Ssara 14641 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 آفتابی که در نگاه توست مرا به ظهرترین تابستان می برد هواشناسی حق دارد سخت ترین زمستان ها را پیش بینی کند وقتی تو نباشی! 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 هرچه شعر دارم را میفروشم با پولش تمام بلندگو های اطرافم را میخرم خاموششان میکنم تا وقتی آرام میگویم : دلم ... گرفته ... است ، صدایم به خودم برسد دلم برای تمام اعتراف های کودکانه تنگ است که در ابتذال حنجره ها به چشم کسی نیامد .... جای چترها خالی وقتی حتی درون ِ بارانی ِ من خیس میشد از بس که کودک درونم از ترس اجتماع / شب ادراری داشت و من به روی خودم نمی آوردم / کسی حوالی ِ من تب دارد که تمام بستنی ها در دستم / آب میشدند به روی کسی نمی آوردم / تیله هایم آنقدر صادق بودند که دنیا از میانشان همان دنیا دیده میشد . . . حالا که تمام چرخ و فلک های این شهر در زمین سوار میکنند و در زیرزمین فرود می آیند بگذار با تمام موش ها پیمان ببندم همراه خاطراتم / وجدانم را هم بجوند شاید باور کنم پهلوان / پنبه های در بالشم هیچ نقشی در کابوس های هر شب من ندارند با این همه خواب ِ سرما خورده باید باور کرد تیله هایم ذات الریه کرده اند / که دنیا را اینقدر کثیف میبینم تو هم اگر انصاف داری بیا روبرویم بنشین و پشت سرم حرف بزن من آنقدر از " من " دلگیر است که با تو همراهی کند "هومن شریفی" 7
Ssara 14641 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 روزگار غریبیست. به جدایی نادر از سیمین "جایزه "میدهند به جدایی من از تو "درد" 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 دنیا را بغل گرفتیم گفتند امن است هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردها یش شده ایم حسین پناهی 9
Ssara 14641 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 نمی خواهـــــم برگردی این را به همه گفته ام حتی به تـــــو به خودم اما نمی دانم چرا هنــــــــوز برای آمدنت فــــــال می گیرم!!! 9
ترانه18 8013 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 دور از این هیاهو دلم کویر می خواهد و تنهایی و سکوت و آغوش ِ سرد ِ شبی که آتشم را فرونشاند. نه دیوار، نه در، نه دستی که بیرونم کشد از دنیایم، نه پایی که در نوردد مرزهایم، نه قلبی که بشکند سکوتم، نه ذهنی که سنگینم کند از حرف، نه روحی که آویزانم شود. من باشم و تنهایی ِ ژرفی که نور ستارگان روشنش می کند و آرامشی که قبل از هیچ طوفانی نیست! 7
sam arch 55879 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 تق...تق... صدای سکوت است که بر در می زند.... آری... او هم صدایش در آمد... از این همه صبر تو.... 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 دل " این کلمه ی بی نقطه گاهی تنگ می شود تا حدّ ِ یک " نقطه " 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 لــــــــحظه های ســــکوتم؛ پـــــر هیاهــــــــــو ترین دقــــایق زندگیم هستند مــــــملو از آنــــــچـــه مــــی خواهم بـــــــــــــــگویم و نــــــــــــمی گـــــویم.... 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 نگــاه تــــو... انعـکاس صامت صدای یک فــریاد است... به من نگـــــــــاه کن... بگـــــذار... در سکـــوت نگــاه تو... تراژدی مرگ واژه را تجـربه کنم 6
sam arch 55879 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 فریاد نزن بر سر واژه.... او سکوت است....او سکوت بود...او سکوت خواهد ماند... مثل آدمکان هر ددقیقه رنگ عوض نمی کند سکوت... 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 خنده های تو مرا پرت می کند توی گرباد دوست داشتن من از این گردباد می ترسم بی زحمت نخند لبخند هم نزن... 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 مـن امتـحان کـردم ! آدم پـیــــــر می شود ! وقتــــی عزیزش را صــدا می زنـد و جـوابـــــی نمـی شـنـود..! 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 لبهایم بسته ست به سكوتی گس و گنگ و تبــدار سالهای سال ست واژه نگاه من بود و گوش، دیوارهای دنیا من مانده ام و تارهای صوتی متورم از هجوم سكوتی كه می آید، میرود ، می لولد و زخم می كارد من مانده ام و حنجره ای ناتوان از ارتعاش وقتی از اینهمه بغض، ورم كرده و آبستن فریادی ست ترك خورده ... سنگین ... گلوگیر... وقتی پنجره های بیخوابم محكومند به بیداری و حنجره ی ماه، خناق گرفته ، تفتیده، آشفته بی آنكه بداند مغموم چه حكمی ست ! سكوت ِ من ... 4
sam arch 55879 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 سبک شدم.... با آنکه فریاد نزدم... فقط... سکوتم را هدیه دادم به چشمانم..... او فریاد زد... و من سبک شدم... 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 پنجره ها کلافه اند از سنگینی نگاه منتظرم تکلیف مرا مشخص کن اگر نمی آیی اینقدر پنجره ها را زجر ندهم چشمهایم به جهنم...!!! 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 دلتنگـی، پیچیــده نیســت. یک دل.. یک آسمان.. یــک بغــض .. و آرزوهــای تـَـرک خـورده ! به همین ســادگـی ...! ... 5
ارسال های توصیه شده