سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چه علائمیه من دارم ؟! چه روزهای نگران کننده ای . یکی از خصلتهای بدم اینه که عادت به دکتر رفتن ندارم زیاد اما اگه ادامه دار بشه باید برم... چی شدم... 8 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ از خداحافظی بدم میاد مخصوصا از کسانی که دوسشون دارم... برادرم بر ميگرده اون ور آب عيد مهمون اومده بودن دلم بد جوري گرفته الان تلفني بازم خدا حافظي كردم 5 صبح بازم پرواز ميكنه بازم چشم براه ديدنش بايد بود سخته قبول دارين ولي خب ديگه بيادت داغ بر دل مي نشانم زديده خون بدامن مي فشانم چو ني نالم گر از سوز جدايي نيستان را به آتش ميكشانم نيستان را به آتش ميكشانم 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ واای خدا دلم گرفته..... میترسم.... از این وضع میترسم....وحشت دارم! وحشت.... خدا جونم اکه قراره همینجوری پیش بره و بهتر نشه همین الان صدام کن بیام..... 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ باید، بخاطر داشتههایم، شاد باشم و با شاد بودن، به موفقیت برسم 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نقل قول ممنوعه تو این تاپیک... کل کل هاتون رو جای دیگه ادامه بدین ! 11 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ همسفر خورشید که باشیم حتی غروبش آغاز طلوعی دیگر است ... 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ واســـه بعضی از آدمـــا ، محبت کــه از حد بگذره وظیفه محسوب میشه... . . . . . . . . . . هـــر کسی همچین حسی بهش دست داد بـــزن لهش کــن...! تــو بـــزن بــا مــن!!! بــــزن میگـــم!!!... 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هر کاربری با یکی دیگه مشکل داره لطفا به خودش بگه . 15 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به حنجره ها استراحت بدین.... به انگشتان استراحت بدین.... به ذهن هایتان استراحت بدین... کسانی که با قانون جنگل بزرگ شده اند...به حنجره و انگشت و ذهنتان احترامی نمی گذارند... برای آن ها اکثریت ها مهم نیستند... برای آن ها حتی دیگران مهم نیستند... برای آن ها فقط بودنشان به هر شکل و به هر کیفیت....و نشاندن حرفشان به هر شکل و هر لحن....و در نهایت خالی کردن خود در هر جا و هر مکان مهم است.. خسته نکنید خود را....خیلی وقت است که گوش و چشم و دل و ذهنشان بسته شده.... پ.ن:امروز دیدم عربده کشی دو نفر رو تو یک جمع....بیچاره دیگران که اونجا بودن.... موخره:باز عید رفت و روز از نو..روزی از نو! 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ جیغ زدن چقدر خوبه...وقتی خیلی خیلی خوشحالی...وقتی داری دور خونه می دویی و جیغ می زنی :w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پذیرش گرفتم...از یکی از دانشگاه های خیلی خوب..... خدایا شکرت :icon_gol: 22 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ هر چقدر آدم ها رو بیشتر میشناسی تنهاییت دلچسب تر میشود. 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ این زلزله هم بی خیال نمی شه ها...سفر های استانی گذاشته 12 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ امشب هم به سر رسید عقیلی داره میگه فردا تو میایی فردا تومیایی ولی میدونم داره دروغ میگه دعاهای من خسته دیگه اثری نداره 6 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ کاش می شد که به انگشت نخی می بستیم تا فراموش نگردد که هنوز انسانیم!!! کاش در باور هر روزه مان جای تردید نمایان می شد و سوالی که چرا سنگ شدیم و چرا خاطر دریایی مان خشکیده ست؟ کاش می شد که شعار جای خود را به شعوری می داد تا چراغی گردد دست اندیشه مان کاش می شد که کمی آینه پیدا می شد تا ببینیم در آن صورت خسته این انسان را شبح تار امانت داران کاش پیدا می شد 12 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی اوقات که کسی دل میشکونه نمیفهمه که داره خودشم خرد میکنه!!!! 18 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ هر بیماری که دوران بچگی نگرفتین برین واکسنشو بزنین...نه اینکه تو این سن و سال بگیرین... هییییییی.... 16 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مجازی هستیم...اما دلمون که مجازی نیست...می شکنه! دوست عزیز لطفا حواست به تایپ کردنت باشه! 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ کـــارم از یکـ ـــی بــــود یکـ ـــی نبــــود , گذشتـ ـــه اســــت... مـ ـــن در اوج قصـ ـــه گــــم شــــدم .... عشـ ♥ـــق یعنــــی : یکـ ـــی بــــود و یکـ ـــی " نـ ـــآبـ ـــود ":4564: 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ای خدا چرا همه ، همه جا دارن از زلزله حرف می زنن فکر کنم بدترین نوع مرگ همین بلایای طبیعیه با این که بچه زلزله رودبارم اما اصلا دوست ندارم با زلزله بمیرم حالا اومدیم و همون لحظه اول یه آجر نخورد توی سرمون و جان به جان آفرین تسلیم کنیم :obm: موندیم زیر اوار .... هم جا تنگه و هم اکسیژن نیست بعدشم آدم خودش یه نفر باشه و بمیره که خیالی نیست این که بمونی و خدایی نکرده عزیزانت برن دیگه خودش بدتر از مرگه :4564: خدایا الان وقت خونه تکونی نیست 12 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مخاطب های امروزی رو هرچی بیشتر خاص کنی ، بی خاصیت تر میشن...! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده