sam arch 55881 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 فقرِ خواب دارم... اندکی رویا آرزو دارم میان کابوس های بیداری... این را دخترک می گوید... من با شنیدنش کمی کِرِخت می شوم...ولی... لبخند می زنم...از لبخندم،لبخند می زند... حال دوتامان خوب می شود... 9
parniyan71 560 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 روزگارا.... تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست! گرچه دلگیر تر از دیروزم! گرچه فردایی غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم، دلخوشی ها کم نیست! زندگی باید کرد......! 5
parniyan71 560 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 همه شب با دلم کسی میگفت: سخت آشفته ای ز دیدارش میرود، میرود، نگهدارش! من به بوی تو رفته از دنیا، بی خبر از فریب فردا ها، میشکفتم از عشق و میگفتم: هرکه دلداده شد به دلدارش، ننشیند به قصد آزارش، میرود، چشم من به دنبالش، برود، عشق من نگهدارش... 5
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 کردم هزار چاره پی اضطراب دل ممکن نشد دمی که به خاطر نیارمت 6
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 در فرو بسته ترین دشواری در گرانبارترین نومیدی، بارها بر سر خود بانگ زدم: "هیچت ار نیست مخور خون جگر، دست که هست!" بیستون را یاد آر، دستهایت را بسپار به کار کوه را چون پَرِ کاه از سر راه بردار! وَه چه نیروی شگفت انگیزیست دستهایی که به هم پیوسته ست...! 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 وقتی که شانه هایم در زیر بار حادثه میخواست بشکند یک لحظه از خیال من گذشت بر شانه های تو میشد اگر سری بگذارم 6
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 مروز را به باد سپردم امشب کنار پنجره بیدار مانده ام دانم که بامداد امروز دیگری را با خود می آورد تا من دوباره آن را بسپارمش به باد 1
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 دﻟـــــﻢ ﮔﺮﻓﺘـــــــــــــــﻪ ﻣﺜـﻞ ﻫـــﻮای ِ اﺑــﺮی ِ ﺷﻬــﺮی ﺧﺎﻣـــﻮش دﻟــــﻢ ﺗﻨـﮓ اﺳـﺖ ﻣﺜـﻞ آﺳﻤـــــــــــــﺎن ِ ﺑــــــﯽ ﺳﺘــﺎره ی ِ ﺷـبی زﻣﺴﺘــــــﺎﻧـﯽ…. ﺣــﺎل ِ دﻟـــــــــــﻢ ﺧـــﻮب ﻧﯿﺴــﺖ ای آرام ﺟــﺎن ِ ﻟﺤﻈـﻪ ﻟﺤﻈــﻪ ﻫﺎی ِ ﺗﻨﻬــــﺎﯾﯽ ﺑﯿـﺎ ﺗﺎ ﮐﻤـﯽ ﺑـﺎ ﺗـــﻮ ﺻﺤﺒـﺖ ﮐﻨـﻢ اﯾـﻦ روزﻫـــﺎ…. 1
mosalman 294 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 اسایش تن غافلم از یاد خدا کرد...همواری این راه مرا سر به هوا کرد 1
mani24 29665 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 بی وفا !! ایـن روزهـا نـه مـجـالـی بـرای دلـتـنـگـی دارم و نـه حـوصـلـه ات را.. ولـی بـا ایـن هـمـه، گـاه گـاهـی دلـم هـوای تـو را مـیکـنـد 3
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری/برآید از دلم آهی بسوزد هفت دریا را بیا تا یک زمان امروز خوش باشیم در خلوت/که در عالم نمی داند کسی احوال فردا را 4
mosalman 294 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 ای دل شکایتها مکن تا نشنود دلدار من...ای دل نمی ترسی مگر از یار بی زنهار من 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 وقتی باهاش قهر میکنی... تازه میفـــــــــهمی که چقدر دوسش داری !! 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 شاید آرام تــر می شدم فقط و فقط .... اگر می فهمیدی ، حرفهایم به همین راحتــــی که می خوانی نوشته نشده اند !!! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 دلت هوایم را خواهد کرد ... ! به یاد خواهی آورد باهم بودن هایمان را ... به یاد خواهی آورد خنده هایم را ... به یاد خواهی آورد اشک هایم را ... به یاد خواهی آورد حرف هایم را ... مطمئنم در آن لحظه در دلت می گویی : من تو را می خواهم... 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 شمعی روشن کردم حوالی ِ همیــــن روزها، که زودتـــــر بیایــــی، میگـــــویند؛ دعـــــایٍ دیوانــــگان هم، مستــــجاب میشود... 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 قول داده اَم... گاهـــﮯ... هَر اَز گاهـــﮯ... فانـــوس یادَت را میاטּ ایـטּ کوچه ها بـﮯ چراغ و بـﮯ چلچلـﮧ روشَـטּ کنَم خیالـت راحـَــت! مَـטּ هَماטּ منـــَــم؛ هَنوز هَم دَر این شَبهاے بـﮯ خواب و بـﮯ خاطـــِره میاטּ این کوچـﮧهاے تاریک پَرسـﮧ میزَنـَم اَما بـﮧ هیچ سِتاره*ے دیگـَرے سَلام نَخواهــَـم کَرد... خیالَت راحَت !! 4
mosalman 294 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 بشم واشم از این عالم بدر شم بشم از چین و ماچین دورتر شم بشم از حاجیان حج بپرسم که این دوری بسه یا دورتر شم باباطاهر
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 وقتی کسی در کنارت هست خوب نگاهش کن به تمام جزئیاتش به لبخند بین حرف هایش به سبک ادای کلماتش به شیوه ی راه رفتنش، نشستنش به چشم هایش خیره شو دست هایش را به حافظه ات بسپار گاهی آدم ها انقدر سریع میروند ، که حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند !
ارسالهای توصیه شده