ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ با سلام.. من میخوام بدونم که ایا در پلیر موزیک مثل pot Player ، تنظیماتی وجود دارد که هر وقت بخوام موزیک یا فیلم رو جلو ببرم با سرعت کمتری جلو بره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین... تشکر 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ با سلام.. من میخوام بدونم که ایا در پلیر موزیک مثل pot Player ، تنظیماتی وجود دارد که هر وقت بخوام موزیک یا فیلم رو جلو ببرم با سرعت کمتری جلو بره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین... تشکر سلام خودش کمترین میزان جلو و عقب زدنش 5 ثانیه هست دیگه، می خواین کمتر از این باشه؟ اگه سرعت اجرا رو می خواین کمتر یا بیشتر کنین، همون پایین Jump هست، که با Z و X و C میشه تغییر داد. 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ دو تا crop میشه دیگه ی راه حل ساده دیگه پاورپویت رو باز کنید قسمت هایی که میخواید به هم بچسبه اسکرین شات بگیرین crop کنید و بهم بچسبنید و در نهایت به فرمتی که میخواین ذخیره کنید. البته با برنامه های دیگه ام میشه ک همه یجورن سلام ممنونم چجوری crop کنم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ سلام ممنونم چجوری crop کنم ؟؟؟ رو عکس کلیک کنید که انتخاب شه بعد راست کلیک کنید crop رو میبینید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ رو عکس کلیک کنید که انتخاب شه بعد راست کلیک کنید crop رو میبینید امتحان کردم نداشت ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ امتحان کردم نداشت ؟؟؟ برای پاوروینت: 1- اسکرین شات (PrtSc) 2- باز کردن پاورپوینت و راست کلیک روی عکس یا از ریبون Format>crop برای فتوشاپ هم منوی Image> crop 6 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ برای پاوروینت: 1- اسکرین شات (PrtSc) 2- باز کردن پاورپوینت و راست کلیک روی عکس یا از ریبون Format>crop برای فتوشاپ هم منوی Image> crop سلام بخشید این دو تا شکل خط وسطشون معلومه برای رفع اون چی باید کرد ؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام بخشید این دو تا شکل خط وسطشون معلومه برای رفع اون چی باید کرد ؟ منظورتون از خط وسط چیه؟ استایل دادین به عکس؟ 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ منظورتون از خط وسط چیه؟ استایل دادین به عکس؟ فصل مشترک دو تا عکس مشخصه ! میگن با crop درست میشه ولی نشد راستی استایل چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ فصل مشترک دو تا عکس مشخصه ! میگن با crop درست میشه ولی نشدراستی استایل چیه؟ عکس بزارید تا ببینیم مشکلتون چیه! پاورپوینت> ریبون فرمت> پیکچر استایل 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام بچه ها عكس از روي حافظه گوشي حذف شه قابل برگشته؟ راهو روش بگيد مرسي 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلامبچه ها عكس از روي حافظه گوشي حذف شه قابل برگشته؟ راهو روش بگيد مرسي سلام... با نرم افزار Wondershare Dr.Fone میشه بازیابی کرد ...هم برای اندروید نرم افزار داره هم برای ای او اس! 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام... با نرم افزار Wondershare Dr.Fone میشه بازیابی کرد ...هم برای اندروید نرم افزار داره هم برای ای او اس! مچكرم:(87): 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ مچكرم:(87): خاحش امیدوارم جواب بده... برای من جواب داد اما اکثر عکسا باز نمیشد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ خاحش امیدوارم جواب بده... برای من جواب داد اما اکثر عکسا باز نمیشد:icon_pf (34): كلا خدا به من صبر والايي داده در اين زمينه... اميدوارم ...مرسي 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ كلا خدا به من صبر والايي داده در اين زمينه...اميدوارم ...مرسي خب سعی کن دستت به چیزی نخوره حذف شه.:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ خب سعی کن دستت به چیزی نخوره حذف شه.:icon_pf (34): هر بار يكي زحمت حذف كشيده كه نتونستم اخ هم بگم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام میخوام بالای دراوی toolbar اضافه بشه چی کنم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام میخوام بالای دراوی toolbar اضافه بشه چی کنم ؟ سلام منظورت رو نفهمیدم:| 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام منظورت رو نفهمیدم:| نیگاه کادر نوشته فایل تولز اینا اگه اون نباشه چجوری بیارمش؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده