mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ پنهان ميکنم درد را خواستن را و اشک هايم جاری ميشود از اين تنهايی لعنتی چقدر دوام می آورم نميدانم ؟! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ دوست دارم با تو قسمت کنم ... همه چیزم را... همه ی بودنم را... بی چشم داشتی کوچک... نه به بزرگی ... لبخند کوچک تو...!!! 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ بعضی وَقتا بایَد تنَها باشی,تَنهایِ تَنها... هی آهَنگ گوش بدی,فِک کُنی,هَمه چیو بریزی تُو خودت... تا مَرز انفجـ(!)ار بری... اونوَقت در اُتاقُ باز کُنیُ با هَمون لَبخَند مَسخَره ی هَمیشگی وـآنِمود کُنی که هَمه چی خوبه(!)... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ میگویم سلام، هیچکس جوابم را نمیدهد... پس میگویم خدانگهدار ... شاید از سر اتفاق، یک نفر دست هایش تکان بخورد .../ عجب سکوت بلندی عجب تب سردی عجب حدیث غریبی ، حکایت مردی... تو رفته ای که نیایی و حسرتم این است نه می شود که بمیرم ، نه اینکه برگردی... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ نه حوصله ی دوست داشتن دارم... نه می خواهم کسی دوستم داشته باشد... این روزها سردم... مثل زمستان... احساسم یخ زده... آرزوهایم قندیل بسته... امیدم زیر بهمن سرد احساساتم دفن شده... نه به آمدنی دل خوشم... و نه از رفتنی غمگین... این روزها پر از سکوتم... . 3 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ بشم وا شم از این عالم بدر شم بشم از چین و ماچین دور تر شم بشم از حاجیان حج بپرسم که این دوری بسه یا دور تر شم 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ برف میبارد، همه خوشحالند، من غمگین.... دارد ردِّ پاهات را میپوشاند برف! رضا کاظمی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ قندان خانه را پُر کردم از حرفهایت تو که می دانی من چای را تلخ دوست ندارم هوس فنجانی دیگر کرده ام ؛ کمی بیشتر بمان ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ [h=2][/h] تلخم درست مثل خنده بی حوصله مثل قهوه بی شکر مثل شکلات تلخ نگاه تو که بی رحمانه وسوسه ام می کند 1 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ به دنیا دل نبنده هر کی مرده که دنیا سر به سر اندوه درده به قبرستون گذر کن تا بوینی که دنیا با رفیقونت چه کرده 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ من مینویسم و تو نمیخوانى..! اما… مخاطب ک تو باشى مدیونم اگر ننویسم… 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ گاهی سخت می شود … دوستش داری و نمی داند دوستش داری و نمی خواهد دوستش داری و نمی آید دوستش داری و سهم تو از بودنش فقط تصویری است رویایی در سرزمین خیالت دوستش داری و سهم تو از این همه ، تنهایی است .... 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ گذشتم ، گذشتی ! من از یک دنیا برای تو و تو از من برای … 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تا میخواهم از تو دل بکنم ، صبر می آید … چقدر دوست دارم این عطسه های زمستانی را . . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ من تنهـــــــایی را دوســــت دارم… تنها کِ باشی ۱۰۰ سال یه بار موبایلت رو می زنی تو شارژ… تنهآ کِ بآشی قهوه ات هرگز سرد نمی شود … تنهآ کِ بآشی نور زیآد است … تنهآ کِ بآشی دیرتر شب می شَود … تنهآ کِ بآشی همه خُوشحآلنَد … تنهآ کِ بآشی موهایَت رآ مُرتب نمی کنی … تنهآ کِ بآشی شیشه عَطرِت پربآقی می ماند .. تنهآ کِ بآشی بهمن هم مارلبروست . . . تنهآ کِ بآشی هیچ چیز خنده دآر نیست . . . ! تنهایی خوبـــــــــــه … 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ برام هیچ حسی شبیه تو نیست! کنار تو درگیر آرامشم همین از تمام جهان کافیه.. همین که کنارت نفس میکشم ... برام هیچ حسی شبیه تو نیست تو پایان هر جستجوی منی تماشای تو عین آرامشه ... تو زیباترین آرزوی منی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ ﻣــﻦ ﻫﻨــﻮﺯ ﮔﺎﻫــﯽ ﯾﻮﺍﺷﮑــﯽ ﺧﻮﺍﺏ ﺗـﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨـﻢ ... ﯾﻮﺍﺷﮑــﯽ ﻧﮕﺎﻫتــ ﻣـﯽ ﮐﻨــﻢ ... ﺻـﺪﺍﯾﺖ ﻣـﯽ ﮐﻨــﻢ ... ﺑﯿــﻦ ﺧﻮﺩﻣـﺎﻥ ﺑﺎﺷـﺪ ﺍﻣــﺎﻣــﻦ ﻫﻨــﻮﺯ ﺗــﻮ ﺭﺍ ﯾﻮﺍﺷﮑــﯽ ﺩﻭﺳتــــــــ ﺩﺍﺭﻡ .. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ صدایِ تو.... دیدنِ تو.... بوسیدنِ تو.... در آغوش کشیدنِ تو.... حتی.... فکر کردن به تو برای من آرامش بخشه.... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ وَقـتیـــ کِنـــارَمیـــ ـــ ، جــــایــیـــــ بـَــــرای ِ هیــچ شِتـابـیـــ ـــ نـیستـ ـــ .. مَقـصَـــــد ، هَمـــــینـــ حُضـــ ـــور ِ مـَــــن و تـُـــوسـتـــــــ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده