meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دلا غافل ز سبحاني چه حاصل اسير نفس شيطاني چه حاصل 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ لبت بدیدم و لعلم بیفتاد از چشم سخن بگفتی و قیمت برفت لولو 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی تو میگویی وطن بر خویش می لرزد قلم من نیز رقص مرگ را با او به دفتر می کنم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مرا مادرم نام، مرگ تو کرد! زمانه مرا پتک ترگ تو کرد 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دال آمد و ما هم آمدیم در چمن تو می چرد آهوی دشت آسمان گرد سر تو می پرد باز سپید کهکشان هر چه به گرد خویشتن می نگرم درین چمن اینه ی ضمیر من جز تو نمی دهد نشان استاد ابتهاج 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ نا امیدم مکن از سابقه روز ازل تو چه دانی که پس پرده که خوبست و که زشت 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ تو اگر مانده باشی تو اگر در خانه باشی من فقط به خانه تو آمدم تا بگویم آواز را شنیدم تمام راه از تو می خواستم مرا باور كنی كه ساده هستم تو رفته بودی اكنون گفتم كه تو هستی تو اگر نبودی نمی دانستم كه می توانم باران را در غیبت تو دوست بدارم احمدرضا احمدی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ ما خون تازه در تن عشقیم و عشق را شعر من و شکوه تو رمزالدوام شد 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دست با دوست در آغوش نه حد من و تست منم و حسرت بوسیدن خاک پایی شهریارا چه غم از غربت دنیای تن است گر برای دل خود ساخته ای دنیایی 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ يادم آيد كه چو طفلي شيطان مادر خسته خود را آزرد ديو شب از دل تاريكي ها بي خبر آمد و طفلك را برد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ درنگ لحظه ی سنگین انتظار چو كوه به چشم خسته ی من پای درد می فشرد تو می گریزی چونان كه آب از سر سنگ ز سنگ لال نخیزد نه شكوه نه فریاد یدالله رویایی 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دلم هرگز نمی پنداشت تو هم چون دیگران باشی تو هم چون بیوفا مردم رفیق نیمه راه عمر من باشی! 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یا رب آن شاهوش ماه رخ زهره جبین در یکتای که و گوهر یک دانه ی کیست گفتم آه ز دل دیوانه ی حافظ بی تو زیر لب خنده زنان گفت که دیوانه ی کیست 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دل من كودكي سبكسر بود خود ندانم چگونه رامش كرد او كه مي گفت دوستت دارم پس چرا زهر غم بجامش كرد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دیگر به داد گمشدگان كس نمی رسد آن سبز جاودانه هم انگار مرده است ماه جبین شكسته ی در خون نشسته را از چارچوب منظره دستی سترده است عشق - آتشی كه در دلمان شعله می كشید از سورت هزار زمستان فسرده است حسین منزوی 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ تو را من چشم در راهم به سعي ام تا ز دل يك ديده بگشايم ببينم من فراخي را خبر گيرم من از يارم تو را من چشم در راهم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من چه نویسم که در دلت بنشیند من چه سرایم که در تو همهمه ریزد برگ دریغی ز شاخ فکر تو افتد چشمه ی مهری ز سنگ چشم تو خیزد ؟ آن همه کم بود ، شعر و شور و کنایه ؟ با رگ سرد تو این ترانه چه گوید ؟ منوچهر آتشی 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دگرم آرزوي عشقي نيست بي دلان را چه آرزو باشد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دال دست از سر من بر نمی داره،طول می دم یکی دیگه بیاد آخرم خودم باید بگم در تمام طول تاریکی سیرسیرکها فریاد زدند ماه ای ماه بزرگ در تمام طول تاریکی شاخه ها با آن دستان دراز که از آنها آهی شهوتناک سوی بالا می رفت و نسیم تسلیم به فرامین خدایانی نشناخته و مرموز و هزاران نفس پنهان در زندگی مخفی خاک و در آن دایره سیار نورانی شبتاب دقدقه در سقف چوبین لیلی در پره غوکها در مرداب همه با هم ‚ همه با هم یکریز تا سپیده دم فریاد زدند ماه ای ماه بزرگ ... فروغ فرخزاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده