رفتن به مطلب

سوالات خود در رابطه با solidwork را اینجا مطرح کنید

S.F

ارسال های توصیه شده

amin 202 مهمان
من بلوک کردن اسمبلی بلد نیستم یه ذره بلوک دوبعدیشو بلدم. :hanghead:

فیکسچر همراه با V بلوک دربارش چیزی بلد نیستم سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم.

اینجا یاد داده روش کارش رو:

http://help.solidworks.com/2014/English/SolidWorks/sldworks/c_Blocks_in_Parts_and_Assemblies.htm?id=ce6ef905cd6e4632bb15e119f8c3d502#Pg0

منظورم ازون اسمبلی بود...:ws3:

اون اسمیلی که کشیدی رو گفتم...فیکسچریه که توش از Vبلوک استفاده شده...یاد روزایی افتادم که کتیا تمرین میکردم و وقتی عکس اسمبلیت رو دیدم خاطراتم زنده شد...:cry2:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا یاد داده روش کارش رو:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منظورم ازون اسمبلی بود...:ws3:

اون اسمیلی که کشیدی رو گفتم...فیکسچریه که توش از Vبلوک استفاده شده...یاد روزایی افتادم که کتیا تمرین میکردم و وقتی عکس اسمبلیت رو دیدم خاطراتم زنده شد...:cry2:

:ws3:

ممنونم نیگاه میکنم help ، ایراد داشتم مزاحم میشم. :w16:

منم منظورم کاربرد و کارایی فیکچر و بلوک v بود ! چیه ؟ من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنونم .

من امتحان کردم ولی فیکس شد باز حرکت نداره نمیدونم باز کجا رو اشتباه میکنم . :hanghead:

سلام

در استفاده از گزینه distance doc1292868874669.image در قسمت advanced mate باید min و max فاصله دو صفحه رو مشخص کنید.

v6mng29zbr3cbbxzce23.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

در استفاده از گزینه distance doc1292868874669.image در قسمت advanced mate به نکته زیر توجه کنید :

شما باید min و max فاصله دو صفحه رو مشخص کنید.

v6mng29zbr3cbbxzce23.jpg

ممنونم اوکی شد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
:ws3:

ممنونم نیگاه میکنم help ، ایراد داشتم مزاحم میشم. :w16:

منم منظورم کاربرد و کارایی فیکچر و بلوک v بود ! چیه ؟ من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. :hanghead:

vبلوک یک نوع مکانیزمیه برای نگه داشتن قطعات استوانه ای شکل...فیکسچر ازونجایی که از اسمش معلومه وسیله ایه برای ثابت نگه داشتن قطعه جهت انجام عملیات ماشینکاریه...اگر خواستی اطلاعات بیشتری بدست بیاری پیشنهاد میکنم این کتاب رو تهیه کنی:

نام کتاب و پدید آور : آشنایی با جیگ و طراحی ابزار / نویسنده: موریس‌هنری‌آلبرت کمپستر , علی معصوم‌پور  ; 

مشخصات نشر :تهران; علی معصوم پور , ۱۳۶۵-۰۱-۰۱  

مشخصات ظاهری: ۱۳۳ ص. :مصور  

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
سلام.

من میخوام یک مکعب مستطیل رو به یه استوانه mate کنم توی محیط اسمبلی چی کنم ! ؟

چجوری میخوای اسمبل کنی؟:ws38:

کفش رو میتونی به یکی از وجوه مکعب با قید Coincidence بچسبونی،مرکزش رو هم میتونی با مرکز وجه مکعب هم راستا کنی...اونم با Coincidence.

لینک به دیدگاه
چجوری میخوای اسمبل کنی؟:ws38:

کفش رو میتونی به یکی از وجوه مکعب با قید Coincidence بچسبونی،مرکزش رو هم میتونی با مرکز وجه مکعب هم راستا کنی...اونم با Coincidence.

برای اولین بار دارم مدل میکنم. میخوام میز تلفن رو مدل کنم. پایه هاش استوانه ست و قسمت صندلیش مکعبه وقتی mate رو میزنم میچرخه دور استوانه .

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
برای اولین بار دارم مدل میکنم. میخوام میز تلفن رو مدل کنم. پایه هاش استوانه ست و قسمت صندلیش مکعبه وقتی mate رو میزنم میچرخه دور استوانه .

خوب اگر از رو طرح نمیکشی،بهترین و ساده ترین راه اینه که محل قرار گیری پایه ها رو رو مکعب تو قسمت Part مشخص کنی تا تو قسمت اسمبلی خیلی راحت بزنی جاشون...

درضمن...میتونی رو سطح مکعب که قراره استوانه رو قرار بدی یه اسکچ کنترلی بکشی و بعداً Hideاش کنی.:icon_redface:

لینک به دیدگاه

سلام.

من دیروز اومدم فایل هامو تو سالید 2014 باز کنم ولی برای بعضی هاش مشکل داشت یه سری رو که باز میکردم عکس مثلث که توش علامت تعجب هس کنار دستورام میومد ولی تو 2013 اینجوری نبود.

یه دونه دیگه پیامی که میومد بعدگزینه دومیش ساپرت از شکل ترکیب شده بود انتخاب میکردم بعد یه قسمت از شکلم پرید .

دلیلش چی بود ؟ :ws38::JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
سلام.

من دیروز اومدم فایل هامو تو سالید 2014 باز کنم ولی برای بعضی هاش مشکل داشت یه سری رو که باز میکردم عکس مثلث که توش علامت تعجب هس کنار دستورام میومد ولی تو 2013 اینجوری نبود.

یه دونه دیگه پیامی که میومد بعدگزینه دومیش ساپرت از شکل ترکیب شده بود انتخاب میکردم بعد یه قسمت از شکلم پرید .

دلیلش چی بود ؟ :ws38::JC_thinking:

میتونی با عکس توضیح بدی؟! :ws38:

لینک به دیدگاه
میتونی با عکس توضیح بدی؟! :ws38:

نه اخه این اتفاق موقعی که رفتم بودم مصاحبه این اتفاق افتاد ؟ :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
نه اخه این اتفاق موقعی که رفتم بودم مصاحبه این اتفاق افتاد ؟ :hanghead:

نمیدونم...شاید بخاطر اختلاف ورژنی که داشته خواسته Rebuild کنه قطعات رو نتونسته...اگر نتونه به نظرم 1 احتمال میرسه و اونم اینه که شما فایل اسمبل رو باز کردی و اونجایی که فایل اسمبلت قرار داشته تمامی فایلهای پارت وجود نداشته و از شما آدرس فایلها رو خواسته و شما آدرس رو ندادید بخاطر همین اون قطعه رو suppress کرده.

لینک به دیدگاه
نمیدونم...شاید بخاطر اختلاف ورژنی که داشته خواسته Rebuild کنه قطعات رو نتونسته...اگر نتونه به نظرم 1 احتمال میرسه و اونم اینه که شما فایل اسمبل رو باز کردی و اونجایی که فایل اسمبلت قرار داشته تمامی فایلهای پارت وجود نداشته و از شما آدرس فایلها رو خواسته و شما آدرس رو ندادید بخاطر همین اون قطعه رو suppress کرده.

به احتمال زیاد همین بوده من اون اسمبلی رو پارتاشو با خودم نبرده بودمو تو فلشم نبود. ولی بقیه اسمبلی ها که پارتشون تو فلش بود بدون پیام باز میکرد.

ممنونم. :icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
سلام.

میشه این دو قسمت مشخص شده در شکل رو برام توضیح بدید:

jfnot9fj9wrsrpl8q2q_thumb.gif

فاکتور k همون ضریب خاصیت فنری فلزه تا اونجایی که یادم مونده...مقدار استانداردیه که طراح بر اساس جنس فلز و ضخامتش تعیین میکنه.

اونیکی هم درجه آزادی بعد از خمشه.:ws38:

لینک به دیدگاه

سلام

من یه مشکلی دارم.وقتی یه قطعه ی استانداردو open part میکنم و کوچکترین تغییری توش میدم و با یه اسمه دیگه یه جا به غیر از فایل استاندارد ذخیره میکنم وقتی این پارتو میبرم تو assemble و save میکنم وهمه چی درسته. تا assemle رو باز میکنم اون قطعه به فرم استانداردش بر میگرده.

تو خیلی سیستم ها امتحان کردم این اتفاق نمی افته.فقط تو لب تاب من این مشکل وجود داره.هم سالید2011 و هم 2013 رو امتحان کردم.فرقی نداشته

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

من یه مشکلی دارم.وقتی یه قطعه ی استانداردو open part میکنم(مثلا یه نبشی) و کوچکترین تغییری توش میدم و با یه اسمه دیگه یه جا به غیر از فایل استاندارد ذخیره میکنم وقتی این پارتو میبرم تو assemble و save میکنم همه چی درسته. تا assemle رو باز میکنم اون قطعه به فرم استانداردش بر میگرده.

تو خیلی سیستم ها امتحان کردم این اتفاق نمی افته.فقط تو لب تاب من این مشکل وجود داره.هم سالید2011 و هم 2013 رو امتحان کردم.فرقی نداشته

• Like 1
لینک به دیدگاه

آقا به تاپیک حمله سایبری شده.......

:scared9::scared9::girlhi::girlhi::guntootsmiley2::guntootsmiley2::banel_smiley_90::banel_smiley_90:

فرار کنید بچه ها

:th_running1::th_running1::th_running1::th_running1:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...