One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضیا هم که مث دسته ی صندلی سینما می مونن...! معلوم نیست مال توئه یا بغل دستیت...! 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دارم خسته میشم از کار با این گروه. فقططططط زودتر تموم شههههه 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تست گروه کرررررر ... جلوی اون همه آدممممممم .:hapydancsmil:.. چه تجربه ای :hapydancsmil: صدام سوپرانو تشخیص داده شدددد :hapydancsmil: فقط باز این استرس کار دستم داد صدام در نمیومد...چی میخوای از جونم آخهههه چرا نمی زاری قابلیتهامو نشون بدم 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم واسه گاهنوشته ها تنگ شده بود حرف زیاد دارم بزنم اما نمیگم ........................ 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یقه طرفو بیگیری به زور بیاری تو شورا ثبت نامش کنی دیگه نوبره اصن یه وضی 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دارم تو بیداری خواب می بینم ... بیداری من شده >>> خواب تو 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز ی صحنه وخشتناک دیدم.. هنوز سرم درد میکنه.. خدایا خودت شفاش بده.. ما دیگه توان نداریم.. 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز یه جای دنج مخصوص به خودم کشف کردم...پر از گلای رز...تازه وقتی میشینی رو صندلیش درخت قشنگش با اون شکوفه های ناز و کوچولو رو سرت آبشار میزنه... اوف یه سایه جالبناک میده...جاتون خالی خیلی چسبید. 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه آدم تا چه حد میتونه پست و کثیف باشه خداوند به خانواده اون دختر صبر بده داغ خودشون کمه حرف مردمم............... 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید واسه بعضی آدما مثل بالش باشی...سرد باشی دوستت دارن...گرم که شدی می گیرن می پیچوننت...! 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه بدبختی هام تقصیر خودمه.... اصن حقمه.... .... 14 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا جـــون خودت کمـکش کن! هنــــوز اول جوونیشــــــه کلـــی آرزو داره! 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استقبال پر شور مردم خوزستان از رئیس جمهور ... با منی در یمنی بی منی استقبال کننده خبری نیست 17 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه حس ترسناکی ! وقتی کوهی از مشکل رو دلته و به گمونت یکی پشتته و بهش تکیه میکنی و این غمرو کمرنگ میکنی همین که یهو به خودت میای و برمیگردی عقب میبنی که پشتت خالیه ... 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا حکمتت شکر....چرا این همه بلا برای یه نفر.... 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ "خــداوند " از پــشت ســر ... دست هــايــش را روي چــشمــانم گــذاشــت از لــاي انــگـشتــانـش آن قــدر مـحــو ديــدن "د ــنيــا "شــدم كــه ...... فــرامــوش كــردم ..... مــنــتظر اســتـ نــامـش را صــدا كــنـم. . . 10 لینک به دیدگاه
s200 195 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا زمانی که دنیا به پایان نرسیده باید طوری رفتار کنیم که انگار زندگی ادامه داره… 6 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هيـچ هم سكـوت نشـانه رضـايت نيست ... شايـد كسـي دارد خفـه ميـشود ... پشـت يـك بغـض ... ! 12 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکسامو نگا میکردم آخه من زیاد عکس میگیریم محو یه عکس پائیزی بسیار زیبا شدم نمی دونم چرا یه دفعه ای این جمله برام تداعی شد: هیچ وقت مغرور نشو برگ ها وقتی میریزند که فکر می کنند طلا شده اند. 7 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا باید بزرگ می شدم،روزهای کودکی بهتر نبود؟! روزهایی که همبازی سنجاقکها بودم و همکلام ماهی های قرمز حوض، روزهایی که هنوز حسرت،جایگزین نشاط نبود و کینه برایم واژه ای غریب بود. روزهایی که عشق معنای بهتری داشت.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده