.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست گوش کن نبض دلم زمزمه اش چیست نرو
mani24 29665 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است تا بر دلش از غصه غباری ننشیند ای سیل سرشک از عقب نامه روان باش حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو در نظر آصف جمشید مکان باش
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 خیلی ممنون دوسی که منو ضایع کردی ====================== شوقم چنان فزود که هرگه نهان شوی باید دوید بر سر صد رهگذر مرا برگردنم ز تیغ تو صد بار منت است زیرا که وارهاند ز صد دردسر مرا
mani24 29665 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 خیلی ممنون دوسی که منو ضایع کردی====================== شوقم چنان فزود که هرگه نهان شوی باید دوید بر سر صد رهگذر مرا برگردنم ز تیغ تو صد بار منت است زیرا که وارهاند ز صد دردسر مرا کی ضایعت کرد سودی خانم ارباب حاجتیم و زبان سوال نیست درحضرت کریم تمنا چه حاجتست محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست چون رخت ازآن تست به یغما چه حاجتست جام جهان نماست ضمیر منیر دوست اظهاراحتیاج خودآنجا چه حاجتست
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است
mani24 29665 ارسال شده در 14 فروردین، 2013 تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است تا کی می صبوح وشکر خواب بامداد هشیار گر دهان که گذشت اختیار عمر دی در گذار بود نظری سوی ما نکرد بیچاره دل که هیچ ندید از گذار عمر
زوپیر71 92 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 آنكه دستور زبان عشق را بیگزاره در نهاد ما نهاد خوب میدانست تیغ تیز را در كف مستی نمیبایست داد
زوپیر71 92 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 دردی است سر بر دوش من،خواهم فکند این بار من باری،چو باری می کشیم،بر دوش هم بار شما
judyabott 8886 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2013 ای آرزوی اولین گام ِ رسیدن بر جادههای بیسرانجام ِ رسیدن كار جهان جز بر مدار آرزو نیست با این همه دلهای ناكام ِ رسیدن
Cannibal 3349 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 نابرده رنج گنج میسر نمیشود/مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
meysam62 4529 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 دلم برای خودم تنگ می شود آری همیشه بی خبر از حال خویشتن بودم نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم
*lotus* 20275 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها
p mehdi q 6226 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 و اگر ميخواهيم روزهامان همه با شبهامان طرحي از عاطفه با هم ريزند گاهگاهي بايدبه سر سفرهء دل بنشينيم قرص ناني بخوريم از سر سفرهء عشق گامهامان بايدهمهء فاصله ها را امروز كوتاه كنند و سر انگشت تفاهم هر روز نقب در نقب دري بگشايد دري از عشق به باغ گل سرخ "و بينديشيم بر واژهء "دوستت دارم
*lotus* 20275 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2013 من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارمنگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم می خروشد دریا هیچ کس نیست به ساحل پیدا لکه ای نیست به دریا تاریک که شود قایق اگر اید نزدیک مانده بر ساحل قایقی ریخته شب بر سر او پیکرش را ز رهی ناروشن برده درتلخی ادراک فرو هیچ کس نیست که آید از راه و به آب افکندش
vergil 11695 ارسال شده در 3 خرداد، 2013 شب که همه میکده ها باز شوند یـاران خرابــات هـــم آواز شوند /
Abbas.H 15132 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 در ابعاد این عصر خاموش من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است و تنهایی من شبیخون حجم ترا پیش بینی نمی کرد و خاصیت عشق این است ...(سهراب)
*Polaris* 19606 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 تیـر آه ما ز گـــردون بگـــذرد حافظ خموش رحم کــن بر جان خود پرهیز کـن از تیر ما
ارسالهای توصیه شده