رفتن به مطلب

سوالات خود در رابطه با solidwork را اینجا مطرح کنید

S.F

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان بعد نصب سالید 2011 روی کراکش که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و نرم افزار هم اصلا باز نمیشه (تو آموزش نصب هم گفته اگه کراک نشه باز نمیشه) و فایل های کراک را تو محل نصب کپی کردم بازم نشد چکار باید بکنم ویندوز 7- 32 بیتی سی دی مال شرکت کلیک سافت

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستان سلام. چه جوری میشه در محیط drawing یک نمای سه بعدی که دارای برش موضعی میباشد ایجاد کرد؟

دقیقا مثل این چند عکس:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من نمای سه بعدی را تحت یک صفحه تخت میتونم برش بدم.

مورد سوال من نمای شماره 3 از تصویر زیر است.

attachment.php?attachmentid=116107&d=1349505406

ممنون میشم دوستان اگه میدونن پاسخ بدن.

• Like 1
لینک به دیدگاه

برای این کار در محیط drawing و در نوار ابزار view layout بر روی گزینه Broken-out Section کلیک کنید. سپس یه منحنی (spline) بسته رسم کنید و توسط گزینه depth عمق رو می تونید افزایش و یا کاهش دهید.

لینک به دیدگاه
برای این کار در محیط drawing و در نوار ابزار view layout بر روی گزینه Broken-out Section کلیک کنید. سپس یه منحنی (spline) بسته رسم کنید و توسط گزینه depth عمق رو می تونید افزایش و یا کاهش دهید.

دوست مهربان این که شما میگید تصویر شماره 2 رو بهم میده من تصویر شماره 3 رو میخوام

اصلا فکر نمیکنم روشش broken-out section باشه

attachment.php?attachmentid=116107&d=1349505406

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما دو تصویر بیشتر در پست مربوطه نگذاشته اید.

تصویر شماره 3 موجود نیست.

منظورم نمای شماره 3 در تصویر زیر است:

لینک به دیدگاه

شما وقتی بتونید در نمای ایزومتریک و دیگر نماهای دیفالت سه بعدی خود برنامه از اون کاری که بنده در 4 پست بالاتر گفتم انجام بدید. دیگر مشکلی نیست.

این شکلی که شما دادید رو وقتی در راستای عمود بر محور y (صفحه top) اکسترود دهید، در محیط drawing مستقیماً همین نمایی رو بهتون میده که شما مد نظر دارید.

اگر که نمای مورد نظر خودتون رو هم بخواید وارد محیط drawing کنید، باید در محیط part شما تصویر رو با گرفتن موشواره موس و حرکت دادن موس، قطعه رو به نمای مورد نظر در بیاورید و سپس به محیط drawing برید و در قسمت orientation و سپس more view گزینه current model view را تیک بزنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام به مهندسین گرامی

ی سوال داشتم در مورد ورق کاری تو سالید ورکس ...میخواستم بدونم ایا میشه تاثیر فشارحرکتی ی قالب خمکاری رو بروی یک قطعه مشاهده کرد .... که ببینیم این قالب چطوری این عملیات وبروی ورق مورد نظر انجام میده ا . اینو خودم طراحی کردم و روی این قالب میخوام بدونم60a63j6xfu4aw58zgu.jpg

لینک به دیدگاه
شما وقتی بتونید در نمای ایزومتریک و دیگر نماهای دیفالت سه بعدی خود برنامه از اون کاری که بنده در 4 پست بالاتر گفتم انجام بدید. دیگر مشکلی نیست.

این شکلی که شما دادید رو وقتی در راستای عمود بر محور y (صفحه top) اکسترود دهید، در محیط drawing مستقیماً همین نمایی رو بهتون میده که شما مد نظر دارید.

اگر که نمای مورد نظر خودتون رو هم بخواید وارد محیط drawing کنید، باید در محیط part شما تصویر رو با گرفتن موشواره موس و حرکت دادن موس، قطعه رو به نمای مورد نظر در بیاورید و سپس به محیط drawing برید و در قسمت orientation و سپس more view گزینه current model view را تیک بزنید.

موفق باشید.

ممنون:banel_smiley_4::banel_smiley_4::ws52::ws38::ws52:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام دوستان

بنده جدیدا شروع به یاد گیری این نرم افزار کردم و کاملا مبتدی هستم.و از اموزش هایی که دوستان درون سایت گزاشتن استفاده کردم سوال من اینه که چطوری میتونم قسمت های که نمیخام رو حذف کنم؟ مثالا من میخوام اون صفحه ی پایینی که تو عکس مشخص کردم نباشه و فقط خود قطعه بمونه .

گفتنی باشم که من این قطعه رو روی یک مستطیل رسم کردم.

attachment.php?attachmentid=10641&stc=1&d=1353058931

untitled.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام اقا علامت ضربدر رو تو سالید میشه گذاشت

می خوام بنویسم یک عددی رو ضربدر 6 مثلا تو داروینگ نشون بده؟

میشه

کمک کنید

لینک به دیدگاه
سلام اقا علامت ضربدر رو تو سالید میشه گذاشت

می خوام بنویسم یک عددی رو ضربدر 6 مثلا تو داروینگ نشون بده؟

میشه

کمک کنید

حمید جان من خودم این کارو میکنم نمیدونم راه دیگهه ای داره یا نه:-"

6tb9vn1k48xg7an7ghj.png

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

بنده جدیدا شروع به یاد گیری این نرم افزار کردم و کاملا مبتدی هستم.و از اموزش هایی که دوستان درون سایت گزاشتن استفاده کردم سوال من اینه که چطوری میتونم قسمت های که نمیخام رو حذف کنم؟ مثالا من میخوام اون صفحه ی پایینی که تو عکس مشخص کردم نباشه و فقط خود قطعه بمونه .

گفتنی باشم که من این قطعه رو روی یک مستطیل رسم کردم.

برای این کار چند تا روش وجود داره ... در کل شما همین طوری که از طریق تولید sketch و extrude کردن ش به یک فیچر میرسین و یک شاخه به درخت طراحی تون اضافه میشه .میتونید با راست کلیک کردن روی اون شاخه در نمودار درختی به یک منوی راست کلیک دست رسی پیدا کنید که دستوراتی برای اصلاح ، حذف ،نمایشsketch و extruded یا غیر فعال کردن اون شاخه رو در اختیارشما میذاره ...ی راه دیگه اش هم اینه که نشانگر موس رو به خطی که زیر درخت طراحی ه نزدیک کنی. وقتی به شکل ی دست در اومد درگش کنی و رو به بالای درخت ببریش بالا . بااین کار دونه دونه فیچر ها ( شاخه ها) به ترتیب از پایین به بالا بطور موقت از شکل طرح کم میشن .لازم به ذکره که اگه در این حالت شما اقدام به اضافه کردن فیچر جدیدی بکنید این فیچر بالای خط مذکور به درخت طراحی اضافه میشه ... یعنی اگه دوباره خط رو بکشی پایین ... میبینی که این فیچر بین فیچر های بالا و فیچر های که زیر خط مانده بودن تولید شده .. که این خودش ی تکنیک ه برای اضافه کردن یک فیچر به میان درخت طراحی .

• Like 3
لینک به دیدگاه

ایول بابا حسابی همتون مهندسیدا

اصن کار شمارو دیدم روم نمیشه سوال خودم مطرح کنم:ws3:

واقعیتش من سالید فقط و فقط واسه درس نقشه کشی میخوام

دو نما رسم کنم بدم بهش نمای سوم + تصویر سه بعدی بهم بده

متاسفانه خیلی خیلی آماتورم هنوز وقت نکردم برم دنبال آموزشش

میشه یکی لطف کنه کامل بهم بگه باید چیکار کنم؟

من الان این مراحل میرم

new=>part

بعد نمای بالارو انتخاب میکنم میکشم

بعد نمای جلو رو هم میکشم

بعدش نمیدونم چیکار کنم تصویر سه بعدی + نمای چپ سالید بهم بده : (

این یاد بگیرم حسابی حال میکنم با درس نقشه کشی

اینم یه مثال :

x2w52y3a5ak63e7or.jpg

شرمنده خیلی سادستا

راستی ورژن سالید 2012

تنکس

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
ایول بابا حسابی همتون مهندسیدا

اصن کار شمارو دیدم روم نمیشه سوال خودم مطرح کنم:ws3:

واقعیتش من سالید فقط و فقط واسه درس نقشه کشی میخوام

دو نما رسم کنم بدم بهش نمای سوم + تصویر سه بعدی بهم بده

متاسفانه خیلی خیلی آماتورم هنوز وقت نکردم برم دنبال آموزشش

میشه یکی لطف کنه کامل بهم بگه باید چیکار کنم؟

من الان این مراحل میرم

new=>part

بعد نمای بالارو انتخاب میکنم میکشم

بعد نمای جلو رو هم میکشم

بعدش نمیدونم چیکار کنم تصویر سه بعدی + نمای چپ سالید بهم بده : (

این یاد بگیرم حسابی حال میکنم با درس نقشه کشی

اینم یه مثال :

x2w52y3a5ak63e7or.jpg

شرمنده خیلی سادستا

راستی ورژن سالید 2012

تنکس

دوست عزیز نه تنها سالیدورک بلکه هیچ نرم افزار دیگه ای این کار رو براتون انجام نمیده.شما برای مدل کردن هر چیزی توی اینگونه نرم افزارا باید درک صحیحی از قطعه ای که می خواهید رسم کنید داشته باشید و این قابلیت با همان تمرین در درس نقشه کشی برای شما میسر خواهد بود.پس سعی کنید از زیرش فرار نکنید.

اگه کمکی خواستید در خدمتم.

ehsanshabanian@gmail.com

:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یعنی جدی نمیشه !

چرا من فکر میکردم حتما نرم افزاری هست که این کار انجام بده

من شنیدم کتیا این کار انجام میده!!!

شما مطمئنید که کتیا + سالید این کار نمیکنن؟

بازم ممنون بابت جواب

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی جدی نمیشه !

چرا من فکر میکردم حتما نرم افزاری هست که این کار انجام بده

من شنیدم کتیا این کار انجام میده!!!

شما مطمئنید که کتیا + سالید این کار نمیکنن؟

بازم ممنون بابت جواب

درود

اون زمان كه ما درگير اين نرم افزار ها بوديم نمي شد الان هم فكر نكنم بشه.

فرآيند نقشه كشي يك فرآيند هوشمندانه هست و نياز به استدلال و گاها محاسبه دارد.نرم آفزار ها يك ابزار هستند كه خواسته ي شما را با استفاده از يكسري دستورات تبديل به نماهي گرافيكي مي كنند و باعث مي شوند كه شما يك ديد واقعي تر نسبت به مسايلي كه در ذهن و يا محاسبات داريد داشته باشيد و كار تفكر را انجام نمي دهند.در واقع اين هنر يك مهندس هست كه بتواند فكر كند .شما مي خواهيد همين يك كار را هم نكنيد و ماشين برايتان انجام دهد.:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام

یه سوال داشتم در مورد simulation (سیمولیشن) : اعدادی که پس از run کردن در کنار شکل ظاهر میشود را چگونه میتوان تحلیل کرد . این اعداد بر چه اساسی می باشد .مثلا اگر میزان خمش را بر اساس میلیمتر بخواهیم چگونه می شود از این دو نمودار تشخیص بدهیم

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...