e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یکــــــــــ بار که تنــــــــــها بمانی یکــــــــــ بار که بشکنـــد دلتــــــــــ غرورتــــــــــ اعتمادتــــــــــ همین یکــــــــــ بار کافیســـت تا یکــــــــــ عمـــر از پشتــــــــــ نگاهـــی ترک خورده به آدمهــا بنگری ...! همین یكــــــــــ بار كافیســـت تا دیگر هیــچ نگاهــــــــــی دلتــــــــــ را نلرزانـــد ... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ گاه دلتنگ می شوم دلتنگتر از همه دلتنگی هاگوشه ای می نشینمو حسرت ها را می شمارمو باختن ها را،و صدای شکستن ها را…نمی دانم من کدام امید را ناامید کرده امو کدام خواهش را نشنیدمو به کدام دلتنگی خندیدمکه این چنین دلتنگم.دلتنگم، دلتنگ…! 5 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ آسمان هم داغدار دل شکسته من است گاه گاهی بغض گلویش را می فشارد آنچنان که کبود می شود اما غرورش نمی گذارد بگرید 5 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ خدایا!!دستانم را زدم زیر چانه اممات و مبهوت نگاهت میکنمطلبکار نیستمفقط مشتاقم بدانم ته قصه چه میکنی بامن؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ وقتی تو نبود تو اشک میشه هم دم من هرشب منم و دلواپسی و جمله های بی مخاطب 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ گیسوانت را به روی شانه هایت ریختی دین ودنیایم به هم آمیختی این دوچشم اشکبارم به خونم غرقه شد تا مرا از چشم خود انداختی 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ قدم نزن اینجا این شعرها آنقدر بارانی اند.. که میترسم تمام لحظه هایت خیس شوند.. 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ خدای من هیچکی مثل تو آخر زندگی همراهم نیست دلم گرفته خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ دفتر شعر مرا پاره کند روح بیچاره ام آواره کند بر سر دار کند، این تن من پاره سازد ،همه پیکر من دل من باز برایش ساز است در این قلب به رویش باز است 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ یه زمانهای باید کوله بارتو ببندی ویواشکی درو باز کنی وبری چون میدونی برای هیچ کس مهم نیستی هیچ کس قلب تورو نمیخواد 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ از قوی بودن خسته ام ! دلم یک شانه میخواهد تکیه دهم به آن بی خیال همه دنیا و دلتنگی هایم را ببارم... 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ ﺑــــﻰ ﺗﻔــــــــﺎﻭﺕ ﻧـــــﻴﺴﺘـﻢ ﻓﻘــــــﻂ . . . ﺩﯾﮕﺮ ﻛﺴـﻰ ﺑﺮﺍﻳـــــﻢ ﻣﺘـــــــﻔـﺎﻭت ﻧــﻴﺴﺖ . . ! قلبم ازسنگه 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ دلم تنگ است و هی پهلو به پهلو میشوم امشب تو اما شک ندارم خواب دیدی شاه هفتم را ..... 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ +پروردگــارِ مــن !☆جهــان سرشار از دل بستــنها و دل شکســـتن ☆ هاست ...وچه حســـی دارد وقتی دلشکســـته از دل بستنــها به تو روی می آورمتا در کــنار تو ... بار دیگر آرامشی ☆ را تجربــه کنــم، که در کــنار بندگـــانت از دست دادمـــش ! ★ ☆★ 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ همین که در میان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستانت مال من باشد کافیست . . .با تو قطرات باران که سهل است،فوران آتش فشان هم دلچسب میشود ! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اگر گریــه نمی کنـــم فکــر نکن از سنگـــــم مــن مـــــرد هستم تنهـایی قـدم زدنم از گریـه کردن دردنـاک تـــر است...... 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ آدمی است دیگر ،یک روز حوصله هیچ چیز را ندارد،دوست دارد خودش را بردارد و بریزد دور !!!! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ آن پنجره ام که سالهاست کسی در پس آن منتظر هیچکس نیست . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده