AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند به دشت پرملال ما پرنده پر نمي زند لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ در کارگه کوزه گری رفتم دوش صد بار گران ز زندگانی بر دوش از روز نخست گاو بختم نر بود هر کس که به ما رسید می گفت بدوش لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد ديدمش خرم و خندان قدح باده بدست ورندان آينه صد گونه تماشا ميکرد گفتم اين جان جهان بين بتو کي داد حکيم گفت آنروز که اين گنبد مينا ميکرد لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ ديدمش خرم و خندان قدح باده بدست ورندان آينه صد گونه تماشا ميکرد گفتم اين جان جهان بين بتو کي داد حکيم گفت آنروز که اين گنبد مينا ميکرد دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند دوستان در پرده میگویم سخن گفته خواهد شد به دستان نیز هم چون سر آمد دولت شبهای وصل بگذرد ایام هجران نیز هم لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ می گفت دگر باره به خوابم بینی پنداشت که بعد از آن مرا خوابی هست لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ می گفت دگر باره به خوابم بینیپنداشت که بعد از آن مرا خوابی هست تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت در گلستان ارم دوش چو از لطف هوا زلف سنبل به نسیم سحری میآشفت لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تو آن درخت گلی کاعتدال قامت تو ببرد قیمت سرو بلند بالا را لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تو آن درخت گلی کاعتدال قامت توببرد قیمت سرو بلند بالا را اشک حافظ خرد و صبر به دریا انداخت چه کند سوز غم عشق نیارست نهفت لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تو قصه ی عاشقان همی کم شنوی بشنو،بشنو که قصه شان خوش باشد لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تو قصه ی عاشقان همی کم شنوی بشنو،بشنو که قصه شان خوش باشد در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست دلم ز پرده برون شد کجایی ای مطرب بنال هان که از این پرده کار ما به نواست لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود دلم ز پرده برون شد کجایی ای مطرب بنال هان که از این پرده کار ما به نواست مرا به کار جهان هرگز التفات نبود رخ تو در نظر من چنین خوشش آراست لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تا درخت دوستی کی بر دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تا درخت دوستی کی بر دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم من جهد همیکنم قضا میگوید بیرون ز کفایت تو کاری دگراست لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تو را گم می کنم هر روز وپیدا می کنم هرشب بدین سان خواب ها را باتو زیبا می کنم هر شب لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ باز نشان حرارتم زاب دو دیده و ببین نبض مرا که میدهد هیچ ززنگی نشان لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده