bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ دامن ز کفم می کشی و می روی امروز دست من و دامان تو فردای قیامت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ تمام کوچه های امیدم به رنگ پاییز است ولحظه لحظه عمرم چقدر غم انگیز است لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ تو آن غبار غمی را که هیچ نشماری به دوش جان ضعیفان چو کوه الوند است لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ تو آن غبار غمی را که هیچ نشماری به دوش جان ضعیفان چو کوه الوند است تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمیباشد لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ تا توانی دلی به دست آوردل شکستن هنر نمیباشد در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و می خواران از نرگس مستش مست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و می خواران از نرگس مستش مست بازم ت:icon_pf (34): تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ یار مرا، غار مرا، عشق جگرخوار مرا... یار تویی، غار تویی، خواجه نگهدار مرا... لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ یار مرا، غار مرا، عشق جگرخوار مرا...یار تویی، غار تویی، خواجه نگهدار مرا... از طعنه جاهلان نخواهم ترسيد / بر خنده اين زمانه خواهم خنديد من بر سر عشق پاك خود ميمانم / تا كـــــور شود هر آنكه نتواند ديد...................... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ از طعنه جاهلان نخواهم ترسيد / بر خنده اين زمانه خواهم خنديد من بر سر عشق پاك خود ميمانم / تا كـــــور شود هر آنكه نتواند ديد...................... دی پیر می فروش که ذکرش به خیر باد... گفتا شراب نوش و غم دل ببر ز یاد..... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ دی پیر می فروش که ذکرش به خیر باد...گفتا شراب نوش و غم دل ببر ز یاد..... درین سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ درین سرای بی کسی کسی به در نمیزندبه دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند دل خون شد و كس محرم اين راز نيافت در روي زمـيـن هــم نـفـسـي بــاز نيافت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ دل خون شد و كس محرم اين راز نيافت در روي زمـيـن هــم نـفـسـي بــاز نيافت تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط طرحی ز موج بر دل مردابیم بـکش امشب دلم بهانه ی دریا گرفته است لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ طرحی ز موج بر دل مردابیم بـکش امشب دلم بهانه ی دریا گرفته است تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد در دادگاه عشقش محكوم حكم مرگم شايد كه بي گناهي تنها گناه من بود لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ در دادگاه عشقش محكوم حكم مرگم شايد كه بي گناهي تنها گناه من بود دردم از یار است ودرمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ دردم از یار است ودرمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم .... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم .... مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ مسلمانان مرا وقتی دلی بودکه با وی گفتمی گر مشکلی بود دلی همدرد و یاری مصلحت بین که استظهار هر اهل دلی بود لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ دلی همدرد و یاری مصلحت بین که استظهار هر اهل دلی بود درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده