Lean 56968 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 تو انتخابات سال 92 چند نفر از بسیج اومده بودن و برای ستاد جلیلی انتظارات غیر معقولی داشتن اول که با لحن مؤدبانه انتظارات بیجاشونو مطرح کردن و بعد کم کم لحن تهدید آمیز، به این جماعت زیاده خواه قلدر مآب باج ندادم اما حالا یه عده هستند که در دنیای واقعی که به قول معروف تبدیل میشه به پاپیون در دنیای مجازی به این جماعت باج که هیچ، چیز دیگه ای هم میدن برای این جماعت یک جمله معروف هست که به علت رفت و امد خانواده نمیشه بگم. 6
reza.eng 1843 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 باید بد جنس باشی.... تا عاشقت باشن باید خیانت کنی.... تا دیونه ات باشن باید دروغ بگی..... تاهمیشه تو فکرت باشن باید هی رنگ عوض کنی.... تا دوست داشته باشن اگه ساده ای ..اگه باوفایی... اگه یک رنگی.... همیشه تنهایی اینو قبول نداشتم هیچ وقت اما الان باورش کردم ازت انتقام میگیرن اگه ساده باشی اگه احترام بذاری میکشنت اگه بی توقع دوست داشته باشی میشکنندت اگه اهمیت بدی بی ارزشت می کنن اگه محبت کنی بدون دریغ بهت از پشت خنجر می زنند اگه وفادار باشی بهت خیانت میکنن 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اگه از اون تيپ آدمايي هستيد كه با يه گرمي خوردن فوري جوش ميزنيد خوشحال باشيد دارم از جوش درد ميميرم خدايا اين جوش چركي پردرد چيه تو كمر من دآوردي نه ميشه خوابيد نه ميشه نشست نه ميشه تكيه داد مثل يه صاعقه كل وجودمو مي گيره سالي دو سه بار از اينا در مياد ولي در ميادا سه هفته طول مي كشه تا سرش وا بشه و دردش بخوابه عصري كنار اجاق گاز يه دخملي تصادفي خورد بهم آنچنان جيغي زدم كه بيچاره سه متر پريد هوا اولش فكر كرد آبحوشي چيزي ريخت روم اما وقتي جريانو بش گفتم باور نكرد يه جوش اينقد درد داشته باشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 تنهاييي و دلتنگي چيز خيلي بديه از صب چن بار و هر بار به بهونه اي به مامانم زنگ زدم خب چيكار كنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخريش ميگه چته سارا چرا بهونه مياري رك بگو سختته تنهايي اونجا دوس نداري همه چيزو ول كن برگرد پيشمون اصلا هم روزاي تعطيل رو دوس ندارم كلي چيز نوشته بودم اما بقيه اش پيش خودم بمونه بهتره خلاصه تنهاييي خر است شب بخير تا هفته بعد 12
viviyan 12431 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اولین بیمارم یه دختربچه مبتلا به ملاس بود که در سالگرد 9 سالگیش مرد. سه ماه هر روز تو بغلم باش کار میکردم. حرکت، بینایی، گفتار و هوشیاریش رو از دست داده بود. من ولی هنوز نتوونستم با مرگ و نیستی کنار بیام. اینکه عزیزترینِ آدم سایه مرگ بالای سرش باشه در حالیکه عاشق زندگی باشه، این دردناکه. اینکه تصور کنی شاید سال دیگه صورت قشنگشو، چشمای مثل شیشهشو، دماغ کشیده و قشنگشو، لبهای نازشو، سر تا پای نازنینشو نتوونی زنده ببینی، خشمبرانگیزه. 13
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 چرا به هرکی خوبی میکنی با بدی جوابتو میده.......نمیدونم چرا......... 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 به صورت رندوم یکی از صفحه های گاهنوشته هارو زدم که بخونم همون صفحه پس گذاشته بودم و کلی ام تو اون پست ناراحت بودم بعد الان دیدم 70 صفحه بعدشم خوندم همینجوری و این از همه چی بهتر بود که دلیل ناراحتی و خاطرات تلخ اون پستام اصلا یادم نمیومد دیگه پست ناراحت نمیذارم که مثل الان پشیمون شم و بگم انگار چی بوده اومدم نوشتمش..ایشششش 13
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 کم کم داره باورم میشه که نباید موند و باید رفتکوله بارم بر دوش سفری می باید 12
viviyan 12431 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 هروقت سوار قطار مترو میشم، یاد تاپیک اسی میفتم که نوشته بود وقتی موفق میشه بشینه رو نیمکت، خودبهخود نیشش باز میشه :دی 9
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 چی میشد آدم شب میخوابید صبح بیدار میشد میدید پروپوزالش آمادست 10
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 یکی از چند بدترین شب های عمرمُ سر کردم با دردی که تو 5ساعت 4تا مسکن قوی نتونست آروم کنه عذاب توهم ... خیلی خوبه که الان صبح ـه :| 13
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 چقدر بده شب بدبخوابیییییییییییی............صبحش کسل میشی......... 10
Lean 56968 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 نمیدونم کسی تا حالا این حس رو تجربه کرده یا نه خوابی به شدت واقعی میبینی و بعد از بیداری تا ساعت ها نتونی از حال و هوای اون خواب بیرون بیای:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 اونقدر پیگیر مقاله ام نشدم نشدم آخرش خودشون زنگ زدن بیا ثبتش کنیمخدا حفظش کنه یجوری حرف زد به جای سلام ولام گفتم خوبه حواسش نبود 12
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 ..... صحبت از تو نیست صحبت از دنیایی هستش که تو ساختی و من در اون خونه ساختم و میخوام فرشی از آرامش زیر پات و سقفی از ستاره های پرنور درون خونه بسازم تا درون خونه احساس تنهاییی نکنی و دنیات برات کوچیک نشه همسرم فقط همین .... 16
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 پودر ژله تمشک قرمز شرکت "گ" بعد آماده شدن مزه و بوی شربت سرما خوردگی میده. اینو امشب فهمیدم 10
ارسال های توصیه شده