.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 شكوه چشم تو و شانه هاي كوچك من .... غرور و اشك تو و شاخه هاي پيچك من ..... 4
mani24 29665 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 تنهـــــایی یعنـــی ... منتظر هیــــــچ کـــــس نباشی یعنی قــــراری دلهــــــره ای ...لحظــــه ای ... نداشتــه بـاشی... تنهـــــایی همــان دلتنــــگی نیست ... در دلتنــــگی هــا کـسـی حضــــور دارد 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 آدم بــــــــــــرفی هــــــــــــم که باشـــی... دلت می خواهد یک نفر باشد تا گرمت کند... مهم نیست آب شدن... نیســــــــــــت شـدن... مـهم آرامــــش است حتی برای چند لحظه... 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 ﮔﺎﻩ ﺟﻠﻮﯼ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﯽ ﺍﯾﺴﺘﻢ،ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ... ﺩﺳﺖ ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢ.... ﭼﻪ ﺗﺤﻤﻠﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﺩﻟﺖ 3
ستاره193 4133 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 نميدانم كه بعد از سالهاي سخت و دشوار........... كه بعد از روزهاي گرم و شيرين........ زمان مردنم.............. زمان مردنم آيا در آغوش تو جانم را خدا گيرد و يا اين آرزو در نطفه ميميرد......... شايد............ 7
ایلین1366 5544 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 چه شب ساکتی ست... انگار هیچ کس در دنیا نیست... یا شاید هم... من در دنیای کسی نیستم... 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خسته ام تکیه زده ام بر دیواری از سکوت ؛ گاه گاهی هق هق تنهایی هایم سکوتم را میخراشد و نقشی از یادگاری میزند یادگاری هایی که کسی سواد خواندنش را ندارد هیچ کس جز خدا! 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 در چشمانم تنها یی ام را پنهان می کنم در دلم ، دلتنگی ام را در سکوتم ، حرفهای نگفته ام را در لبخندم ، غصه هایم را دل من چه خردسال است ، ساده می نگرد ساده می خندد ، ساده می پوشد دل من از تبار دیوارهای کاهگلی ست ساده می افتد، ساده می شکند ، ساده می میرد 3
S a d e n a 11333 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 می شمارم دانه دانه باران را در خیابانهای بی تـــو.... وقتی آوار می شود ، جنونی که تازگی ندارد،، بر ســـرم ... خراب تر ازین نمی شوم ، این روزها ... 4
mosalman 294 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 ***شود روزی که یارم را ببینم؟...سرشتم،ذاتم، ان مه روی زیبا را ببینم؟*** 4
mani24 29665 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 گوشـــه ای نشستـــــــه ام و دویـــــــدن ِ ثانیـــه ها را از مــَـــرز روزهـا و شـب هـا نظــاره می کنـــــــــم امـــا مــــدت هاست ... نه دیگــر ایـن اتـــاق کوچک راضـــیام میکنــد نه پنجـــــــــرهای که یک وجـــب بیشتــر آسمــــــــــــــان نـدارد دلــــــم تنگــــــــــ است بـرای ستـــــــــاره ها برای سکــــوت مــاه بـرای رقــــــــــــص مهتـــاب بـرای شــب هایی که آرام سَـر بـَر بـــالیـن می گــذاردَم بــــی هیـــچ خیــــال و رویــــــــــای ِ محـــالی بـرای روزهــایی که دلتنگـــــــــــــــ ِ کســی نبــودم ... خستــــه ام ... راه هـــــــای زیــادی را رفتـــــــــــم بـرای فرامــوشی هیــــــــــــچ راهــی نیسـت خـود را به هــَر راهــی زدم روزی با تـــــــو رفتــه بودمـَـش نشدنـــی ست فرامـــــــوشی تــــو فرامــــــوشی مــــــــــــــــن فرامـــــوشی ایـن عشـــــــــق ممنـــوع 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 دلتنگی که می اید به این سادگی ها نمی رود پی کارش..... نه با حرف ،نه به شعر ،نه با ترانه،.... دلتنگم ودیدار تو درمان من است 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 نمیدانم چـرا انقدر بی طـاقت شده امـ حسود شــده امـ تـــو را همیـــشهـ میـخواهــمـ تــو فقــط بــاش حتی لحظـــهـ ای و بخــاطر بسپار آغــوش مــن بهـ انـــدازه تــو جــا دارد و بــس!! 1
mosalman 294 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 زبوی زلف تو مفتونم ای گل ز رنگ روی تو دلخونم ای گل من عاشق زعشقت بیقرارم تو چون لیلی و من مجنونم ای گل 6
!BARAN 4888 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 چقدر تلخ است، که بدانی بیهوده انتظار می کشی و فقط برای اینکه باورت ته نشین نشود باز هم منتظر بمانی با این تعبیر معصومانه که مگر ممکن است ، نیاید..!! ماندانا پیرزاده 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 به سلامتی اونی که هیچ وقت نمیتونی بهش زنگ بزنی اما دلت نمیاد شمارشو از گوشیت پاک کنی.. 3
mosalman 294 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 به هر شام و سحر گریم به کویی که جاری سازم از هر دیده جویی مو ان بیطالعم در باغ عالم که گل کارم بجایش خار رویی 3
ارسالهای توصیه شده