The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا appdata نداره من IconCodecService.dll رو پیدا کردم تو system32 تو سرچ IconCache.db رو پیدا نمیکنه.عذر میخوام اینقدر میپرسم خواهش میکنم احتمالا فایل مخفی هست . از منوی organize گزینه folder and search رو انتخاب کنید و به تب view برید و تیک گزینه show hidden files folders ... رو بزنید و تیک hide protected operation system files رو بردارید. 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ در پیدا کردن و دانلود درایور قطعات زیر لطفا راهنمایی کنید: عکس قطعات بدون درایور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخصات قطعات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ در پیدا کردن و دانلود درایور قطعات زیر لطفا راهنمایی کنید: عکس قطعات بدون درایور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخصات قطعات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درود. بهتون پیشنهاد میکنم از نرم افزار DriverPack Solution استفاده کنید امکانات بی نظیری داره که بهتون کمک میکنه درایورها را راحت پیدا کنید موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ درود. بله خط تلفن رو مستقیم به ورودی spliter متصل کنید خروجی data رو مستقیم به مودم وصل کنید و خروجی phone رو به ورودی سانترال / البته باید فقط خطی که رانژه شده اینکارو انجام بدین موفق باشید ممنون رانژه شده یعنی چی؟ یعنی خطهایی که از بیرون میشه باهاشون تماس گرفت اره؟ لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون رانژه شده یعنی چی؟ یعنی خطهایی که از بیرون میشه باهاشون تماس گرفت اره؟ درود. رانژه شدن یه اصطلاحه یعنی اون خطی که به تجهیزات شرکت ارائه دهنده adsl متصل شده تا بتونید link یا ارتباط بین تجهیزات pap برقرار بشه. یعنی همون خطی که با اون سرویس adsl گرفتین لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر شما مهندسین.... چند وقته که یاهو مسنجرم کانکت نمیشه با آیدی و پسوردم میلم باز میشه و از طریق میل میتونم چت کنم اما از مسنجر نه علت خاصی هست بنظرتون عاااااااایااااا لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر شما مهندسین....چند وقته که یاهو مسنجرم کانکت نمیشه با آیدی و پسوردم میلم باز میشه و از طریق میل میتونم چت کنم اما از مسنجر نه علت خاصی هست بنظرتون عاااااااایااااا درود. از چیز پی ان یا فیطرشکن استفاده کردین یا می کنین؟؟ تنظیمات برنامه مسنجر رو تغییر دادین؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ درود. از چیز پی ان یا فیطرشکن استفاده کردین یا می کنین؟؟ تنظیمات برنامه مسنجر رو تغییر دادین؟ خیر استفاده نمیکنم نه 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ درود. بهتون پیشنهاد میکنم از نرم افزار DriverPack Solution استفاده کنید امکانات بی نظیری داره که بهتون کمک میکنه درایورها را راحت پیدا کنید موفق باشید تشکر حجمش خیلی زیاده 6 گیگ نرم افزاردیگه یا راه دیگه ای وجود داره؟ برنامه driver genius همین کار را انجام میده یا خیر؟ لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خیر استفاده نمیکنمنه احتمالا پورت هاش بسته شدن. برنامه مسنجر رو باز کنید از منوی messenger گزینه prefereces رو انتخاب کنید به قسمت connection برید به بخش connect via a proxy server و گزینه Http proxy رو انتخاب کنید(این مسیر و گزینه های را از حفظ گفتم مطمئن نیستم درست باشه یا نه ولی یه چیزی تو همین مایه هاست) حالا مجددا لاگین کنید. اگه لاگین نشد یه شات از تنظیمات Connection یاهو قرار بدین 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ تشکر حجمش خیلی زیاده 6 گیگ نرم افزاردیگه یا راه دیگه ای وجود داره؟ برنامه driver genius همین کار را انجام میده یا خیر؟ درود. تقریبا همین کار رو انجام میده. با مشخصاتی که گفتین درایور مستقیمی برای سیستمتون شخصا پیدا نکردم امیدوارم با این برنامه ها مشکلتون حل بشه 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ درود. رانژه شدن یه اصطلاحه یعنی اون خطی که به تجهیزات شرکت ارائه دهنده adsl متصل شده تا بتونید link یا ارتباط بین تجهیزات pap برقرار بشه. یعنی همون خطی که با اون سرویس adsl گرفتین مرسی خوب من که گفتم از اون خط خطهای داخلی زیادی گرفتیم ولی یک خط به adsl وصله همون یکی رو اوکی کنم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ احتمالا پورت هاش بسته شدن. برنامه مسنجر رو باز کنید از منوی messenger گزینه prefereces رو انتخاب کنید به قسمت connection برید به بخش connect via a proxy server و گزینه Http proxy رو انتخاب کنید(این مسیر و گزینه های را از حفظ گفتم مطمئن نیستم درست باشه یا نه ولی یه چیزی تو همین مایه هاست) حالا مجددا لاگین کنید. اگه لاگین نشد یه شات از تنظیمات Connection یاهو قرار بدین بازم نشد لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی خوب من که گفتم از اون خط خطهای داخلی زیادی گرفتیم ولی یک خط به adsl وصله همون یکی رو اوکی کنم؟ اره فقط همون خط اصلی لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بازم نشد والا من به اندازه دانش فنی خودم مشکلی نمیبینم یحتمل پورت ها از طرف مخابرات بسته شده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ بازم نشد ببین از منم همینطوره.خیلی دیر باز میشه یا باز نمیشه از همین تصویر که گذاشتی گزینه اولو انتخاب کنconnect direct... بعد از این قسمت پایین به جا dsl گزینه dial رو انتخاب کن حالا 1 چیز جالب(البته نمیدونم مربوط به اینه یا نه)بعضی وقتا با dial میشه بعضی وقتا با dsl تا دیدی کانکت نمیشه همین گزینه رو تغییر بده(از من درست میشه 3 لینک به دیدگاه
farid787 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من می خوام بازی جنرال را دو نفری بازی کنم دو کامپیوتر را باهم شبکه می کنم ولی موقع join کردن ارور join time out رو میده باید چی کار کنم 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من می خوام بازی جنرال را دو نفری بازی کنم دو کامپیوتر را باهم شبکه می کنم ولی موقع join کردن ارور join time out رو میده باید چی کار کنم درود. کدوم نسخه بازی جنرال رو میخواین شبکه بازی کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان خوبین؟ نسل جدید لپ تاپا کی وارد بازار میشه؟ از نسخههای جدید خبری دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
farid787 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ درود. کدوم نسخه بازی جنرال رو میخواین شبکه بازی کنید؟ نسخه generals zero hour 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده