moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ تیره بخت تر از خود کس ندیدم و نشنیدم ز بخت تیره خدایا چه دیدم و چه شنیدم 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ما زهر روشندلی یک رشته فن آموختیم عقل از مجنون و عشق از کوهکن آموختیم 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ما زهر روشن دلی یک رشته فن آموختیم عقل از مجنون و عشق از کوه کن آموختیم 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه غم با من زاده شده منو رها نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ هیچ قفلی نیست در بازار امکان بی کلید بستگی ها را گشایش از در یزدان طلب 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بلبل از فضل گل آموخت سخن ور نه نبود این همه قول و غزل تعبیه در منقارش 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شبی و شمعی و جمعی چه خوش بود تا روز نظر به روی تو کوری چشم اعدا را 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ از فضل خداوند و خداوندی سلطان امروز من از دی به و امسال من از پار... 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ راست گفتى،راست گفتى صادقى از تو اين آيد، تو همين را لايقى 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ياد باد آن شب کان شمسهی خوبان طراز به طرب داشت مرا تا به گه بانگ نماز... 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ زلف آشفته و خوی کرده و خندان لب و مست پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر بمهر بعالم سمر شود 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دگر بار آن بت از خواری پشيمان شد از جور و ستمگاری پشيمان ... 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نفس با صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دل هر عاشق شيدا علي گويد علي گويد زمين و عالم بالا علي گويد علي گويد 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ در آن زمان که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید و دهم جان که خاک کوی تو باشم 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مرده بودم كه رسيد عشق و مرا ناجي شد دفتر عمر مرا عشق ت و حلاجي كرد 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دیده را فایده آن است که دلبر بیند ور نبیند چه بود فایده بینایی را 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آنچنان کز رفتن گل خار میماند به جا از جوانی حسرت بسيار میماند به جا ... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ امروز در میکده باز است بیایید می خوردن مستانه مجاز است بیایید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده