.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی تو شبا داغونم , داغونه .. غم پیش من مهمونه , میمونه .. بی تو نفس ممکن نیست .. هیشکی نمـــــــــــــیدونه ............ 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گذشته هایی که حالمان را گرفته است… آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم.. و حال هم حالمان را به هم میزند… چه زندگی شیرینی !!! 6 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بر چرخ فلک هیچکسی چیر نشد وز خوردن آدمی زمین سیر نشد تو غرّه ازآنی که نخوردست ترا؟ تعجیل مکن ؛هم بخورد،دیر نشد ...... (خیام) 6 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبــِت هـر صبــح با مـن بـــود تب گل هـای داوودی تبـــی که تـازه می فهـمم تو تنهــا باعثـــش بودی 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بازا که بروید باز دل گل خزانش را بازا که بگوید باز عشق جاودانش را مسعود فردمنش عزیز 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در نقاشی هایم تنهاییم را پنهان می کنم، در دلم دلتنگی ام را،... در سکوتم حرفهای نگفته ام را، در لبخندم غصه هایم را، دل من چه خردسال است، ...ساده مینگرد ... ساده می خندد ... ساده می پوشد ... دل من،از تبار دیوارهای کاهگلی است. ساده می افتد... ساده می شکند.... ساده می میرد.... 6 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نفس های چشمام... وسطای راه ............. انگار که افتاده .... روی شونم ماه ..... (حیف نمیشه آهنگو منتقل کرد ...) 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فهم های کهنه ی کوته نظر صد خیال بد درارد در فکن مولانا 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم به اندازه تمام روزهای پاییزی گرفته است آسمان چشمانم به اندازه تمام ابرهای بهاری بارانی است قلبم انگار به اندازه سردترین روزهای زمستانی یخ زده است اما وجودم در کوره داغ تابستانی می سوزد چه چهار فصلی است سرزمین دقایق من...! 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هنوز بـ چشـمآت مبتلآم ولی این دلیل نمیشه شک نکن از پشت خنجـر میزنم… 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم سفر می خواهد ! نه برای رسیدن به جایی . . . فقط برای رفتن . . . ! 12 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اي كاش كه قلب تو از جنس دلم ميشد .... حتي نفس آخر..... 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبیه خُرده کاغذ هایی می ماند که دورِ سطل زباله افتاده... حالم را می گویم... زمان ناچار می کند حالم را به این شکل... می گذرد...می گذرد....و می رود در زباله دان تاریخ! 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واژه هایی که عاشقانه می شوند … ترانه می شوند و یکی میخواند و چه دردآور است … عاشقانه هایی که می نویسی جز او … همه را به یاد عشقشان بیاندازد… و تو … همچنان بنویسی بدون این که عشق کسی باشیو یا حتی در یاد کسی … 8 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توراحس میکنم هردم... که با چشمان زیبایت مرا دیوانه کردی... من از شوق تماشایت... نگاه از تو نمیگیرم.... تو زیباتر نگاهم میکنی اینبار.... ولی...افسوس...این رویاست.... تمام آنچه حس کردم،تمام آنچه میدیدم.... تو با من مهربان بودی... واین رویا چه زیبا بود.... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حذفیاتم حالم زیاد شده... این روزها حالم وصف نمی خواهد... کمی صبر می خواهد... شاید این نیز بگذرد... 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برام هیچ حسی شبیه تو نیست ! کنار تو درگیر آرامشم همین از تمام جهان کافیه.. همین که کنارت نفس میکشم . . . برام هیچ حسی شبیه تو نیست تو پایان هر جستجوی منی تماشای تو عین آرامشه .. تو زیباترین آرزوی منی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای با تــــــــــو بودن، نه مهلت می خواهم... و نه بهانه ای... بودنت نیـــــاز مــــــن است...و تو همیــــــــــــــشه در قلبـــم ماندگاری...! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من و یاد تو و کتابی وارونه در دستانم فریبا عبدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده