Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ای غصه مرا دار زدی خسته نباشی / آتش به شب تار زدی خسته نباشی ای غصه دمت گرم که در لحظه ی شادی / با رگ رگ من تار زدی خسته نباشی . . . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای کشتن یک پرنده نیازی به شکستن بال هایش نیست پرهایش را که بچینی ، خاطرات پرواز روزی صد بار آن را خواهد کشت . . . . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ . تحمل کردن آدمهایی که ادعای منطقی بودن دارند سخت تر از تحمل آدمهای بی منطق است . . . 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برآنچه گذشت آنچه شکست آنچه نشد آنچه ریخت حسرت نخور زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد . . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای بعضی درد ها نه می توان گریه کرد نه می توان فریاد زد برای بعضی درد ها فقط می توان نگاه کرد لبخند زد و بی صدا شـــــکســـت ... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ یه قانون طلایی هس که می گه : " اونی که تو خیالته بیخیالته ... " لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوستی تکرار دوستت دارم نیست ! دوستی فهمیدن ناگفتنی های کسی است ؛ که دوستش می داری ... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ پس از من شاعری آید که در گهواره ی نرم سخن هایم شنیده لای لای من که پیوند طلایی دارد او با من، و این پیوند روشن قطره های شعرهای بیکران ماست، ولی بیگانه ام با او و او در دشتهای دیگری گردونه می تازد. لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ به چه ميخندي تو؟ به مفهوم غم انگيز جدايی؟ به چه چيز؟ به شكست دل من يا به پيروزي خويش؟ به چه ميخندي تو؟ به افسونگري چشمانت كه مرا سوخت و خاكستر كرد؟ به چه ميخندي تو؟ به دل ساده ي من كه دگر تا به ابد نيز به فكر خود نيست؟ خنده دار است بخند . . . لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ دنیـــــا” ، بــــازی هایت را ســرم در آوردی… گرفتنــــی ها را گـــرفتی… دادنــــی ها را ” نــــدادی “… حســــرت ها را کاشتــــی … زخــــــم ها را زدی … دیگر بـــس است… چیـــــــزی نمانده … بـــــگذار آســـــوده بخـــــوابم … محتــــاج یک خـــــواب بی بیـــــــدارم.. 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ کاش می شد! عشق را از دلِ کتابها بیرون کشیـــد و رهایش کــــــــــــــرد! در کوچه پس کوچه هایِ این شهر ... شاید کسی بشناسد! این طفلِ غریب را در شهری که همه با او بیگانه اند 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ کمی نارنجی هم خورشید اعتراضی نمی کند این همه رو سیاه و مو سفید، شدیم و شب و روز اعتراضی نداشتند. محمدعلی بهمنی 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ فراموش نکردن یعنی… وقتی که میدونی عمرا بهت حتی یه اس ام اس بده… با هر خامووش روشن شدن چراغ گوشیت از جات بپــری …….! __________________ لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ به همــه چيــز مــي خــنـــدم طوري که بــه چــشــم ديــوانـــه نــگــاهــم مـــي کــنــنــد تـــا شايــد وقــتــي بــغــضــم تــرکــيــد ، نگــويــنــد مَـــرد کـــه گـــريـــه نــمــي کنــد بگــوينـد ديــــوانـــه اســـت لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ در این شهر صدای پای مردمانیست که همچنان که تو را میبوسند ، طناب دار تورا میبافند... مردمانی که صادقانه دروغ میگویند و عاشقانه خیانت میکنند....! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ کاش می شد! عشق را از دلِ کتابها بیرون کشیـــد و رهایش کــــــــــــــرد! در کوچه پس کوچه هایِ این شهر ... شاید کسی بشناسد! این طفلِ غریب را در شهری که همه با او بیگانه اند کـــاش مي شد جاي من باشي تــــا بداني که چـــه حسي دارد وقتي آدمي مثل تـــــو..... را اين همه دوستــــــ دارم ....! ,, ,, ,, لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ روزی می رسد که در خیال خود ؛ جـــای خالی ام را حـــس کنی ! در دلـــت با بغض بگویی : " کــــاش اینجــــا بود " .... اما مــــن دیگـــر به خوابــــت هم نمــــی آیـــم ... !!!! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم، وسط گریه هایش بگویم: غصه نخور خودم جان! درست می شود! درست می شود! اگر هم نشد به جهنم... تمام می شود... بالاخره تمام می شود...!!! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ مــاهــهــاســت فــرامــوشــش کــرده ام .... خــاطــراتــش را هــم ... ولـــي نــمــي دانــم دســـتــانـــم چـــرا.... هـــنـــوز بـــه نـــوشـــتـــن نـــامـــش ذوق مـــي کــنــنـــد..... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ یکنفر در هـمین نزدیکــی هاچــیزی به وسعت یک زنــدگی برایت جا گذاشته است خیالـــت راحت باشد آرام چشمهایت را ببــند یکنفر برای همه نگرانـــــی هایت بیــدار است یکنفر که از همه زیبایی های دنیــا تـنهـا تـــو را بـــــاور دارد... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده