Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان اگه کسی پستش رو ویرایش میکنه اطلاع بده. چون شمارش میکنم آرا رو میام جلو، جا نمونه اون پست می تونید بیشتر از دو نفر هم اسم ببرین. آخرش فقط واسه شمردن مثل سالای قبل دو نفر اسمشون لحاظ میشه و دو نفر هم به ترتیب از سمت راست انتخاب میشه. دیگه زیاد حساسیت روش نداشته باشین 31 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ آقا من ویرایش کردم. توو بخش محبوب ترین ها essi رو حذف کردم shadmehrbaz جایگزین شد. البته شادینگ توو بخش های دیگه هم میشد قرارش داد ، دیگه گفتم آدم جدید روو کنم واسه اون بخشا :biggrin: توو بخش جا خالیا ! هم اسم فروغ رو حذف کردم eder جایگزین شد. فروغ گهگاهی سر میزنه. 25 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ ای بابا ما هم یه زمانی تو این تاپیک دلبری بودیمساغر کش جان پروری بودیم:icon_pf (34): دهنتون مورد عنایت امام چاوز جدا از شوخی نمیتونم ممیزی کار کنم و هرکس زیبایی های خودشو داره و به قولی هر گل بوی خودشو داره امیدوارم همگی تو مراحل زندگیشون موفق باشن و سال جدید براشون تداعی خواستن و توانستن باشه 31 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مسلما خیلیا شایسته این هستن که اسمشون اینجا برده بشه ولی از آنجایی که زیاد آشنایی ندارم به همین ها بسنده میکنم غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... Pantalasa و *Rain* وs.f بهترین مدیر تالارها ............ setare.blue و Mohammad.A غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley:.Apameh وYAGHOT SEFID و delnavaz وNeptun و clement غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............vahid88 و Mr.101 [*]غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............Neutron و spowو waffen و باب اسفنجینگ [*]غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........mehdi_power و Developer و violeta [*]غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ vergil [*]غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................~ sOuDi ~ و vergil و vahid88 و mehdi_power و Mr.101 [*]غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........s.zarei و essi [*]غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... [*]غرفه اسپم: اسپمر ترین.........شاروک و pesare irani [*]غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... Pantalasa و خودم 32 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ گفته بودم خیلی سخته نمیتونم چندبار نوشتم تا حالا پاک کردم هر گلی 1 بویی داره این فقط 1سری اسمه که به دلیل محدودیت نمیشه نوشت همه رو وگرنه همه رو تو هر گزینه میخواستم اسم ببرم بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند.. yaghot sefid fatima pantalasa بهترین مدیر تالارها ............ cloudy sky venoos mina غرفه کاربری: شاروک nyc black banner developer غرفه اخلاق: ieman yaprak sahar&shin mehdi power غرفه مرام و معرفت: mehdi power setare.blue cloudy sky snowy غرفه خاطره و اتفاق: خاطرات شبستانه غرفه سلیقه: naha l azade -arch -eng غرفه محبوبیت زیادن اما چون 4تا باید بنویسیم آریودخت ؛ سودی؛ judyabott, فرنوش خادمی غرفه دانش و معلومات hasti1988 sam -arch غرفه تیپ:همه غرفه زیبایی:همه و ترین ترین ها : .Apameh 36 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تصویر بالا تنها بخشی از دوستانم هست که اینجا باهاشون آشنا شدم تعدادیشون رو از نزدیک دیدم با تعدادیشون که کمتر اینجا میان با ایمیل و چت و غیره در تماسم خیلی هاشون رو بدون اینکه دیده باشم یا صداشون رو شنیده باشم، شدن بخشی از زندگیم ناراحتیشون ناراحتم می کرد و خوشحال دیدنشون برام مهم شد آدمایی هستن که خیلی هاشون دیگه برام تکرار نمی شن امیدوارم بتونم این دوستانم رو همیشه برای خودم حفظ کنم آرزو می کنم همگی در سال جدید با انرژی و امید بیشتر پیش برید و موفقیت های بیشتری بدست بیارید. سال نو همگی مبارک 44 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... fatima، rain بهترین مدیر تالارها ............ _nahal_ ...urbanist، venos. mr.101 غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: فرنوش خادمی و ieman وزهرا(اپانمه) فرانه(ولنتینا) و متین(دلنواز) و سحر(سحر و شاهین) غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... نهال(سارا) سحر و اریودخت و فرانه و متین و اتروس و ممد غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ مریم(فلوید) ممد(ادمین) فافا(اربنیست) ونوس. هستی. مهدی(ieman) غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... امین(mr.101). مهدی پاور، ، مهدیieman، امیر(nyc) و پانیسا و اتروس .غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ اریودخت و ساراااااااااااا(نهال) و پرتو(زهرا) غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. واییییییییی زیادن. سارا(نهال) ولنتینا(فرانه) شاروک. متین(دلنواز). اریودخت. هستی. سحر و شاهین(سحر). غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... لادن غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... شبستاننننننهههههههههههههههههه. خانمای گلممممممم. غرفه اسپم: اسپمر ترین......... مهدی(ieman) و اریودخت و امید(پسر ایرانی) غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... برادررررر اترووووووووووووسسسسسسسسسسسسسس و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... بدون شک متیننننننننننننننننننننننننن(دلنواز) و همه ی دختراموووووووووووونن. البته سبیلای اتروسم خودش کلییییی تیپه هااااااااااااا غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ خیلییییییییی زیادن. همه دخترا خوشگلننننننننن دیگه و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! نهال(سارا). فرانه(ولنتینا) متین(دلنواز) صبا(کلاه قرمزی) اریودخت(فاطمه) فلوید(مریم) 34 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... حضور ذهن ندارم بهترین مدیر تالارها ............ sookut . mr.101 غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن................ mr.specific . nahal غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... اکثر بچه ها عالین غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ Mohammad.A غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... آتروس . کلاه قرمزی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ خودم ولی فکر کنم sahar&shahin ولی همه خوبن غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. آقامون غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... َAnooshe غرفه اسپم: اسپمر ترین......... mr.specific غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... Moein.s و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... amirgh.mr.101.دخترا هم همه خوشتیپن غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! آناهیتا 30 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ هیشکی منو دوست نداره بسوزه پدر غریبی خوش باشید دوستای عزیزم. براتون سال نوی خوب و خوشی رو آرزو میکنم. 33 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... هانیه(پانتالیسا) و اسپو(سجاد) بهترین مدیر تالارها ............ F|UID, hasti1988 غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: J.A و F SH.67 غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... iman و سارا افشار غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ essi و Mohammad.A و کهربا غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... .SADENA و Mohammad.A victoria_r , غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ victoria_r و فرنوش خادمی غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. پسر ایرانی و اسی آقای خاص(mr.spesfic) غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... اسی غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... بیتای من کجایی که بسته شد غرفه اسپم: اسپمر ترین......... پسر ایرانی و خودم ..Urbanist... غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... خودم و nyc وnasim184 و و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... nycو Mr.101 alimec و setare.blue [*]غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ victoria_r فرنوش خادمی و hasti1988 و F SH.67و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! just mechanic 34 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند : سجاد s.f - شقایق - هانیه (پانتاسلا ) و pianist بهترین مدیر تالارها : Mr. Specific partow O-N و setare.blue که از وقتی یادم میاد زحمت زیادی میکشن بهترین کاربر انجمن : En.Eliii IEMAN با اخلاق ترین کاربر: sam arch F|UID h.shafiee azadeh_arch _eng دانش و معلومات : زیادن اسی - علیمک - حمید cfd- اوریون - فلوید - مجید رحیمی - پیمان (متالورژ ) - پیرهاید amirgb مرام و معرفت : partow - فلوید - آتروس - محمد (ادمین )- سهیل خوش ذوق ترین و با ایده ترین : hasti88 - Ieman -amin202 محبوب ترین : سجاد Spow - سجاد s.f - فلوید - محمد (ادمین ) ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است : EVF Essi S.F AFARIN behrouz-mech rezanasimi - prof.eng و هادی ناصح که مدتی کمرنگ شده محبوبترین اسپمر: پسر ایرانی استعداد نشگفته : just mechanic 38 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند...............شقایق و فاطیما خانوم بهترین مدیر تالارها ............نهال خانوم... غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............سام..مهناز دی.... غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............سجاد یا اسپو عزیز....پیرهاید غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........مدیر تالار شهرسازی هست....اربینست خانوم!با جاست مکانیک.... غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............نهال خانوم.. غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................سام...سجاد اسپو... غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........والا زیاد برخورد نداشتم باهاشون..فک کنم نوترون جاش خالی باشه....با شقایق خانوم... غرفه اسپم: اسپمر ترین.........این قسمت هم بی خیال غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......استعداد نشکفته هم....می شه گفت آفرین خانوم هست.....معلومات زیاد داره رو نمی کنه ایشون..... با شتکر از محمد ادمین که هنوز در حال شکفته شدن هست 37 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : sokoot fatima delnavaz peyman2133 شقایق ابولفضل ، neptune بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... بهترین مدیر تالارها ............ valentina sokoot fatimaa nahal peyman 2133 hamid.cfd partow urbanist mohammad.a cloudy sky *Mina غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: mini clement just mechanic sokoot غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............sokoot fatima peyman2133 saman valentina mini Mina ارانوس cloudy sky sepideh.mt غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ shirin medi-power clement alimec nyc partow sepide.mt اتروس و خیلیای دیگه که اسمشون یادم رفته غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........mini Mina amin saman peyman 2133 fatima valentina غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ fatima nahal mini غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. mini Mina nahal mohammad.a M.Aref valentina sokoot eder غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... negin ، hamid که با هم ازدواج هم کردند غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... مسابقات علمی بود که من با fatma بودم و خیلی برام جذاب بود غرفه اسپم: اسپمر ترین.........pesare irani غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......yekta.m mini و خودم و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... mohammad.a sohil fatima sookot nahal valenina mini Mina sepideh.mt saman eder غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............بنده همسر دارم و نمی تونم تو همچین بخشی نظر بدم و ترین ترین ها : مسلما خود Mina 35 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ منم زیاد هنوز با همه آشنا نیستم غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر تالارها :...Urbanistو shadmehrbaz غرفه کاربری: amin 202 غرفه اخلاق: NYC غرفه دانش و معلومات: IEMAN. amirgb غرفه مرام و معرفت:Mohammad.A NYC غرفه سلیقه: elahe.elahe2 kolah_ghermezi غرفه محبوبیت : Mohammad.A غرفه ترین هایی که نیستند: نمیدونم.. غرفه خاطره و اتفاق: واسه من تازه کار این اتفاق جالب بود که برنده سوم مسابقه شهر خودتو اصلاح کن شدم تازه خودمم در نظرسنجیش شرکت نکردم چون خبر نداشتم.......... غرفه اسپم: حرف اسپم که میشه یاد فولدر اسپم ایمیلم میفتم. غرفه استعداد های نشکفته: خودم و در انتها : غرفه تیپ: amin 202 NYC . غرفه زیبایی:فکر کنم این 3 نفر شایستگی این عنوانو داشته باشند: سارا-افشار partowآریودخت و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! آره دیگه خودمqasem1368 29 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... delnavaz.... afa بهترین مدیر تالارها ............ Mr.specific غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: همه کاربران به نوعی خوب هستند ... غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... S.F غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ SPOW/هوتن/ESSI غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ ???????????????? غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. ESSI MOHAMMAD.A غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... architect eder aminnepo setya afa etc... [*=center]غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........[*=center][*=center][*=center][*=center][*=center]زمانی که انجمن مورد هجوم سایبری ها واقع شد واقعا اوضاع بدی بود[*=center]غرفه اسپم: اسپمر ترین......... یعنی هیچ کس نمیدونه؟ [*=center]غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... و در انتها : [*=center]غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........[*=center]غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! 23 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ من بعضی از گزینه ها پاسخ دادم. بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند: pianist بهترین مدیر تالارها: shadmehrbaz غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر: sam arch غرفه ترین هایی که نیستند: قـاصدکـــــ , MEMOLI غرفه مرام و معرفت: باب اسفنجینگ، CleMent ( برای هر دو نفر دلایل محکمی دارم. نفر اول: چیزی رو یادم داد که تا همیشه یادم میماند و نفر دوم: تنها کسی که در هشت ماه نبودنم جویای حالم به هر طریقی بود. ) 23 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه سلیقه: ســـارا و shahdokht * 1983 20 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... ابوالفضل ر، اسپاو بهترین مدیر تالارها ............ نمیشناسم، mr101 بدترین مدیر هست (یه جا دیگه هم یه mr بود، همین حس رو من بهش داشتم، اونم دژخیم بود). پرتو هم خیلی معرکه اس. غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن.............. اسی، محمدرضا، سهیل، ال رومن، نگاری، فروغ، سپیده ام پی، مینی، سامان (وافن)، شیما، imen (میدونم اشتباه نوشتم ولی درستشو بلد نیستم) و ... غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... پری دریایی، نهال، فلوید و ... غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............اسپاو، اسی، هیملر، امیر جی بی، وافن، نوترون و ... غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... ؟! غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ پرتو غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. دخترا دلبرن، سارا افشار جدا دلبره :d غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... اسی، هیملر، محمدرضا هم ندیدم، کتایون، شقایق، وحید، ابوالفضل، جواد مسی و ... غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... مسابقات تشخیص هویت غرفه اسپم: اسپمر ترین......... پسر ایرانی و پنج تن آل اسپم غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... ؟ آفرین و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... خوش تیپا عکساشونو پی ام کنن برام تا منصفانه رای بدم غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ من فقط نگاری و شیما و سفیدبرفی رو دیدم که هر سه شون ماه و خوشگلن و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! ترین ترین ها: اسپاو، هولدن کالفیلد و ... 26 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ آقا من یه اصلاحیه انجام دادم ویویان رو یادم نبود اضافه کردم به لیست بهترین کاربرا, یادم نبود کم پست میده http://www.noandishaan.com/forums/post1178481.html#post1178481 19 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ درود منم ویویان رو به عنوان استعدادی که ناشناخته موند اضافه کردم 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده