هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آخ که اگه یه روز گل عشق تو دلت بمیره. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ دلم دیگر تنگ نیست.هوای کسی را در سر ندارم.بی مهابا میخندم و میگریم اما اما هرگز کسی را به سخره نمیگیرم.من دیوانه نبودم.عاشق بودم.ولی بعد از مدتها فریاد میزنم پشیمانم از دلبستنم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بعضي آدما هر حرفشون...هر كلامشون درده! آزار دهنده است برا شنونده!...انگار ناخن ميكشن رو ديوار اعصاب طرف!!!:icon_razz: چند وقتيه تصميم گرفتم اگه اين آدما شروع كردن به حرف زدن، منم دروازه دو تا گوشامو ببندم!!... آخخخخخخخخششش!حالا بهتر شد! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ نمی دانستم با ابرها همدستی.. تمام پاییز در انتظارتان گذشت تو و باران را میگویم! ببین! با یکبار آمدنت باران هم آمد.. 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ اگه بلد نیستی دلداری بدی بهتر ساکت باشی هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس انقد نگو من که گفته بودم من که گفته بودم 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی ها فقط بلدن غرغر کنن... همش حال میگیرن...انگار خودشون هیچی یادشون نمیره و معصومن و خالی از اشتباه...چقدرم پر توقعن! اااااااااااااه 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چرا خییییییلی از وقتها ادمای نامرد شانس میارن و به خواستشون میرسن؟ ادم اعصابش خورد میشه 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ یه چیز دیگه هم بگم! اخه دلم پره! خیییییییلی دلت میشکنه وقتی بفهمی یکی از دوستات که اووووووون همه صادقانه بهش کمک کردی بهت دروغ گفته و ازت سو استفاده کرده و فقط بخاطر کمکهایی که بهش میکنی باهات رفیقه... 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ... ...بعضی وقتا چقد ادم سنگین میشه احساس خفگی میکنم گریه نمی کنم ، نه اینکه خوبم نه اینکه دردی نیست ، نه اینکه شادم یک اتفاق نصفه نیمه ام که ، یهو میون زندگی افتادم یک ماجرای تلخ ناگزیرم یک کهکشونم ولی بی ستاره یک قهوه که هرچی شکر بریزی بازم همون تلخی ناب رو داره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ حافظو دوس دارم ... همیشه بهم میگه غصه نخور به ارزوت میرسی ... اینم خودش یه دلگرمیه ... حتی اگه ... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ یه بار یه جا دیدم نوشته بود هر کس به اندازه غم هایی که متحمل می شه بزرگ می شه... به خودم نگاه می کنم چه زود بزرگ شدم. 3 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی حرف هــــــــا وزن ندارند...........ریتم ندارند............آهنگ ندارند............اما خوب که گوش کنی......... می بینی درد دارند......... 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی اگه حرف نزنیم و سکوت کنیم نمیگن لالیم 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خدايا هميشه يادمان هست كه يادمان هستيد...كاش ما هم هراز گاهي يادمان نرود كه يادتان كنيم. خدايا دلتنگتان هستيم .... 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی وقتا شک می کنم که بعضیا واقعا دل دارن یا نه! چه جوری می تونن دل مادرشون خیلی راحت بشکنن!مادری که هم واسشون پدر بوده هم مادر! از بس کار کرده چشماش ضعیف شده الان که تو کاراش اشتباه می کنه بچه هاش عوض کمک کردن بهش همش سر کوفت می زنن! 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ امان از دست آدما بی منطق!! رفتم تو صف نونوایی!! یک خانمه فکر کرده چون کوچکترم میتونه زور بگه!! برگشته میگه من عجله دارم جاتو بده من... یعنی شانس اورد شخصیتم رو حفظ کردم! ولی جامو هم نذاشتم بگیره!! همچین ادم زیربار حرف زور نرویی هستم من... 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ درین سرای بیکسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند یکی ز شبگرفتگان چراغ بر نمیکند کسی به کوچه سار شب در سحر نمیزند این الان شده روزگار ما 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ اینقد بدم میاد یه نفر واسه رسیدن به خواسته هاش و هدفش دس بزاره رو مواردی که من حساسم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده