moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من از تو جز تو نخواهم که در طریقت عشق بغیر دوست تمنا ز دوست رسوائی است 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ تا که بودیم نداستنند که هستیم باشد که نباشیم و بدانند که بودیم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ ترسم که عشق ز غم ما پرده در شود این راز سر به مهر به عالم ثمر شود. 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش از مردم نامرد که حقت این است 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ تو و تسبیح و مصلی و ره زهد و ورع من و میخانه و ناقوس و ره دیر و کنشت.. 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ هرگزم یادتو از لوح دل و جان نرود هرگز از یادمن ان سرو خرامان نرود... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دو عالم شد ز ياد آن سمن سيما فراموشم به خاطر آنچه ميگرديد، شد يکجا فراموشم... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ معشوق چو شمشیر جفا بر کشد از خشم عاشق چه کند گر سر خود پیش ندارد 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دلم ز پاس نفس تار میشود، چه کنم وگر نفس کشم افگار میشود، چه کنم ... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ ما را رها کنید با این رنج بی حساب با قلبی پاره پاره و سینه ای کباب// 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بیابان دور و مقصد ناپدید و رهزنان در پی جهان تاریک و ره پر سنگ و پا لنگ است مینالم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ رفتی و در رکاب تو رفت آبروی گل چون سايه در قفای تو افتاد بوی گل ... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ لعل و گفتار تو با هم در خور است باشد آری نایب حلوا شکر 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ روزگاریست که سودای بتان دین من است غم اینکار نشاط دل غمگین من است 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ تو گفتی باش من ماندم غزل گفتی تو را خواندم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من مست و تو ديوانه مارا كه برد خانه 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ هزاردشمنم گر کنند قصد هلاک گرم تو دوستی زدشمنان ندارم باک.. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ کنون با بار پیری آرزومندم که برگردم به دنبال جوانی کوره راه زندگانی را 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده