kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نه از آشنایان وفا دیده ام نه از باده نوشان صفا دیده ام زنامردمیها نرنجد دلم که از چشم خود هم خطا دیده ام 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من راه تورا بسته ، تو راه مرا بسته امید رهایی نیست وقتی همه دیواریم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چکار دارد 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دگر زمنزل جانان سفـر مکـن درويـش که سير معنوي و کنج خانقاهت بس 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام کن زمن ای باد مر خراسان را مراهل فضل و خرد را نه عام نادان را 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آرزوی خم گیسوی تو خم کرد قدم باز انگـشت نمای سر بـازار شدم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من از تو پیش که نالم که در شریعت عشق معاف دوست بدارند قتل عمدا را 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ از آنرو هـست یاران را صفـاها با مِـی لعـلش که غیر از راستی نقشی در آن جوهر نمیگیرد 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دلا چو پير شدي حسن و نازكي مفروش كه اين معامله در عالم شباب رود 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ در پرده اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست جز در دل خاک هیچ منزلگه نیست می خور که چنین فسانهها کوته نیست 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تو مگر بر لب آبی به هوس بنشینی ور نه هر فتنه که بینی همه از خود بینی 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ياران همنشين همه از هم جدا شدند ماييم و آستانه دولت پناه تو 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریـــقت ما کافـــریست رنجــیدن 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ وقت سحر است خیز ای مایه ناز نرمک نرمک باده خور و چنگ نواز کانها که بجایند نپایند بسی و آنها که شدند کس نمیاید باز 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریـــقت ما کافـــریست رنجــیدن نیکی و بدی که در نهاد بشر است شادی و غمی که در قضا و قدر است با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل چرخ از تو هزار بار بیچارهتر است 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ روي جانان طلبي آينه را قابل ساز ورنه هرگز گل نسرين ندمد زآهن و روي 3 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ یاور من تویی بکن بهر خدای یاریی نیست تو را ضعیفتر از دل من شکاریی نای برای من کند در شب و روز نالهای چنگ برای من کند با غم و سوز زاریی 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده