moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ در دو روز عمر کوته سخت جانی کرده ام با همه نامهربانان مهربانی کرده ام 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مهارش سخت بگرفت و دوان شد که تا اشتر به آسانی روان شد 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ دوستی با تیشه کردم مرده ام در دهانم خشکی و خواری چرا در لجن گر ریشه کردم مرده ام آفتاب مهر کی بینی ز جان داد براندیشه کردم مرده ام خاموشی این نیست در کنجی، شبی گر زبان در شیشه کردم مرده ام ... 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ منم و دلی که دانم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری به تو می سپارم او را 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ادب و شرم تو را خسرو مه رویان کرد آفرین برتو که شایسته صد چندینی 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ یا رب آن آهوی مشکین به ختن بازرسان و آن سهی سرو خرامان به چمن بازرسان 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نشد از یاد برم خاطره ی دوری را باز هم گرچه رسیدیم به هم دل تنگ ام 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ مکن ز غصه شکایت که در طریق طلب به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید... 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ درین حصار ، غریبم ، درین حصار ، غریب عجیب نیست اگر دردمندم وبیمار! نشان ِ درد ِ من ، ازرنگ ِچهره ام پیداست که رنگ گندم و کاه است ، نی به رنگ انار 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ روزی که به عجر آدم افتاد از عرش خدا تو را فرست ادتا با تو به سوز و ساز باشد وقت خوش او نماز باشد 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتندو به میخانه زدند 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل... 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ لطف حق با تو مدارا ها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ در مدرسه آدم با حق چو شدی محرم در صدر ملک بنشین تدریس به اسما کن 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ از مقاماتت اگر فصلی بخونی بر عدو حالی از نامنطقی جذر اصم یابد نجات 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ تا درخت دوستی برگی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من، و دلتنگ، و این شیشه خیس می نویسم، و فضا می نویسم، ودیوار، و چندین گنجشک یک نفر دلتنگ است.... شادروان سهراب سپهری 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ کاش این آشنایی ها نبود یا به دنبالش جدایی ها نبود... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده