آرتاش 33340 ارسال شده در 16 فروردین، 2014 تاکی به انتظار گذاری به زاری ام باز آی بعد از این همه چشم انتظاری ام من آن مجنون صحرا گرد تنها در بیابانم که حتی در بیابانها به دنبال تو می گردم
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 من آن مجنون صحرا گرد تنها در بیابانمکه حتی در بیابانها به دنبال تو می گردم من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم مرغ دل باز هوا دار کمان ابرویی است ای کبوتر نگران باش که شاهین امد
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 مرغ دل باز هوا دار کمان ابرویی استای کبوتر نگران باش که شاهین امد در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من که دل ز مهرت برکنم تا فرصتی دارم
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من که دل ز مهرت برکنم تا فرصتی دارم من و دل در غم هجرش همه شب بیداریم دل پی شکوه ی او ،من پی دلداری دل
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 من و دل در غم هجرش همه شب بیداریم دل پی شکوه ی او ،من پی دلداری دل لب بر لبم بنه به نوازش دمی چو نی**************تا بشنوی نوای غزل های دلکشم
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 لب بر لبم بنه به نوازش دمی چو نی**************تا بشنوی نوای غزل های دلکشم ما نام خود ز صفحه دلها سترده ایم در دفتر جهان ورق باد برده ایم
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 ما نام خود ز صفحه دلها سترده ایم در دفتر جهان ورق باد برده ایم ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست*********عالمی داریم در کنج ملال خویشتن استاد شهریار
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست*********عالمی داریم در کنج ملال خویشتن استاد شهریار ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست/ عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست/ عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد دردم از یار است و درمان نیز هم*****دل فدای او شد و جان نیز هم
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 دردم از یار است و درمان نیز هم*****دل فدای او شد و جان نیز هم من که باشم تا زنم لاف غلامی بر درش؟ بندهٔ آنم که دولت خواه سلطان من ست
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 18 فروردین، 2014 من که باشم تا زنم لاف غلامی بر درش؟ بندهٔ آنم که دولت خواه سلطان من ست تو را با غیر میبینم،صدایم درنمی آید***دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 فروردین، 2014 دانی که گل ز باغ چرا زود میرود/ یعنی که اندکیست زمان بقای حسن نقاش غزل تا که به چشمان تو پرداخت دیوانه شد از طرز نگاهت قلم انداخت
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 نقاش غزل تا که به چشمان تو پرداختدیوانه شد از طرز نگاهت قلم انداخت تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا اگر روزی تو را کردم فراموش بدان شمع وجودم گشته خاموش
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 اگر روزی تو را کردم فراموشبدان شمع وجودم گشته خاموش شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشدتو بیا کز اول شب در صبح باز باشد در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست
toghgrol 267 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست تا کران این بازار نقد جان به کف رفتم...شادیش گران دیدم اندهش به ارزانی
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 24 فروردین، 2014 یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
ارسالهای توصیه شده