judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی زبامی که برخاست مشکل نشیند 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دل صدچاک ما را تیغ ترحم بدرید / دل ما را به همان قیمت ارزان بخرید دل من گرچه شکسته ، گوهری ناب شده / عشق در قلب تو آن تحفه ی نایاب شده . 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ هم جان بدان دو نرگس جادو سپرده ایم هم دل بدان دو سنبل هندو نهاده ایم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید بچه هااااا ...من سرعتم پایینه قاط زدم من عذر میخوام 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ما عاشق و رند و مست و عالم سوزيم با ما منشين اگرنه بدنام شوي 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت خاک ره آن یار سفر کرده بیارید تا چشم جهان بین کنمش جای اقامت 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تنها نه ز راز دل من پرده بر افتاد تا بود فلک شیوه ی او پرده دری بود .... 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهیم راند عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نیست 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ترک مـا کردی بـرو همصحبت اغیـار باش یار ما چون نیستی با هرکه خواهی یار باش 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ شکر ايزد که به اقبال کله گوشه گل نخوت باد دی و شوکت خار آخر شد 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دوش وقت سحر سحر از غصه نجاتم دادند وان درآن ظلمت شب آب حیاتم دادند 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دارم اميد عاطـفـتی از جانـب دوسـت ...................کردم جـنايتی و اميدم بـه عـفو اوسـت دانـم کـه بـگذرد ز سر جرم مـن کـه او................. گر چـه پريوش است وليکن فرشته خوسـت 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تا چند نظر به روی مهتاب کنم / خود را به هوای دیدنت آب کنم یک قطعه ی عکس خود برایم بفرست / تا در دل بیقرار خود ، قاب کنم . . . 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ میفکن بر صف رندان نظری بهتر از این بر در میکده میکن گذری بهتر از این... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ نه سرو و نه باغ و نه چمن می خواهم نه لاله نه گل نه نسترن می خواهم خواهم ز خدای خویش کنجی خلوت من باشم و آن کسی که من می خواهم . . . 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ من ديوانه چو زلف تو رها ميكردم هيچ لايقترم از حلقه ي زنجير نبود 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دل صدچاک ما را تیغ ترحم بدرید / دل ما را به همان قیمت ارزان بخرید دل من گرچه شکسته ، گوهری ناب شده / عشق در قلب تو آن تحفه ی نایاب شده . 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ هر چيز که بشکند ز بها افتد و ليک ......... دل را بها و قدر بود تا شکسته است 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تا من بدیدم روی تو ای ماه و شمع روشنم هرجا نشینم خرمم ، هرجا روم در گلشنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده