sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ هواریزه ها (آئروسل ها ) هواریزه ها ، ذرات ریز معلق در هوا هستند که بر حسب وزنشان ، در ارتفاعات متفاوت جو قرار می گیرند منشاء آنها ، فعالیتهای آتشفشانی ، آتش سوزی جنگل ها ، برخورد شهاب سنگها با جو زمین و ذرات جدا شده از امواج شدید دریاست . در جو زمین دو نقش برعهده دارند : اول) به طورغیر مستقیم در تراکم بخار آب و تشکیل ابر موثرند . دوم ) به طور مسقیم باعث جذب و انعکاس اشعه خورشیدی و امواج زمینی می شوند هواریزه های موجود در لایه استراتوسفر بیشتر اشعه های خورشیدی را جذب و منعکس می کنند . بنابراین به عنوان عاملی منفی ( بازخورد منفی ) در گرمایش زمین عمل میکنند . ولی نقش هوارریزه های موجود در لایه پائینی تروپوسفر ، بیشتر جذب امواج بازتابی زمین و ایجاد پدیده گلخانه ای است . عمر این هواریزه های از عمر هواریزه های لایه استراتوسفر کمتر است . ب ) نتایج گرمایش گلخانه ای : گرمایش گلخانه ای اثرات منفی و مثبت دارد نظام اقلیم جهانی متشکل از سامانه ها و عناصر پیچیده ای است که متقابلا با هم رابطه دارند ; یعنی از هم تاثیر می پذیرند و بر هم تاثیر می گذارند . از این رو ، گرمایش جو زمین سبب تقویت یک سیستم و یا تضعیف سیستم دیگر می شود . ولی در کل اثرات منفی گرمایش گل خانه ای بیشتر مشهود است و توجه دانشمندان را به خود جلب کرده است . در این جا برای درک بهتر وابط سیستم های جوی زمین ، به یکی از این روابط اشاره می شود . نظریه بازخوردها بازخورد ، یعنی نتیجه عمل یک پدیده موجب تقویت یا تضعیف آن پدیده یا دیگر پدیده ها می شود . بازخورد به دو دسته مثبت و منفی تقسیم می شود (( بازخورد مثبت )) یعنی اثر یک پدیده باعث تشدید فعالیت ان پدیده می شود . مثلاً هرچه هوای جو گرم تر شود ، باعث افزایش تبخیر از سطح زمین می شود ازانجا که بخارآب هم دارای خاصیت گل خانه ای است ، به تشدید گرمایش زمین می انجامد . ((باخورد منفی )) یعنی نتیجه فعالیت یک پدیده یا سیستم باعث تضعیف آن پدیده می شود یا به عبارت دیگر ، بازخورد منفی ، باخورد مثبت را کنترل می کند . مثلا ًدر نتیجه ی گرمایش زمین بر اثر افزایش co2 ، تبخیر از سطح دریاها بیشتر می شود و بر اثر آن ، ابرناکی جو زمین نیز افزایش می یابد که موجب افزایش ضریب آلبیدو انعکاس نور خورشید می شود و در نتیجه از شدت گرمایش زمین می کاهد . با توجه به افزایش مسلم co2 درجو و نیز افزایش اندک گرمای کره ی زمین ، دانشمندان اثرات مثبت و منفی این پدیده را پیش بینی می کنند که تکیه ای بیشتر روی اثرات منفی است . بر اساس تحقیقات( انستیتوگودار ) . دو برابر شدن co2 بازخوردهایی به این شرح را در پی خواهد داشت : افزایش بخار اب 85/1 درصد ، توزیع بخار اب 90 درصد ، افزایش آلبیدو زمین 38 درصد افزایش پوشش ابری 42 درصد { ذوالفقاری 1374} 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلامی دوباره به همه دوستان و سروران خودم...واما گرمایش جهانی....چندتا نکته رو برای تنوع هم که شده یاد آور دوستان میشم...آتش سوزی در جنگل های کالیفرنیا آمریکا از کنترل خارج شده //ملیونها تن کربن بر اثر این آتش سوزیها رها شده اند...وسعت جنگل های آمازون نیز روز به روز در سطح هزار ها هکتار در حال از بین رفتن هستن...تنها بخش هایی سالم مانده اند که در آن منطقه بومیان در آنجا ساکن هستند..اگر بگویم فیلم وسترن و فیلم های تمدن سرخپوستی چه ایمیجیشن یا تصویر ذهنی از این حرف حاصل میشه؟؟ 11 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خانم آناهیتا هم یعنی مدیر این تالاره...رفتن و دیگه ما یادشون رفتیم....کجایید خانم آناهیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ در مناطق قطبی زمین های یخ زده ای وجود دارد که هر ساله مقداری جلبگ گلسنگ و گیاهان مناطق سردسیر که فرصت رشد پیدا کردن بر روی هم انباشته و طی هزاران سال بر روی هم انباشته و قشر قطوری را به وجد آوردن.....بر روی این مواد آلی یا همان خاک تورب لایه یخی ضخیم پوشیده است که هیچگاه ذوب نمیشود...باه مرور زمان خاک تورب تولید گاز متان کرده و این گاز در زیر لایه ها محبوس است...مقدار متان موجود بیشتر از هر مخزن گاز است...در صورت ذوب شدن یخ های سطحی بر اثر گرمایش جهای متان موجود آزاد و بمب متان مرگ را آغاز میکند. روند گرمایش را چندین برابر میکند..= مرگ 10 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اگه دقت کرده باشید وقتی سوار اتوبوس میشیم بریم یه شهر دیگه حد اقل 15 دقیقه درجا کار میکنه...15 دقیقه رو ضرب در ناوگان کل کنید....میشد اینطور نباشه...شارژر داخل پریز برق...خاموش کردن دستگاه های برقی با کنترل ریموت..استفده از انرژی های فسیلی به عنوان سوخت به اصطلاح ارزان.....استفاده نکردن از دوچرخه...ماشین سواری کمتر از 5 کیلومتر...استفده از غذا های گوشتی دامپروری کشت زراعت های تک لپه ای.....مشعل های پلایشگاه های نفتی و همچنین چاه های مربوطه..سد ها ...نمونه ای از مواردی هستند که باعث افزایش حرارت زمین میشوند 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ مثل اینکه این موضوع با اقبال و استقبال قرار نگرف...اما اینقدر مووع هست برای ادامه بحث...مثل اینکه چه چیزایی باعث این میشه ما زنده باشیم...به این هم هیچ فکر کردید ماه در آسمان هر شب ما ه نقشی داره؟؟....نور نمیده مثل خورشید اما مثل خورشید اهمیت داره...اگه نبودش چی میشد...؟؟؟فقط همینو بدونید هیچ وقت زندگی شکل نمیگرفت...قربون خدا برم یه یکه سنگ گذاشته همین بغل عین موتور داره کار میکنه که ما بتونیم نفس بکشیم...اگه میتونید عوامل حیلات بخش رو بررسی کنیم و به یه نتیجه شگفتی خواهیم رسید...:mood (23): 12 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خوب نمیدونم چرا استقبال نشد از این تایپیک وقتی دیدم تایپیک به اسم اتاق فکر هست اومدم اینجا اما دوستانی هم که قبلا اینجا بحث داشتن دیگه نیومدن و اینجا خالی از مطالب شد گاهی وقتا میام اینجا ببینم کسی مطلب جدید ارئه نداده اما متاسفانه دوستان فقط تشکر کردن و رفتن درست هست که اتاق فکر هست اما اگه پویا نباشه فقط حرف زیادی میشه حداقل سوال و جوابی هم کسی نکرده 8 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ دوستای گل من ... چرا استقبال میشه ... من که خدایی سرم خیلی شلوغه اما میام میخونم و بعد تشکر میکنم. منم دیدگاهم رو در مورد گرمایش زمین ارائه میدم حتما ... آناهیتا هم حتما جایی مشغول به فعالیت شده که نتونسته این چند روزه بیاد ... بالاخره زندگیه و نمیشه زیاد فعالیت مجازی رو پیش بینی کرد. حتما سر میزنه ... انشالله هر جا هست تنش سالم باشه. 9 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام حمید خان....درست میگید شما...ببینیم چه کار میشه کرد...هدف برای بهتر کردن اواعه...هر کدوم از ما لینک به دهها نفریم...اگه مطالب . مخاطرات رو خوب انتقال بدیم یا به قور معروف موجی راه بندازیم دیگه کشاورزی خاکش رو با کود و سم آلوده نمیکنه...هیچ کس آشغالاشو از ماشین بیرون نمیندازه و وقتی میگن مخاطرات گرمایش جهانی به خودشون بیان و برای چند صد متر ماشین رو روشن نمیکنن و هزارتا فحش نثار همخ نمیکنن همه چیزم ایده آله.و هزارتا مورد خوب دیگه....این آرمان ماست...گلایه فقط از اینجهته که چرا ما که تو این بخش فعالیم به درستی انتقال دهنده نیستیم...هر کس و هر نفر باید بدونه اصل پروانه چه قدر مهمه.. 7 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ 9شهریور روز یو ایرانی گرامی باد 7 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ نوترینو عزیز من میخوام ی مثال از خودم بزنم که بگم چطور میشه ما توی فرهنگ سازی دخیل باشیم. به جرئت میگم هر وقت با دوستام بیرون میرم دوستای من جرئت ندارن یه پوست شکلات بندازن روی زمین! نه اینکه بترسن از من! نه! میترسن از آلودگی من فکر میکنم این ترسی که من دوستانه توی اونا ایجاد کردم دیگه رسما براشون عادت شده باشه که همیشه توی محیط آشغال بیرون نریزن! در مورد گرمایش زمین خب علت ها رو شما گفتید ... منم به نقش گازهای دی اکسید و متان موجود در جو اشاره میکنم. یه مثال میزنم که مربوط به علوم کشاورزی باشه اونم تولید بیش از حد گاز متان از مدفوع دام هست! که میشه از مدفوع گاو گاز متان تولید کرد و برای مصارف خودمون مصرف کنیم! توی صفحه اول همین تاپیک راهکار کاهش آلودگی ها رو تغییر روش زندگی دونستم! این نیاز بیش از حد ما آدماست که مشکلات رو پدید میاره! ما ذاتا گوشتخوار نیستیم اما شدیدا گوشتخواری میکنیم! بیشتر از هر حیوان دیگه ای خودخواهانه گوشتخواری میکنیم! خیلی خلاصه بگم: وقتی ما شدیدا نیاز داریم شدیدا تولید میکنیم! وقتی شدیدا تولید کنیم شدیدا باعث آلودگی ها میشیم! شخصا با قربانی کردن گوسفندها در عید قربان توی مکه مکرمه مخالفم! هر حاجی یه گوسفند قربونی میکنه و جنازه گوسفندها دفن میشه! جمعیت میلیونی گوسفندها فقط قربانی میشن و دفن میشن!!! در شرایط فعلی ما، این یک حماقت محسوب میشه! الان همین گروه های گیاهخواری مختلفی که ایجاد شده یکی از اهدافشون حفظ محیط زیسته!!! 9 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ سلامی دوباره به همه دوستان عزیز...شما همه درد دلا رو زیبا گفتید...منم به شما و دوستان دیگتون تبریک میگم که تونستید این چراغ رو تو وجودتون روشن نگه دارید که روشن گر دیگرونم باشید...خواهش من از شما و همه دوستان دیگه اینه از مسائل محیط زیستی غافل نباشید...البته تاکیدی گفتم...اگه غیر از این بود که این حرفا رو نمیزدیم..امیدوارم روزی برسه که تک تک افراد جامعه بدونن چی واسشون لازمه چی نیست..دکتر بسکی یک فعال محیط زیست صد آتیشس..جیره غذاییشو بدونید حرف شما موید این مطلبه. در مورد گوشت قربانی هم تا جایی که میدونم ارسال به کشورای افریقایی میشن..اما درمورد ذبحشون مشکلاتی هست...اول اینکه حاجی خودش باید ذبح کنه...دوم اینکه جلوی چشم حیوون دیگه نباشه و تو همه ذبح ها باید یه دست گوسفند آزاد و دو پا و یک دست دیگشم بستته باشه با نام خدا سر ببرن چاقوش هم تاکیدی آهن باشه...که دلیل علمی داره و وارش نمیشیم...اما هیچ کدوم رو رعایت نمیکنن...مسلمونی به اینا هم هست.هم حکم خدا رعایت شده هم حقوق حیوانات سر جاش گذاشته شده....این حاجی زمانی بچه بود اما چون پرورش داده نشد میشه این جامعه ای که الان میبینیم...آموزش بعد از پرورشه...اما میشنویم آموزش و پرورش...معلومه چیزی سر جای خودش قرار نمیگیره......اگر هر کدوم از دوستان چند تا عامل دیگه بگن که مسبب و تداوم حیاته خیلی عالی میشه...تا ندونیم چیا داریم در مورد داشتن ها صحبت کردن بی دلیله...من یکیشو گفتم...اما باید فراتر میرفتم...منظومه شمسی خودش یک موتور حیات بخشه.. بعدا این موضوع رو واسه دوستان باز میکنم...فعلا....:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ میتونست اینطوری نباشه....میتونستیم اینطوری نبینیم...انسانی مانند تو...مانند خانواده تو...مانند همه آنها که برایشان لبخند میزنی...انها هم انسان اند...مهر مادری که در آغوشش مرگ مهربایش را میبیند..انها هم انسان اند... 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ میتونست اینطوری نباشه....میتونستیم اینطوری نبینیم...انسانی مانند تو...مانند خانواده تو...مانند همه آنها که برایشان لبخند میزنی...انها هم انسان اند...مهر مادری که در آغوشش مرگ مهربایش را میبیند..انها هم انسان اند... خیلی غم انگیزه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ اوست خدای آفریننده دانا و وتوانا...همانا خلقت او به بیهودگی نبوده است...واما عوامل حیات بخش برای زندگی و تدام هر ثانیه ان...عرض کردیم که منظومه شمسی یه موتور حیات بخشه...کل فضای سیاره ای خورشیدی توسط سپری عظیم و عجیب احاطه شده که تمام پرتوهای خطرناک کیهانی رو مانند یک انحرافی بسیار بزرگ به اطراف هدایت میکنه.........از کل منظومه داخل تر میاییم.....به اندازه مشتری دقت کردید؟؟در واقع باید بگیم برادر بزرگه همه خواهر و برادر این منظومس..اشیا بزرگتر از پرتو ها و ذرات کیهانی به صورت طبیعی بر اثر جاذبه زیاد خودش رو به سمت خودش میکشه.سال 1993 یا 4 بود که دنباله داری سطح اونو بمب باران کرد...اگه مشتری نبود زمین هدف این بمب ها بود..دانشمندا هم برای سرعت دادن بیشتر کاوشگرا به سمت این سیاره اثر تیرکمانی میدن و کاوشگر رو سرعت میدن.......اشیائی که از این محیط عبور کردن باید چندین سپر و محافظ ذیگه رو هم رد کنن...زحل مریخ...سطح ماه رو ببینید......اما انگار زمین شده در دونه این عالم...برای چی؟؟؟برای بیهودگی که نبوده...اشیا زیرکی که رد شدن حالا با یه چالش بزرگتر روبرواند....جو و خشم عجیبش...به محض اینکه وارد این محیط بشن ظرف چند ثانیه میسوزن...جو یه معاون دیگه ای هم داره.....مگنوسفر... 8 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ دکتر بسکی استاد استادم بود و الان استاد منم هست. اتفاقا یه بار دعوتش کردیم و اوردیمش دانشکده ... گوسفندهای قربانی اگر به کشورهای آفریقایی داده بشن بسیار بسیار کم چنین اتفاقی میوفته ... 8 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ با سلامی دوباره به محضرتون...اگه مگنوسفر نبود طوفانهای خورشیدی به سادگی با یونیزه کردن اجزا و ملوکول های جو باعث از هم گسیختگی اونا میشدنو با خودشون به اعماق فضا میبردن...هر طوفان خورشیدی با ذرات بار دار خودش به قطب ها هدایت میشن که حکمت الهی مقدر ساخت تا ما همچنان بمانیم...به جو زمین وارد میشیم...به لایه ازن میرسیم...لایه ای به اندازه حد اکثر 3 سانتیمتر...اما همین بخشه که دوباره به ما فرصت زندگی داد...پرتو های ماورابنفش دیگه خطرشون کمتر میشه...در نتیجه سلولا دیگه شکسته نمیشن که بعد از بین برن..حالا پامون به سطح زمین رسید...بهتره بگیم سطح آب...اقیانوسی پر از شگفتی..آب و نمکهای محلولش...آبی حامل میلیون ها گونه از جانداران که دست به دست هم دادن برای ادامه حیات هم دیگه...شاه بیت این حیات گیاهان دریایی اعم از فیتو پلانگتون ها و جلبک های سبز و قرمز رنگای دیگس...اگه این موجودات ریز میکروسکپی نبودن بیشتر از چند روز نمیشه زندگی کرد...چراکه تنفس ما وابسته به این دسته از موجوداته (اکسیژن), بیشترین لطفشونه به ما و به همون اندازه جذب گاز های گلخانه ای شون.........ادامه دارد....هم اکنون نیاز مند یاری قهوه ای تانیم..... 7 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ در ادامه مبحث عوامل حیات بخش در روی زمین به اقیانوس ها اشاره شد...اقیانوس ها با آب موجود درآن و خواص ویژه این مایع که خود عامل و پایه حیات است با به گردش انداختن گرما و سرما بر اساس خاصیت چگالی خود مانع از داغی بیش از حد و سردی بیش از حد توان در سطح این سیاره میشود..یخ های قطب اگر آب شوند این موتور گردشی مختل شده و با افزایش درجه حرارت جزایر مرجانی و فیتو پلانگتون ها اولین قربانیان خواهند بود...شایان ذکر است که این روند شروع گردیده است.....گرمایش جهانی همچنین با تغییر در جنسیت گونه های زیستی باعث اختلال در ترکیب جمعتی میشود...در انسان نیز این اتفاق بد در حال شیوع است.. تولد های دختر در چند سال اخیر بیشتر از قبل گردید..در تخم های پرندگان نیز این تغییر جنسیتی بیشتر نمود پیدا میکند.. با تشکر از توجه شما خواننده عزیز 7 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ با سلامی دوباره و اخرین سلام من به همه خوانندگان و دوستان گرامی.....پس از مدتی چند به مبحث عوامل حیات بخش سوق داده شدیم..مواردی که ذکر گردید تنها ذره ای از اقانوس حکمت های الهی بود که شنخته شده اند...در ادامه به این موارد اشاره میشود...محور زمین که به صورت مایل قرار داده شده است. اثر نیروی جذر و مد دریا...حرکت بادهای جت استریم در بالای جو با سرعت نزدیک به 400 کیلومتر بر ساعت...شوری آب دریا...ارتفاعات کوه ها..باد هایی که میوزند رابطه مستقیم گونه ها با یکدیگر و صید و صیادی و...و هزاران عامل دیگر..........با تشکر از شما که این مدت صبر و حوصله بخرج دادین..کارهای عقب افتاده زیادی هست که از محضر تون باید خداحافظی کنم...به امید دیدار همه شما. 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ خانم آناهیتا هم یعنی مدیر این تالاره...رفتن و دیگه ما یادشون رفتیم....کجایید خانم آناهیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستای گل من ... چرا استقبال میشه ... من که خدایی سرم خیلی شلوغه اما میام میخونم و بعد تشکر میکنم. منم دیدگاهم رو در مورد گرمایش زمین ارائه میدم حتما ... آناهیتا هم حتما جایی مشغول به فعالیت شده که نتونسته این چند روزه بیاد ... بالاخره زندگیه و نمیشه زیاد فعالیت مجازی رو پیش بینی کرد. حتما سر میزنه ... انشالله هر جا هست تنش سالم باشه. عرض سلام و البته عذرخواهی از محضر دوستان عزیزم. باور کنید مقصر من نبودم که نتونستم این مدت به انجمن بیام.نمیدونم چرا سیستمم این سایت رو باز نمیکنه.به هر دری زدم حتی با مدیرای سایت هم ارتباط برقرار کردم تا این مشکل حل شه اما متاسفانه نشد و بالاخره من الان به زحمت *****شکن در خدمتتونم. از دوستان عزیزم خصوصا نوترینو بسیار ممنونم که این اتاقو سرپا نگه داشتن و از مطالب خوبی هم که گذاشتید سپاسگذارم. ممنون میشم به بحث هاتون ادامه بدید.من هم تلاشمو میکنم تا به هر طریقی به انجمن بیام. از حمید عزیز هم بخاطر حمایت هاش ممنونم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده