Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولهاکه عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها آن به که درین زمانه کم گیری دوست با اهل زمانه صحبت از دور نکوست آنکس که تو را به جملگی تکه بر اوست چون چشم خود باز کنی،دشمنت اوست
alimec 23104 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 آن به که درین زمانه کم گیری دوستبا اهل زمانه صحبت از دور نکوست آنکس که تو را به جملگی تکه بر اوست چون چشم خود باز کنی،دشمنت اوست تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه هرکه را با خط سبزت سر سودا باشد پای ازین دایره بیرون ننهد تا باشد
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 هرکه را با خط سبزت سر سودا باشدپای ازین دایره بیرون ننهد تا باشد در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند//گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند//گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند در شگفتم من نمیپاشد ز هم دنیا چرا
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکنددر شگفتم من نمیپاشد ز هم دنیا چرا ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پر و بالی بزنم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پر و بالی بزنم منزل حافظ کنون بارگه پادشاست دل بر دلدار رفت جان بر جانانه شد
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 منزل حافظ کنون بارگه پادشاستدل بر دلدار رفت جان بر جانانه شد دیگر مگو که زاهد مارا گذشت نیست نگذشت اگر چه از سر دنیا زدین گذشت
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 13 فروردین، 2014 دیگر مگو که زاهد مارا گذشت نیست نگذشت اگر چه از سر دنیا زدین گذشت تا چند زنم بروی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
emanrahemi 439 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر نخوانید ....................
hasti1988 22046 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر نخوانید .................... دلی همدرد و یاری مصلحت بین...که استظهار هر اهل دلی بود به گردابی چو می افتادم از غم...به تدبیرش امید ساحلی بود
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 دلی همدرد و یاری مصلحت بین...که استظهار هر اهل دلی بودبه گردابی چو می افتادم از غم...به تدبیرش امید ساحلی بود ديروز به ياد تو و آن عشق دل انگيز بر پيكر خود پيرهن سبز نمودم در آينه بر صورت خود خيره شدم باز بند از سر گيسويم آهسته گشودم
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 ديروز به ياد تو و آن عشق دل انگيز بر پيكر خود پيرهن سبز نمودم در آينه بر صورت خود خيره شدم باز بند از سر گيسويم آهسته گشودم من نه آنم که دو صد مصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 من نه آنم که دو صد مصرع رنگین گویممن چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست تاپیشه توست راست گویی ... هرگز نبری سیاه رویی
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 14 فروردین، 2014 تاپیشه توست راست گویی ... هرگز نبری سیاه رویی یارب به کریمی کریمانت بخش بر آب دیده یتیمانت بخش صد بار به لطف و کرمت بخشیدی یک بار به سلطان خراسانت بخش
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 16 فروردین، 2014 شاهد آن نیست که مویی و میانی دارد بنده ی طلعت آن باش که آنی دارد
parniyan71 560 ارسال شده در 16 فروردین، 2014 دل من نرم تر از جنس بلور دلم از جنس حریر، گر تو را قصد شکستن باشد سنگ بی انصافیست! یک تلنگر کافیست...
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 16 فروردین، 2014 تاکی به انتظار گذاری به زاری ام باز آی بعد از این همه چشم انتظاری ام
ارسالهای توصیه شده