moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ یک نفس ای پیک سحری بر سر کویش کن گزریگو که ز هجرش به فغانم به فغانم من گدا و تمنای وصل او هیهات مگر به خواب ببینم خیال و منظر دوست 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی من گدا و تمنای وصل او هیهاتمگر به خواب ببینم خیال و منظر دوست 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ یارب این نوگل خندان که سپردی به منش انقدر لوس و ننر بود که سپردم به ننش 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اشعار خاص در مشاعره.... مدیریت؟ شد زغمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهر رخ ماه رو می نگرد جانب بالا دلم البته توصیه میکنم این شعر رو با صدای همایون شجریان گوش کنید و معنی فضا نوردی رو از نزدیک حس کنید !!!! :whistle: یارب این نوگل خندان که سپردی به منشانقدر لوس و ننر بود که سپردم به ننش 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ میروم از یادها همسفر با بادها در دلم فریادها می روم با خویشتن تنها شوم فارغ از اینها از آنها شوم ... . 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من نگويم که مرا از قفس آزاد کنيد قفسم برده به باغي و دلم شاد کنيد 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دين و دل بردند و قصد جان كنند الغياث از جور خوبان الغياث 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ثمن بویان غبار از دل چو بنشینند بنشانند پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند دين و دل بردند و قصد جان كنندالغياث از جور خوبان الغياث داداش برای ما ث با میم فرقی نداره! شما ژ هم بزنی یه چی داریم جواب بده خودتو نگران نکن ارادتمند جانی دالر 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ديري است كه دلدار پيامي نفرستاد ننوشت كلامي و سلامي نفرستاد 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دل بردی از من به یغما، ای ترک غارتگر من دیدی چه آوردی ای دوست، از دست دل بر سر من . لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دل بردی از من به یغما، ای ترک غارتگر من دیدی چه آوردی ای دوست، از دست دل بر سر من . نه هر که چهره برافروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاه داری و آیین سروری داند تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن که دوست خود روش بنده پروری داند 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ديشب به سيل اشك ره خواب ميزدم نقشي به ياد روي تو بر آب ميزدم ابروي يار در نظر و خرقه سوخته وز دور بوسه بر لب مهتاب ميزدم 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مدار نقطه بینش ز خال توست مرا که قدر گوهر یک دانه جوهری داند به قد و چهره هر آن کس که شاه خوبان شد جهان بگیرد اگر دادگستری داند لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ در خرابات مغان نور خدا مينينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ در خرابات مغان نور خدا مينينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم مجال من همین باشد که پنهان عشق او ورزم کنار و بوس و آغوشش چه گویم چون نخواهد شد لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ در خرابات مغان نور خدا مينينم اين عجب بين كه چه نوري ز كجا ميبينم مرا عهدیست با جانان که تا جان در دارم هوا داران کویش را چو جان خویشتن دانم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مجال من همین باشد که پنهان عشق او ورزم کنار و بوس و آغوشش چه گویم چون نخواهد شد دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت کلامی و سلامی نفرستاد 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ درد عشقي كشيده ام كه مپرس زهر هجري چشيده ام كه مپرس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده