Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلام چون ورژن 6 نرم افزار تحت شبکه اس یکی از ریلیزهای ورژن 5 رو نصب کن - پیشنهاد میکنم از V5r19 یا V5r20 استفاده کنی - در ضمن هر چی سرویس پک بالاتر باشه حین کار باگ کمتری داره r21 رو پیشنهاد نمیکنم البته قابلیت چندتا دستور تو r21 افزایش یافته که بعید میدونم حالا حالاها باهاش برخورد کنی ورژن 6 رو که به کلی منتفی کن ولی در ورژن 5 استفاده از ریلیزهای پایینتر به کسی که مبتدیه یا در حد متوسطه این امکان رو میده که میتونه فایلهاشو جهت رفع اشکال به دیگران برای بررسی بفرسته هر سوالی داشتی بپرس سر فرصت پاسخ میدیم سلام جعفر جان من هم مشکل heryan عزیز برام پیش اومده و با توجه به توضیحاتت باید بگم ورژن 6 رو نصب نکردم ورژن5 ریلیز21 رو نصب کردک که save غیر فعال هستشراهی داره درستش کنم یا بهتر از ریلیز های پایینتر استفاده کنم؟ اینم تصویرش ناصر جان برام پیش نیومده ولی احتمالا حین نصب چیزی رو باید فعال میکردی که نکردی option رو هم چک کن ببین و تیک همه اینا رو بزن (البته بعید میدونم به اینا ربط داشته باشه ) سلام جعفر جان آقا حرفت درسته علاوه بر ورژن 6 ورژن 5 ریلیز21 هم تحت شبکه ست باید به کارت شبکه براش بخری تا بشه باهاش کار کرد هزینه ی کارت شبکه هم حدود 15-20 تومنهکسی که میخواد میتونه تهیه ش کنه ولی برای کسایی که لپ تاپ دارن یکم دردسر داره البته میتونن یه کارت شبکه مجازی براش بسازن که البته گاهی تو اجرای برنامه خطا میده واسه همین من برگشتم به ورژن و ریلیزهای قبلی ورژنی که الان نصب کردم 5 ریلیز18 (v5r18) از زحمات جعفر عزیز هم تشکر میکنم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ آقا من هنوز جواب سوالمو نگرفتما؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ آقا من هنوز جواب سوالمو نگرفتما؟؟؟؟ کدوم سوال علی جان؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ کدوم سوال علی جان؟ 23-08-2013 #483 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ این مشکلشه: علی جان اینکه بهم نریخته اسکیچ تولزت جابجا شده و رفته قسمت چب برای این کار باید با درگ کردن همه رو بکشی بالا تا درست شه یا میتونی همه رو غیر فعال کنی و دوباره از اول بیاریشون 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ علی جان اینکه بهم نریختهاسکیچ تولزت جابجا شده و رفته قسمت چب برای این کار باید با درگ کردن همه رو بکشی بالا تا درست شه یا میتونی همه رو غیر فعال کنی و دوباره از اول بیاریشون دقت نکردی مهندس بذار دوباره توضیح بدم من ویندوز 8 نصب کردم حالا کتیا ورژن 5 r19 نصب کردم اتفاقی که افتاده رو تو عکس پست بعد ببین:... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ دقت نکردی مهندسبذار دوباره توضیح بدم من ویندوز 8 نصب کردم حالا کتیا ورژن 5 r19 نصب کردم اتفاقی که افتاده رو تو عکس پست بعد ببین:... راست میگی دقت نکردم احتمالا" تو تنظیمات باشه یا شایدم از کرک باشه که با ویندوز 8 سازگار نیس باید واسیم متخصصمون بیاد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ راست میگی دقت نکردماحتمالا" تو تنظیمات باشه یا شایدم از کرک باشه که با ویندوز 8 سازگار نیس باید واسیم متخصصمون بیاد خودمم خیلی دنبالش رفتم اینو ببین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلام جعفر جانآقا حرفت درسته علاوه بر ورژن 6 ورژن 5 ریلیز21 هم تحت شبکه ست باید به کارت شبکه براش بخری تا بشه باهاش کار کرد هزینه ی کارت شبکه هم حدود 15-20 تومنهکسی که میخواد میتونه تهیه ش کنه ولی برای کسایی که لپ تاپ دارن یکم دردسر داره البته میتونن یه کارت شبکه مجازی براش بسازن که البته گاهی تو اجرای برنامه خطا میده واسه همین من برگشتم به ورژن و ریلیزهای قبلی ورژنی که الان نصب کردم 5 ریلیز18 (v5r18) از زحمات جعفر عزیز هم تشکر میکنم ناصر جان من نصب دارمااا احتمالا خودت نسخه ای خریدی که تحت شبکه اس نسخه r21 sp6 رو شرکت پرنیان ارائه داده - واقعا ارزش نداره به خاطر نسخه های دانلودی اینجور وقت آدم از دست بره 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ علی جان من ویندوز 8 استفاده نمیکنم ولی یه بررسی کن نسخه های بالاتر 20 و 21 رو نصب کن ببین چجوریه زبان ویندوزت رو هم یه بررسی کن اگه زبان دیگه ای نصب کردی حذف کن ببین نتیجه میده 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ ناصر جان من نصب دارمااا احتمالا خودت نسخه ای خریدی که تحت شبکه اس نسخه r21 sp6 رو شرکت پرنیان ارائه داده - واقعا ارزش نداره به خاطر نسخه های دانلودی اینجور وقت آدم از دست بره سلام جعفر جان r18 خودشم Sp6 داره ولی نصب نکردم من r21 رو از شرکت کلیک گرفتم نمیدونستم تحت شبکه ست نرمافزار ارزش نداره کلی وقت بذاری دانلود کنی من همه نرمافزار هارو میخرم اما فک کنم باید پرنیان یا گردو بگیرم که بهتره 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ سلام جعفر جانr18 خودشم Sp6 داره ولی نصب نکردم من r21 رو از شرکت کلیک گرفتم نمیدونستم تحت شبکه ست نرمافزار ارزش نداره کلی وقت بذاری دانلود کنی من همه نرمافزار هارو میخرم اما فک کنم باید پرنیان یا گردو بگیرم که بهتره دریا سافت یه زمانی مطمئن ترین بود اما مجموعه مکانیکی که ارائه داد افتضاح بود نسخه های تکی کتیا ش اگه جدید ترین نباشه ولی هنوزم خیلی مطمئنن گردو جدیدا کتیارو ارائه میده ولی متاسفانه نسخه هاش یا 32 یا 64 بیته 4 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ اگر لینکش مشکل پیدا کنه میشه اصلاح کرد ولی اگر isolate بشه نمیشه حداقل من گزینه ای پیدا نکردم اگر لینک کل فایل هم مشکل پیدا کنه میشه اصلاح کرد سلام. چطور باید لینک رو پیدا کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ سلام. چطور باید لینک رو پیدا کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. روالش اینه - فایل drawing رو باز میکنی و از این طریق فایل part ش رو دوباره بهش معرفی میکنی یا حتی میتونی به یک پارت دیگه ارتباط بدی برای دو part و 2 نقشه مشابه که با save as ذخیره کردی باید نام های داخلیش رو هم تغییر بدی چون ممکنه بهم بریزه بعد از save as از این طریق میتونی لینکشو عوض کنی و آپدیت رو بزنی و ذخیره کنی تصاویر گویاست replace رو بزن و مسیر بده 6 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ سلام. روش تلرانس گذاری زاویه (دقیقه و ثانیه) در کتیا چگونست؟ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ سلام. روش تلرانس گذاری زاویه (دقیقه و ثانیه) در کتیا چگونست؟ 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ تا به حال برای اعمال دقیقه و ثانیه وقت نزاشتم ولی احتمالا با ترفند بشه ایجادشون کرد 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان . وقت بخیر . چطور میتونم یه پروفیل رو تحت زاویه pocket کنم ؟ مثلا توی عکس زیر منحنی دایره رو تحت زاویه 30 درجه پاکت کنم ( یه مخروط از پد شش ضلعی کم کنم ) که چیزی شبیه کلگی پیچ درست بشه 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان .وقت بخیر . چطور میتونم یه پروفیل رو تحت زاویه pocket کنم ؟ مثلا توی عکس زیر منحنی دایره رو تحت زاویه 30 درجه پاکت کنم ( یه مخروط از پد شش ضلعی کم کنم ) که چیزی شبیه کلگی پیچ درست بشه پاکت کن بعدش از دستور draft استفاده کن یک سطح مرجع باید معرفی کنی بعد سطح جانبی داخل (که پاکت کردی ) زاویه رو بده و preview رو بزن اشتباه بود یه منفی پشت مقدار زاویه بزار برعکسش کنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده