eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام. من میام فایل های دی وی دی های پروفسور سالید رو باز کنم این پیام میا د ! چه کنم تا فایل ها باز بشن ؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ با سلام. من وقتی این دستور swept رو اجرا میکنم . این ارور رو میده نمیدونم مشکل از کجاست ! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ با سلام. من وقتی این دستور swept رو اجرا میکنم . این ارور رو میده نمیدونم مشکل از کجاست ! برای اجرای دستور sweep باید اسکچ پایت تو صفحه ای کشیده بشه که اسکچ مسیرت از اون صفحه شروع بشه.بهترین حالت جهت اجرای این دستور اینه که مسیری که میخوای شروع کنی از داخل اسکچ پایه شروع شده باشه...نه بیرون و نه روی اسکچ پایه باشه! لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام. من میام فایل های دی وی دی های پروفسور سالید رو باز کنم این پیام میا د ! چه کنم تا فایل ها باز بشن ؟ سلام یک بار همه فایل های موجود بر روی dvd رو روی هاردتون کپی کنید و دوباره امتحان کنید. توصیه میکنم برای باز کردن فایل های سالیدورکز بجای دبل کلیک بر روی فایل ابتدا خود سالید رو اجرا کنید و منوی open فایل رو باز کنید 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ با سلام. من وقتی این دستور swept رو اجرا میکنم . این ارور رو میده نمیدونم مشکل از کجاست ! تو مسیر تون در نقاط دارای شکست بیشتر دقت کنید خطوط تیز رو اگر مماس کنید شاید حل شه ارور شکل شما از توپولوژی شکل یعنی شکل و شمایل قطعه ایراد میگیره 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلاممن یه مشکلی دارم.وقتی یه قطعه ی استانداردو open part میکنم(مثلا یه نبشی) و کوچکترین تغییری توش میدم و با یه اسمه دیگه یه جا به غیر از فایل استاندارد ذخیره میکنم وقتی این پارتو میبرم تو assemble و save میکنم همه چی درسته. تا assemle رو باز میکنم اون قطعه به فرم استانداردش بر میگرده. تو خیلی سیستم ها امتحان کردم این اتفاق نمی افته.فقط تو لب تاب من این مشکل وجود داره.هم سالید2011 و هم 2013 رو امتحان کردم.فرقی نداشته سلام سوالتون یکم ناملموسه شما یک قطعات استاندارد مثل نبشی رو توی پارت باید بسازی از طریق TOOLBOX --> structural steel بعد ذخیره کنی البته برای پیچ و مهره استاندارد و بقیه قطعات هم save as کردن پارت کار بسیار خوبیه و به شدت توصیه میشه ولی مشکل شما و راه حل شما رو دقیق نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلام. من میخوام این دو تا قطعه رو با هم مونتاز کنم ولی نمیشه و اون منحنیه باید هم راستای بالایی باشه باید چیکار کنم ؟ !! لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلامیک بار همه فایل های موجود بر روی dvd رو روی هاردتون کپی کنید و دوباره امتحان کنید. توصیه میکنم برای باز کردن فایل های سالیدورکز بجای دبل کلیک بر روی فایل ابتدا خود سالید رو اجرا کنید و منوی open فایل رو باز کنید من کاری که گفتید انجام دادم ولی باز باز نشد ؟! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلام. من میخوام این دو تا قطعه رو با هم مونتاز کنم ولی نمیشه و اون منحنیه باید هم راستای بالایی باشه باید چیکار کنم ؟ !! چجوری قراره مونتاژ بشه؟!تمرینی که دارید انجام میدید رو قرار بدید تا بیشتر بشه کمک کرد 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ چجوری قراره مونتاژ بشه؟!تمرینی که دارید انجام میدید رو قرار بدید تا بیشتر بشه کمک کرد دارم یه میز تلفن عهد دقیانوسه تقریبا مدل میکنم. عکسشو بذارم. ؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ دارم یه میز تلفن عهد دقیانوسه تقریبا مدل میکنم. عکسشو بذارم. ؟ فکر کردم لوله کشیه!آره بگذارید 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ فکر کردم لوله کشیه!آره بگذارید لوله کشی! فک کردم اسونه برای اولین بار مدلش کنم ولی سخته چون دایره ست ! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ لوله کشی! فک کردم اسونه برای اولین بار مدلش کنم ولی سخته چون دایره ست ! از اشکال ساده تر شروع کنید بهتره،به نظر من البته بعد برید سراغ سطوح منحنی این رو با پارت هم میشه مدل کرد اگه نمیخواهید حتما اسمبل باشه توی یک تک پارت مدل کنید همشون هم سوییپ و اکسترود هست 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ از اشکال ساده تر شروع کنید بهتره،به نظر من البتهبعد برید سراغ سطوح منحنی این رو با پارت هم میشه مدل کرد اگه نمیخواهید حتما اسمبل باشه توی یک تک پارت مدل کنید همشون هم سوییپ و اکسترود هست اره به ظاهر اسون بود ولی برای اسمبلی به مشکل خوردم. با پارت فک کنم اسون باشه . ممنونم. روی پارتشو مدل های دیگه کار میکنم بعد میرم قسمت اسمبلی . حتی قسمت های پایه هم به گفته مهندس امین قسمت اضافه کردم ولی باز این قسمت به مشکل بر خورد م . زوده هنوز برام. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ اره به ظاهر اسون بود ولی برای اسمبلی به مشکل خوردم. با پارت فک کنم اسون باشه . ممنونم. روی پارتشو مدل های دیگه کار میکنم بعد میرم قسمت اسمبلی . حتی قسمت های پایه هم به گفته مهندس امین قسمت اضافه کردم ولی باز این قسمت به مشکل بر خورد م . زوده هنوز برام. پارتش یه همچین چیزی میشه اگه خواستی دید پیدا کنی(سالید2014) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام. میشه این دو قسمت مشخص شده در شکل رو برام توضیح بدید: مقدار BA(BEND ALLOWANCE( را می توان از رابطه زیر به دست اورید : BA =π ( R+KT)A/ 180 که در این رابطه : R: شعاع داخلی خم ورق T : ضخامت ورق t : فاصله بین وجه داخلی تا سطح خنثی ورق K: همان K-FACTOR است که برابر است با K=t/T برای محاسبه طول ورق مسطح می توان از رابطه زیر استفاده کرد. این رابطه از BA استفاده میکند . L= A+B+BA BA مقدار خم مجاز است. لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من کاری که گفتید انجام دادم ولی باز باز نشد ؟! محل فایلی رو که میخواید باز کنید رو بگید من امتحان کنم ببینم مشکل از فایله یا جای دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ محل فایلی رو که میخواید باز کنید رو بگید من امتحان کنم ببینم مشکل از فایله یا جای دیگه؟ من SOLID woks tutorial >> solidworks tutorial parts رو با سالید باز میکنم باز نمیشه ولی یه قسمت دیگه sheet metal رو باز کردم باز شد . مرسی. 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام و درود دوستان میشه تو رسم این شکل تو محیط sheet metal کمک کنید یه ورق خم شده شبیه نبشی داریم با ابعاد 190x80 به ضخامت 8 میخوایم به شعاع 1250 خمش کنیم سوراخ ها مهم نیست ممنون 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام. وقتی که سالیدمو باز میکنم این پیام میاد قبلا نبود ؟! برای چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده