maryam banoo 3238 ارسال شده در 24 تیر، 2013 امشب دوتا بالت رو می دوزم اون بال هایی که خودم چیدم این چند ســــالم رفتنی بودی من چند ســــالی دیر فهمیدم............ 4
raz-raz 3612 ارسال شده در 24 تیر، 2013 این جمله خیلی خاطره انگیزه.یادش بخیر: "بی سرو صدا ، وسایلتونو جمع کنین با صف بیاید برید تو حیاط ، معلمتون نیومده" 7
s.zarei 3090 ارسال شده در 24 تیر، 2013 این جمله رو داشته باشین قشنگه: برای کسب موفقیت آسانسور وجود نداره باید از پله ها بالا رفت.... بارور نکنین دور وزمونه عوض شده و مونده به اینکه موفیقت رو چه چیزی تعریف کنی اگه پول و اینطور چیزا مد نظر باشه بعضی ها تو این آشفته بازار با سرعت نور دارن میرن بالا والا بخدا باورکنین راس میگم!!!!!!! 10
BISEl 3641 ارسال شده در 24 تیر، 2013 در قصر خاک در سیاهی مطلق ریشه های انجیر چه گونه از خاک همانی را می گیرند که فقط انجیر شود ؟ چگونه است که هیچ درخت توتی انجیر نمیدهد ؟ انسان در کجا ریشه دارد ؟ در اندیشه ؟ ظلمات جستجوی ما کجاست ؟ 6
raz-raz 3612 ارسال شده در 24 تیر، 2013 نیمه گمشده را بیخیـــــــال شو لطفا...! اگر سهم تو بود که گــــمـــــــــ نمی شد ! همین نیمــــــه ای که هستی رو پیدا کن …!!! 5
raz-raz 3612 ارسال شده در 24 تیر، 2013 این جــــــــا... آنقدر شاعرانه دروغ می گویند و آنقدر در دروغ هایشان شاعر می شوند که نمیدانمــــــ... در این سرزمیــــن... با اینهمه فریبــــــــ... چگونه ست که دلمـــــ هنوز خواب بــــــــاران را دوستـــــــ دارد...! 3
raz-raz 3612 ارسال شده در 24 تیر، 2013 یکدیـــ!ــــگر را گـــــــــم کرده ایم... تا یــــــ!ــــکی دیگـــــــر را پیدا کنیم... به همین سادگــــــــــــی… ! 6
raz-raz 3612 ارسال شده در 24 تیر، 2013 الان که کلــی حرفــــــــ واسه گفتن داریمـــــــــــــــــ.............. دیگه زنگـــــــــ انشـــا نداریمـــــــــــــ... ! 7
raz-raz 3612 ارسال شده در 24 تیر، 2013 گاهے دلمـ از ـهر چه آدمـ است مے گیرد...! گاهے دلمـ دو کلمه حرف مهربانانه مےخواهد...! نه به شکل ِ دوستت دارم و یا نه بــ ِ شکل ِ بے تو مے میرمـــ...! ساده شاید ، مثل دلــــتنگ نباش... فردا روز دیگر ے ست 6
One gear 7070 ارسال شده در 24 تیر، 2013 کاش نارو هم مثل لایک زدنی بود... میــــــــــــزدم می زدی...! نمیـــــــــــزدم نمی زدی...! 8
hakan_68 2446 ارسال شده در 24 تیر، 2013 زیر خودم خط کشیدم تا مهم جلوه کنم فکر کردند غلط املای دارم پاکم کردند......... 12
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 24 تیر، 2013 از خودم لجم می گیره.... درست بشو هم نیستم.... یکی یه چیزی می پرسه کلی براش وقت می ذارم جواب می دم یا از اینو اون می پرسم.... بعد عین گاو ( دقیقاً گاو) می خونه و رد می شه...نه جوابی...نه تشکری.... اینا احتمالاً به روح اعتقاد ندارن! بعد از اون طرف یکی برام یه کاری می کنه تا 800 سال ازش تشکر می کنم! 13
One gear 7070 ارسال شده در 24 تیر، 2013 تقصیـــــر خودمونه... بعضیا عددی هم نیستن ما اونا رو به توان می رسونیم...بعدش فکر می کنن خبریه... 6
pianist 31130 ارسال شده در 24 تیر، 2013 طرف کلی ادعای فرهنگ و اخلاق داره ولی تو عمل یه جوری رفتار میکنه که خندت میگیره! چقدر خوبه از خودمون شروع کنیم با خودم بودما 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 تیر، 2013 آخ آخ تو این گیر و ویر آخه چه وقت عروسی کردن بود نمیدونم چی شده همه ی مجردای فک و فامیل و دوست و آشنا یجا عروسی گرفتن در عرض 1ماه از فردا شروع میشه یه طرف درس و مشخ و ................یه طرفم اینا:icon_pf (34): 8
millan 1272 ارسال شده در 24 تیر، 2013 زحمت دارد . . . آدم بودن را میگویم ! این را میشود از مترسک ها آموخت آن ها تمام عمر می ایستند تا آدم حسابشان کنند . 1
ارسالهای توصیه شده