرسپوليس چه کار کنند؟ خوشبختانه پرسپوليس با جوانهايش بهترين نتايج را گرفته و ما هم هميشه سعي ميکنيم بهترين بازيهايمان را به نمايش بگذاريم. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]شکست شاگردان دوستيمهر مقابل پرسپوليس[/h] در شرايطي که نيمه اول ديدار دوستانه تيمهاي پرسپوليس و تيم جوانان با نتيجه بدون گل به پايان رسيده بود اما گلهاي قاسم دهنوي در دقيقه 73 از روي نقطه پنالتي، مجتبي مقتدايي دقيقه 79 (گل به خودي) و فرزاد حاتمي در دقيقه 90 باعث شد شاگردان دايي با نتيجه 3 بر صفر از سد شاگردان دوستيمهر بگذرند. به گزارش تسنيم، با شروع نيمه دوم مارکو به جاي مهدي الهايي به زمين آمد اما مصدوميت رضا نورمحمدي باعث شد الهايي دوباره به زمين بيايد. * يک پلاکارد از سوي هواداران پرسپوليس نصب شده و روي آن نوشته شده بود فيفا اعلام کرده عدد 6 در انحصار پرسپوليس و متعلق به 40 ميليون هوادار آن است. اين بنر باعث شد هواداران پرسپوليس لحظاتي به وجد بيايند. * احمد حسنزاده پيشکسوت پرسپوليس که از پشت فنسها ناظرهگر بازي بود با درخواست سعيد شيريني به کنار نيمکت اين تيم آمد. * مجتبي محرمي کاپيتان پيشين پرسپوليس در تمام طول بازي کنار کريم باقري روي نيمکت اين تيم نشسته بود و بازي را تماشا ميکرد. * در صحنهاي حميد عليعسگر به اشتباه آفسايد را پر کرده بود که اين مسئله باعث شده بود يک موقعيت خوب نصيب بازيکنان جوانان شود. بعد از اين صحنه دايي به شدت به عليعسگر اعتراض کرد. * ميثم لباف دروازهبان دوم تيم جوانان به محض اينکه وارد زمين شد با فريادهاي بلندش توجه همه را جلب کرد. * بازيکنان تيم جوانان در چند نوبت به تيم داوري اعتراض کردند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]مهدويکيا: منتظر گل ششم بوديم[/h] مهدي مهدويکيا پس از پايان ديدار پرسپوليس و تيمملي جوانان گفت: ما هميشه اينجا بوديم و هستيم و به قول معروف پرسيپوليس خانه ما است. اگر در اين مدت نتوانستيم به محل تمرين پرسپوليس بيايم به دليل مشغله زياد بود، خدا را شکر تيم روز گذشته عملکرد خوبي داشت. از پرسپوليس که قبول کرد اين بازي انجام شود تشکر ميکنم. بچههاي ما کمتجربه هستند و در کل مسابقه بدي نبود. به نقل از فارس، وي افزود: نتيجه در اين ديدارها مهم نيست. بازيکنان ما نياز به بازي تدارکاتي دارند چون اين نفرات کمتجربه هستند، ديديد که يک گل روي پنالتي، يک گل را بازيکن خودمان و گل سوم هم در دقايق پاياني وارد دروازه شد. مهدويکيا در مورد پيروزي 6 بر صفر مقابل مس کرمان خاطرنشان کرد: پرسپوليس در روز خوبش قرار داشت و موقعيتهاي ما تبديل به گل ميشد. با اين نتيجه توانستيم تفاضل گل را بالا ببريم. انشاءالله همين روند حفظ شود و بتوانيم پرسپوليس را در ديدارهاي آينده نيز موفق ببينيم. پيشکسوت پرسپوليس درباره کريخوانيهاي پرويز مظلومي در جريان مسابقه عنوان کرد: بعد از پنالتي پرسپوليس و بيرون کشيدن تيم حاشيههاي زيادي به وجود آمد. به هر حال پرسپوليس در روز خوبي قرار داشت و از آن روزهايي بود که حريف بايد ششتايي ميشد. پس از گل پنجم منتظر به ثمر رساندن گل ششم بوديم. مهدويکيا در مورد صحبتهاي محمد مايليکهن که عنوان کرده بود او اسطوره پرسپوليس نيست گفت: در مورد اظهارات مايليکهن حرفي ندارم. وي در پايان در مورد گروه ايران در جام جهاني و اينکه چقدر شانس براي صعود به مرحله بعد قائل است تاکيد کرد: درصد شانس ما مشخص نيست و نبايد به دنبال اين مسائل باشيم بايد مقابل آرژانتين، نيجريه و بسني برنامه داشته باشيم، همه تيمهاي حاضر در جامجهاني قوي هستند و کار ما هم سخت است. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]تشکر رسمي بارسي از ميهمان نوازي ايرانيان[/h] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، فرانکو بارسي کايپتان اسبق تيم ملي ايتاليا و آث ميلان عصر ديروز با حضور در کنسول گري ايران در ميلان با سيدمحمد جوزي سرکنسول گري ايران ديدار و گفتگو کرد. بارسي که به ساختمان کنسولگري ايران در ميلان رفته بود در ديدار با سيدمحمد جوزي سرکنسول گري ايران در ميلان از همکاري اين کنسول گري در صدور ويزاي اعضاي تيم ستارگان ميلان تقدير و تشکر کرد و همچنين مراتب قدرداني و سپاس خود و کليه اعضاي تيم ستارگان ميلان را از برنامه ريزي و ميهمان نوازي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس و همچنين حمايت پرشور مردم فوتبالدوست ايران را اعلام داشت. فرانکو بارسي که به اتفاق دکتر قاضي ميرسعيد نماينده مشترک دو باشگاه پرسپوليس و ميلان به کنسول گري رفته بود در ديدار با سيدمحمد جوزي گفت: وظيفه خود مي دانم از تلاش هاي کنسول گري ايران براي صدور ويزاي اعضاي تيم ستارگان ميلان که بدون دردسر همراه بود نهايت تقدير و تشکر را از شما داشته باشم. بنده قبل از اين بازي نيز سفري به ايران داشتم و آنجا از نزديک ضمن بازديد از امکانات باشگاه پرسپوليس نظاره گر دربي پرتماشاگر تهران بودم. آن بازي يکي از خاطرات خوبي بود که در ذهنم بر جاي مانده. پس از آن نيز در مذاکراتي که با باشگاه پرسپوليس داشتيم و همچنين توافقاتي که با يک شرکت انجام داديم براي برگزاري ديدار ستارگان ميلان و پرسپوليس عازم تهران شديم و سفر دو روزه اي به تهران داشتيم که سفر جالب و خاطره انگيزي بود. ما وظيفه خود مي دانيم از برنامه ريزي باشگاه پرسپوليس و ميهمان نوازي آنها و تلاش هاي آقاي رويانيان و همکارانشان براي برگزاري چنين ديداري تقدير و تشکر کنيم. ما علاوه بر بازي، بازديدهايي از يک مرکز خيريه و يک موزه باستاني داشتيم و در ضيافت شامي شرکت کرديم که بسيار عالي بود. همه چيز خيلي بود و خاطره انگيز. اميدوارم فرصتي فراهم شود که در آينده سفري به ايران داشته باشيم و بتوانيم علاوه بر رويدادهاي ورزشي و مذاکرات فرصت بيشتري براي بازديد از اماکن باستاني کشور ايران داشته باشيم. براي ما و همه اعضاي تيم ميلان سفر به تهران سفر خوبي بود و ما در گفتگو با رسانه هاي ايتاليا نيز به صراحت اين موضوع را اعلام داشته ايم. جا دارد علاوه بر تقدير از شما و باشگاه پرسپوليس از فوتبالدوستان ايراني تشکر ويژه و جداگانه اي داشته باشيم. آنها علاقه قلبي خود به ميلان را با شور و هيجان زيادي به ما نشان دادند. باور نمي کرديم که در فرودگاه تهران آن همه فوتبالدوست و علاقه مند به ميلان به استقبال ما بيايند و يا اينکه در ورزشگاه آزادي تمامي طرفداران تيم مقابل بازيکنان تيم ما را تشويق کرده و نهايت احترام و ميهمان نوازي را داشته باشند. آنها حتي برخي از بازيکنان نامدار ميلان را تشويق مي کردند و نشان دادند که در اين بازي خيريه و سمبليک چيزي که مهم نبود نتيجه بازي بود. حتي جالب بود که در بخشي از سکوهاي ورزشگاه به طرفداران تيم ميلان اختصاص داده شده بود و آنها که تعداد زيادي هم بودند با پيراهن ميلان به استاديوم آمده و از ما حمايت کردند. فرانکو بارسي در پايان اين ديدار و گفتگو پيراهن کاکا ستاره برزيلي تيم ميلان که امضاي تمامي بازيکنان تيم ميلان روي آن درج شده بود را به سيدمحمدجوزي سرکنسول گري ايران به نمايندگي از فوتبالدوستان ايراني اهدا کرد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]نوري: وزارت ورزش به پرسپوليس توجه کند[/h] محمد نوري ابتدا در خصوص بازي مقابل مس کرمان اظهار داشت: بازي حساس و سختي را مقابل تيم با انگيزه و پرمهره مس کرمان داشتيم. به نقل از فارس، وي افزود: آنها خيلي خوب در دقايق اوليه مقابل ما صفآرايي کردند اما خوشبختانه با مرور زمان از موقعيتهايمان بهترين استفادهها را کرديم و بازي را بعد از دو گل؛ تمام شده تلقي نکرديم. نوري ادامه داد: پيروزي مقابل مس کرمان آن هم با شش گل نشان داد که قدرت واقعي ما چقدر است اما ما فقط 24 ساعت فرصت داشتيم تا درباره اين برد بسيار شيرين و شايد شکستن يک طلسم در کرمان خوشحالي کنيم و شاد باشيم چون خيلي زود بايد پيروزيها را فراموش و براي رفع نقاط ضعف به شکستها فکر کنيم. وي درباره مشکلات پرسپوليس گفت: خدا را شکر با تفکرات دايي شرايط تيمي ما بعد از آن باخت عجيب مقابل تراکتورسازي بسيار خوب است، شش امتياز خوب از ذوبآهن و مس گرفتيم اما به نظرم مسئولان وزارت ورزش بايد به پرسپوليس که زيرمجموعه آنها به عنوان يک تيم دولتي و مردمي است نگاه کنند. بالاخره شايد مسئولان باشگاه حرفي در اين باره نزدند اما توقع داريم وزارت ورزش و پرسپوليس نگاه کنند و کمک حال اين تيم باشند که انشاءالله اين اتفاق ميافتد. کاپيتان قرمزپوشان درباره نيمکتنشيني خودش گفت: باور کنيد شايد بگوييد دوباره حرف تکراري ميزنم اما از همهچيز براي من مهمتر، موفقيت پرسپوليس است. خوب تمرين ميکنم و تابع تصميم دايي هستم، مطمئن باشيد مثل هميشه به دنبال کوچکترين فرصت هستم تا بهترين استفاده را بکنم، شرايطم بسيار خوب است خوب تمرين ميکنم و هميشه آماده کمک به تيم هستم تا انشاءالله آخر فصل شرمنده اين هواداران نشويم. وي درباره بازي با سايپا نيز گفت: فاصله کم در صدر جدول به ما ميگويد که هميشه خطر در کمين ما است، اگر اشتباه نکنم پنج الي شش تيم با يکديگر فاصله بسيار نزديکي دارند و همين موضوع مشخص ميکند که اگر اشتباه کنيم جبرانش خيلي سخت است، انشاءالله در بازي با سايپا نيز همين روند را ادامه خواهيم داد تا نتيجهاش را در انتهاي فصل شاهد باشيم. هر روز که به انتهاي ليگ ميرسد کار براي ما سختتر ميشود و دروازهها کوچکتر ميشوند، اما خدا را شکر تيم سرحال و آمادهاي داريم و همه با هم به دنبال اين هستيم تا در پايان فصل حداقل يک جام به هواداران هديه دهيم. نوري در پايان درباره حرکات پرويز مظلومي در بازي با مس و نشان دادن عدد 4 به هواداران پرسپوليس نيز گفت: من در اين باره حرفي ندارم چون کاري به حرکات ديگران ندارم، خدا را شکر ما شرمنده هوادارانمان نشديم و همين موضوع برايمان ارزش داشت به نظرم با زدن شش گل اجازه نداديم تا درباره داوري نيز حرفي و حديثي درست شود چون کار خودمان را با قدرت تمام کرديم. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]صادقيان: گلم به مس کرمان شانسي نبود[/h] پيام صادقيان در مورد بازي مقابل مس کرمان اظهار داشت: خوشبختانه در روزهايي که امتيازهاي ليگ برتر دو برابر پس از هر بازي محسوب ميشود با يک نتيجه خوب توانستيم تا در جدول ليگ برتر دوباره به صدر برگرديم. به گزارش فارس، وي افزود: البته ما ميتوانستيم در هفتههاي گذشته نيز همين صدر را نگه داريم اما متاسفانه روي يک غافلگيري دو هفتهاي از جمع بالانشينان دور بوديم ولي خيلي خوب دوباره برگشتيم، در اينگونه شرايط برگشتتان به شرايط ايدهآل خيلي حساس است اما خدا را شکر براي ما اين اتفاق افتاد. مهاجم قرمزپوشان درباره گلزني مهاجمان تيم نيز گفت: بالاخره هميشه آنهايي که در خطوط جلويي بازي ميکنند بايد خطرناک باشند و ما نيز از اين موضوع مستثني نيستيم، خوشبختانه مهاجمان ما همه خطرناک هستند و اين موضوع کار را براي حريفان سخت ميکند، در بازي مقابل مس ديديد که پاي همه بازيکنان ما به گل باز شد و اين هم از لحاظ روحي و رواني و هم از لحاظ تيمي براي ما يک اتفاق خوب بود. صادقيان در مورد گلزني خودش نيز گفت: من در آن صحنه دروازه حريف را ديدم و سپس به توپ ضربه زدم، شانسي که نزدم، بالاخره توپم هدف داشت که وارد دروازه شد، مثل همه بازيکنان دوست داشتم گل بزنم اما باز هم ميگويم ديديد که در دادن پاسهاي گل هم شريک بودم و مهم 3 امتياز بازي بود. وي يادآور شد: ما دو بازي حساس ديگر با توجه به فاصلههاي کم در بالاي جدول در پيش داريم، سايپا تيم بسيار خوبي است و ميخواهيم باخت در کرج را جبران کنيم، از طرفي ديگر نبايد لغزشي در جدول ليگ برتر داشته باشيم تا خداي ناکرده دوباره با بالاي جدول فاصله بگيريم، کارمان بسيار سخت است اما با شرايط تيمي که داريم و انشاالله با دو تا سه امتياز خوب مقابل سايپا و ملوان، همين روند را ادامه خواهيم داد تا انشاالله در انتهاي فصل به هدفمان برسيم. صادقيان در پايان در پاسخ به سوالي که برخي ها ميگويند داوري به نفع سرخپوشان شده، گفت: من در اين باره حرفي ندارم. پس از بازي با مس نيز حرفي در اين باره نزدم، بالاخره کارشناسان درباره اين موضوع بايد صحبت کنند، ما کار خودمان را کرديم و با يک برد قاطع جاي حرف و حديثي نگذاشتيم اما بازي قبلي تمام شد و حالا بايد به آينده فکر کنيم. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]مراسم ختم برادر سيدعباسي فردا برگزار ميشود[/h] داود سيد عباسي بازيکن اسبق تيم ملي و باشگاه هاي فجر سپاسي، استقلال و پرسپوليس در غم از دست دادن برادرش عزادار شد. به گزارش ورزش سه ، به همين مناسبت فردا (يکشنبه)، ساعت 15 الي 17 ، مراسم ختمي واقع در شهر ري، خيابان حرم، کوچه کليدداري، حسينيه فاطميه براي آن مرحوم برگزار خواهد شد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ حالا میلاد غریبی و محمد خانزاد با چک های شیرینی مواجه هستند و بعید است که به پول خود برسند. سایت گل – محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بدترین شرایط مدیریت خود به سر می برد و او دیگر نمی تواند پاسخگوی قرادادهایی باشد که با بازیکنان پرسپولیس به امضا رسانده است. او حالا باید مشکلاتی را حل کند که بازیکنان سر منافع خود از آن کوتاه نمی آیند. در نیم فصل باشگاه پرسپولیس دو بازیکن خود را به ذوب آهن تا به طور قرضی نیم فصل در این تیم بازی کنند و قرار بر این بود که نیم فصل حضور آنها در ذوب آهن را پرسپولیس پردخت کند. اما چک های داده شده از سوی سعید شیرینی سرپرست این تیم به میلاد غریبی و محمدرضا خانزاد برگشت خورده است و پولی در حساب این چک های صادر شده برای دو بازیکن سابق پرسپولیس نیست. بازیکنان پرسپولیس به چک های شیرینی، چک هایی سرکاری می گویند که اسم آن را جواد کاظمیان روی چک های شیرینی گذاشت. حالا میلاد غریبی و محمد خانزاد با چک های سرکاری شیرینی مواجه هستند و بعید است که به پول خود برسند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]واکنش مالديني به فروش پيراهنش در ايران[/h] نماينده مشترک باشگاه ميلان و پرسپوليس توسط خانم خبرنگاري که همراه کاروان ميلان به تهران آمده بود خبر فروش خيريه پيراهن پائولو مالديني به مبلغ نزديک به 300 ميليون تومان (70هزار يورو) را به اطلاع مدافع پيشين ميلان رسانده و گفته اين پيراهن قرار است در موزه نگهداري شود. به گزارش تسنيم،پائولو مالديني پس از شنيدن اين خبر گفت: خوشحالم اين افراد از پيراهن من در کار خيريه استفاده کردند. فلسفه تيم ما انجام کارهاي خيرخواهانه است و از اين جهت خوشحالم که پيراهن من نقش ويژهاي را در اين کار خير ايفا کرده است. خوشبختانه همه چيز در ايران خوب بود و اين کشور مردم خونگرمي دارد که ميلان را بسيار دوست داشتند. بازهم از اين اتفاق ابراز خوشحالي ميکنم. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]وزارت ورزش بهپرسپوليس پولنميدهد[/h] به گزارش خبرلايو،مناف هاشمي معاون توسعه مالي و پشتيباني وزارت ورزش در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد آيا استقلال و پرسپوليس رديف بودجهاي از وزارت ورزش دارند يا خير تصريح کرد: در دو سال گذشته با توجه به مأموريتي که داشتيم وزارتخانه سابقه جدي براي کمک نداشته اما اينکه در آينده مسير چگونه باشد سياستگذاري وزير ورزش است. يک تيمي از سازمان خصوصيسازي در قالب کارگروهي با مديريت گودرزي دنبال ميشود. اين ممنوعيت براي همه تيمهاي حرفهاي وجود دارد. بنابراين وزارت ورزش پولي به اين دو باشگاه نميدهد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ اکبر ايرانمنش مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: از احمد صالحي داور بازي ما با پرسپوليس به علي کفاشيان و مهدي تاج رئيس فدراسيون و رئيس سازمان ليگ شکايت ميکنيم اکنون نامهاي را تنظيم کردهام که فردا آن را به فدراسيون ارسال ميکنم. به گزارش فارس،وي ادامه داد: داور در اين مسابقه تيم ما را منهدم کرد و با قضاوت بدش باعث باخت ما شد. مس کرمان در هفته هجدهم ليگ برتر با نتيجه 6 بر صفر شکست خورد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]خانزاده: غریبی با مسلمان تعویض شد من خودم به ذوب آمدم[/h] حقیقتش من یک ریال هم نگرفتم و اتفاقا چند ساعت پیش صحبتهایی با رویانیان انجام دادم. یک چک از آنها داشتم که مبلغ کمی داخل حسابشان بود ولی قول هایی دادند که امیدوارم انجام شود. سایت گل- خبر رسید که دو بازیکن جدا شده از پرسپولیس در نیم فصل که به طور قرضی به ذوب آهن پیوسته اند قصد دارند قراردادشان را با سرخپوشان فسخ کنند.محمد خانزاده در این مورد با سایت گل مصاحبه ای انجام داد که در زیر می خوانید: از بازی با تراکتور برایمان بگو؟ بازی خوبی بود و بچه های ما فوتبال خوبی از خودشان به نمایش گذاشتند و حقمان برد بود. هرچند شرایط بازی به گونه ای پیش رفت که در نهایت فقط یک امتیاز به دست آوردیم. ولی گل به خودی دقایق پایانی حریف باعث شد از شکست فرار کنید؟ اصلا اینطور نیست که ما از روی خوش شانسی یک امتیاز گرفته باشیم. اتفاقا آن یک گل مزد بازی خوب بچه های ما بود. فکر میکنم این تراکتور بود که در این بازی خوش شانس بود. یک گلشان روی پنالتی ای به ثمر رسید که اصلا پنالتی نبود و گل دیگرشان هم از روی ایستگاهی به دست آمد و در جریان بازی حرفی برای گفتن نداشتند. چه شد که از پرسپولیس جدا شدی و به ذوب آهن آمدی؟ فقط به خاطر این که در سال جام جهانی هستیم خواستم به جایی بروم که بتوانم بازی کنم. چون حتی به اردو هم دعوت شدم و برای همین ذوب آهن انتخاب خوبی بود برای من. یعنی خودت ذوب آهن را انتخاب کردی؟ بله. مگر غیر از این است؟ یعنی صحبت تعویضی بودنت که مطرح است را تکذیب می کنی؟ میلاد غریبی با محسن مسلمان تعویض شد ولی من خودم به ذوب آهن آمدم ظاهرا به خاطر مطالباتت قصد فسخ قرارداد با پرسپولیس را داری؟ حقیقتش من یک ریال هم نگرفتم و اتفاقا چند ساعت پیش صحبتهایی با رویانیان انجام دادم. یک چک از آنها داشتم که مبلغ کمی داخل حسابشان بود ولی قول هایی دادند که امیدوارم انجام شود. فسخ قرارداد هم یکی از راه های موجود است ولی هنوز تصمیم قطعی در این زمینه نگرفتم. شاید مجبور شوم چنین کاری انجام دهم. قانون اجازه فسخ قرارداد را می دهد؟ نمی دانم. ولی تا جایی که شنیده ام چون هیچ پولی نگرفته ام این کار شدنی است. ولی هنوز تصمیمی در این باره ندارم لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس برگزار شد[/h] جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس به مدت دو ساعت صبح امروز برگزار شد. در اين جلسه کليه اعضا حضور داشتند که ابتدا محمد رويانيان گزارشي از مسائل مالي و کارهاي اقتصادي باشگاه داد و سپس حاضرين نيز نظرات خود را اعلام کردند. در پايان مقرر شد رويانيان با نظر هيئت مديره به کار خود ادامه دهد و همچنين مقرر گرديد هئيت مديره نيز او را در روزهاي آينده بيشتر کمک کنند. به گزارش فارس،در اين جلسه همچنين رويانيان گزارش کاملي از کارهاي اقتصادي و دلايل متوقف شدن آنها به حاضرين داد و سپس اعضا نيز با توجه به کدورتهاي چند ماه گذشته با يکديگر روبوسي و به نوعي کدورتها را از بين بردند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]کدورتها را در جلسه با رويانيان فراموش کرديم[/h] محمدصادق اکبري درباره جلسه امروز هيئت مديره اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي برگزار کرديم.در اين جلسه رويانيان گزارش جامع و کاملي از مسائل اقتصادي باشگاه ارائه کرد و اعلام کرد که 40 درصد پول بازيکنان تا به امروز پرداخت شده است و بايد براي مابقي تصميم بگيريم. به گزارش فارس،اکبري ادامه داد: ما هم از کارهاي اقتصاديشان حمايت کرديم و به نوعي کارهاي ايشان را مورد تأييد قرار داديم. مباحثي که در اين جلسه مطرح شد بسيار شفاف بود و همه چيز مانند کدورتها را در اين جلسه فراموش کرديم. اکبري خاطر نشان کرد: در اين جلسه به توافق رسيديم که روند رو به رشد را ادامه دهيم و اجازه ندهيم خدشهاي به پرسپوليس وارد شود. همه با هم همدل شدند و همه چيز را فراموش کرديم و بيپرده مسائل به جاي جاهاي ديگر در جلسه مطرح شد که خوشبختانه به جمعبنديهاي خوبي رسيديم و همه حاشيهها را کنار زديم. رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس يادآور شد: ديگر هيچ کدورت و ناراحتي بين اعضا وجود ندارد و ما بسيار مصمم به دنبال آن هستيم تا بتوانيم دست در دست هم مشکلات کادر فني و مديرعامل را از بين ببريم و با آرامش به هدف خود برسيم. وي در پاسخ به اين سؤال که آيا قرار است کسي به هيئت مديره اضافه شود، گفت: تا به اين لحظه هيچکس قرار نيست اضافه شود و با همين روند کار را با رويانيان ادامه خواهيم داد. چون خوشبختانه ايشان مسائل اقتصادياش را شفاف اعلام کرد و علي پروين نيز نظرات خود را در اين باره داد. تيم بسيار خوب و مدعي داريم و فقط بايد به اين تيم آرامش لازم بدهيم تا با قدرت کار خود را دنبال کند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]گزارش تمرين پرسپوليس[/h] تمرين امروز (دوشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10:30 به مدت يک ساعت و نيم در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد. به گزارش تسنيم، در تمرين امروز ابتدا قرار بود سرخپوشان به کار با وزنه بپردازند اما با تشخيص علي دايي بازيکنان پرسپوليس پس از حدود 30 دقيقه دويدن و انجام حرکات کششي به فوتبال درون تيمي و تحت فشار پرداختند. در ادامه به 2 گروه تقسيم شدند و به تنيس فوتبال پرداختند که اين آيتم تا پايان تمرين ادامه داشت. طبق معمول کري خواني و سر و صدا هنگام تنيس فوتبال حرف اول را ميزد. * علي دايي امروز با لباس شخصي در تمرين حضور پيدا کرد و عملکرد شاگردانش را زير نظر گرفت. * محمد پنجعلي، سعيد شيريني و مجتبي محرمي در تمرين امروز حضور داشتند. * اميد عاليشاه، رضا نورمحمدي و مهرداد پولادي غايبان تمرين بودند. عاليشاه امروز با کادر پزشکي پرسپوليس کار کرد. * حدود 30 هوادار پشت درهاي بسته حضور داشتند و تيتر امروز يک روزنامه هواداري پرسپوليس، سوژه آنان شده بود. * علي دايي امروز پذيراي چند ميهمان بود. * بر خلاف روزهاي گذشته بازيکنان پرسپوليس امروز بعد از اتمام تمرين به سرعت درفشيفر را ترک کردند. * حميد حامي خواننده پاپ ايران در کلينيک درفشيفر حضور يافت تا گردن خود را مداوا کند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]عاليشاه تا 2 هفته ديگر بازي ميکند[/h] اميد عاليشاه هافبک مصدوم پرسپوليس تا 2 هفته ديگر ميتواند براي سرخپوشان بازي کند. عاليشاه در بازي پرسپوليس و ذوبآهن دچار مصدوميت شد. به نقل از تسنيم،خبر ديگر اينکه کارت بازي محمدحسين کنعاني مدافع جوان پرسپوليس که به بيرامار پرتغال منتقل شده بود و دوباره در جمع سرخپوشان حاضر شده هنوز حاضر نشده ولي احتمال دارد تا بازي پرسپوليس - سايپا اين اتفاق رخ بدهد. همچنين امروز (دوشنبه) و در حاشيه تمرين پرسپوليس يک راننده تاکسي تعدادي تراکت به همراه داشت که روي آن نوشته شده بود؛ «با شماره 0912 پرسپوليس - پرسپوليس تماس بگيريد تا با شما صحبت کنم.» که مشکوک بودن اين قضيه باعث شد تا مسئول حراست ورزشگاه درفشيفر از نصب اين تراکتها حوالي اين ورزشگاه ممانعت کنند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]اعلام نحوه فروش بليت الکترونيک دربي پايتخت[/h] به نقل از سايت سازمان ليگ، تماشاگران ميتوانند بليت جايگاه 6 هزار نفري شامل جايگاههاي 1 الي 7 طبقه اول ورزشگاه آزادي و همچنين جايگاه شرق (روبهروي جايگاه ويژه) شامل جايگاههاي 19 الي 25 طبقه اول اين ورزشگاه را تا ساعت 12 ظهر روز مسابقه برگشت 2 تيم استقلال و پرسپوليس خريداري کنند. لازم به ذکر است افرادي ميتوانند بليت اينترنتي مسابقات را تهيه کنند که در سايت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبتنام کرده و سپس کارت با نام خود تهيه کرده باشند. اين افراد بايد کارت به دستشان رسيده و آن را فعال کرده باشند. تاريخ برگزاري اين مسابقه (دربي تهران) متعاقباً توسط سايت رسمي سازمان ليگ فوتبال اعلام خواهد شد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]رويانيان:سامانه کمک هواداري به راه انداختيم[/h] محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در نشست خبري که در آن پيشکسوتان باشگاه مانند يوسفي، سلطاني، عربشاهي، باقري، ابوالقاسمپور، مطهري، رأفت، سالارکيا، کاشاني، کلاني، استيلي حضور داشتند اظهار داشت: از روز اولي که کار خودمان را در باشگاه پرسپوليس آغاز کرديم به دنبال اين بوديم تا باشگاه شويم. به همين دليل تلاشهاي زيادي را در عرصههاي مختلف انجام داديم اما هنوز با باشگاه شدن فاصله داريم. به نقل از فارس،وي افزود: ما نياز به تلاشهاي مؤثر و قويتر داريم يکي از مواردي که يک سال شايد از برد هر سه سال گذشته ما هر روز آن را پيگيري ميکرديم افتتاح صندوقي است که اعلام ميکنيم يکي از بزرگترين چالشهاي تيمهاي پايه را ميتواند حل کند. رويانيان ادامه داد: متأسفانه در تيمهاي پايه هنوز به دليل نداشتن سختافزار و نرمافزار زير صفر هستيم و بايد به تيمهاي پايه براي توسعه فوتبال بيشتر توجه کنيم. دليلش هم اين است که همه مجبورند در فوتبال به تيمهاي بزرگسالان فکر کنند چون توجه جامعه و رسانه و چالشهاي مختلف براي مردم و مديران به تيمهاي بزرگسال مربوط ميشود. رويانيان خاطرنشان کرد: به همين دليل کمي نگاه به تيمهاي پايه ضعيف است و هميشه تيمهاي پايه در حاشيه هستند که من هيچ بزرگتر از من هم نميتواند اين کوه را بردارد. اين موضوع نياز به تلاش زيربنايي دارد به همين دليل ما هم دنبال کار ماندگار رفتيم. مديرعامل قرمزپوشان ادامه داد: يکي ديگر از توجهات باشگاه پيشکسوتان بودند چه بخواهيم يا نخواهيم با پيشکسوتان بزرگان باشگاههاي حرفهاي مانند پرسپوليس هستند و هميشه بايد اين سرمايهها را حفظ کنيم. چون آنها صاحب باشگاه هستند ما در دو بخش تيمهاي پايه و پيشکسوتان به دنبال کارهاي مادي و معنوي بوديم و خوشحالم که امروز موسسهاي افتتاح ميشود که به صورت ريشهاي حامي تيمهاي پايه و پيشکسوتان است يعني صندوق سرمايهگذاري در بورس و اوراق بهادار يک سال طول کشيد که در بورس به نتيجه برسيم و انشاءالله 14 ديماه در جشن 50 سالگي ثبتنامها را آغاز ميکنيم و بايد اين را به صورت لري بگويم که 5 تا 10 ميليارد اين صندوق درآمد دارد و همه بايد براي تيمهاي پايه و پيشکسوتان هزينه شود يعني هيچ مديرعاملي نميتواند اين پول را به بازيکن بزرگسالش بدهد. رويانيان در ادامه گفت: درباره حضورمان در بورس در روزنامهها توضيحاتي داده بوديم و امروز قرار است با حضور خبرنگاران از لوگوي اين صندوق پردهبرداري شود و چهاردهم ديماه هم پذيرهنويسي آن شروع خواهد شد. هر سهم 100 هزار تومان خواهد بود و ميدانم که خيليها آمادگي دارند تا اين سهام را بخرند البته بايد اين را بدانند که اين پولها به باشگاه نميآيد و مستقيما در بانک و بورس ريخته ميشود و سود آن در تيمهاي پايه و پيشکسوتان هزينه ميشود. وي افزود: هر کسي که ميخواهد در اين قضيه سرمايهگذاري کند فکر نکند که ما ميخواهيم پول آنها را بخوريم! اين پول ميرود در سيستم بانکي و بازگشت آن توسط دولت و بورس اوراق بهادار تضمين ميشود اين نظام اقتصادي براي تيمهاي پايه درست شده است. اين کاري است که يک سال و نيم بر روي آن تلاش کرديم و بعد از اين به هنر مديريت بستگي دارد. هر چقدر پول بيشتري در اين سهام وارد شود سود بيشتري عايد باشگاه ميشود شرکت نظارتياي هم در بورس قرار دارد و بر روي هزينهها نظارت ميکند که اين پول و سود آن خرج جايي جز تيمهاي پايه و پيشکسوتان نميشود. رويانيان ادامه داد: البته حرف حاشيهاي هم بايد بزنم و آن اينکه سامانه کمک هواداري به راه انداختيم و قبل از هر بازي هر هوادار ما به شماره 80406 پيامک خالي بزنند هر پيامک 120 تومان هزينهاش است و ما براي ترغيب هوادارانمان جوايز نفيسي همانند ماشين براي آن درنظر گرفتيم ما اولين باشگاهي هستيم که اين کار را ميکنيم و بايد بگويم که اين سيستم، سيستم کمک هواداري ايرانسل است. در ادامه اين نشست خبري، جعفر کاشاني در جلسه افتتاح صندوق بورس پيشکسوتان اظهار داشت: اميدوارم هر روز شاهد اين باشيم که پرسپوليس بزرگ و بزرگتر شود. ما بايد براي بالا بردن سطح علمي باشگاه بيشتر تلاش کنيم. اگر باشگاه تبديل به يک باشگاه حرفهاي شود مسلما بيشترين سود را هواداران و پيشکسوتان خواهند برد. ورزش ما متاسفانه الان فقط يک تيم است و باشگاه نشده است.خدا پدر و مادر محمد دادکان را بيامرزد که اين باشگاه را درست کرد. پرسپوليس بايد به روزي برسد که هيچ طوفاني آن را از بين نبرد. کارهاي رويانيان مانند يک نهال شروع شده و اگر طوفانها اجازه دهد به جايگاه خود ميرسد. همچنين کلاني ديگر پيشکسوت پرسپوليس نيز گفت: رويانيان با تمام توان با طوفانها و مشکلات مبارزه کرده و به نظرم ايشان کارهاي خوبي را انجام داد. وي افزود: من از صميم قلب از رسانهها تشکر ميکنم که در زماني که من بودم يا نبودم من و امثال من را حمايت کردند. ما هميشه مديون باشگاه پرسپوليس هستيم و از کارهاي بزرگ مانند تاسيس دانشگاه و آکادمي پرسپوليس حمايت ميکنيم. اميدوارم اين نهال نازک روزي توسط رويانيان توانمند شود. دکتر زادمهر نيز در اين نشست گفت: در زندگي هر شخصي لحظات شيريني وجود دارد که امروز هم يکي از لحظات شيرين براي من بود. خوشحالم در باشگاهي متولد شدهام که امروز اين طور به موفقيتها رسيده است. من زندگيام را مديون اين باشگاه هستم و امروز هم احساس غرور ميکنم که کار بزرگي انجام شده است.باشگاه پرسپوليس ميتواند براي باشگاههاي ديگر يک الگو بزرگ باشد و صرفنظر از تمام کارها جا دارد از رويانيان بابت اين کار قشنگش تقدير و تشکر ويژهاي داشته باشم. بالاخره برخي کارها ماندگار ميماند که به نظرم اين کار رويانيان نيز ماندگار خواهد ماند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]سيدعباسي: از ابراز همدرديها تشکر ميکنم[/h] در همين رابطه داود سيدعباسي گفت: « دست تک تک افرادي که ديروز حضور پيدا کردند و باعث دلگرمي من و خانوادهام شدند را ميبوسم و تشکر ميکنم از تمام کساني که به صورت تلفني ابراز همدردي کردند. مربيان، سرپرستان، بازيکنان، مديران و بعضي مسولين فدراسيون از تمامي آنها تشکر ميکنم و از همين جا از همه تشکر ميکنم.» لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده