Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو انتخابات سال 92 چند نفر از بسیج اومده بودن و برای ستاد جلیلی انتظارات غیر معقولی داشتن اول که با لحن مؤدبانه انتظارات بیجاشونو مطرح کردن و بعد کم کم لحن تهدید آمیز، به این جماعت زیاده خواه قلدر مآب باج ندادم اما حالا یه عده هستند که در دنیای واقعی که به قول معروف تبدیل میشه به پاپیون در دنیای مجازی به این جماعت باج که هیچ، چیز دیگه ای هم میدن برای این جماعت یک جمله معروف هست که به علت رفت و امد خانواده نمیشه بگم. 6 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید بد جنس باشی.... تا عاشقت باشن باید خیانت کنی.... تا دیونه ات باشن باید دروغ بگی..... تاهمیشه تو فکرت باشن باید هی رنگ عوض کنی.... تا دوست داشته باشن اگه ساده ای ..اگه باوفایی... اگه یک رنگی.... همیشه تنهایی اینو قبول نداشتم هیچ وقت اما الان باورش کردم ازت انتقام میگیرن اگه ساده باشی اگه احترام بذاری میکشنت اگه بی توقع دوست داشته باشی میشکنندت اگه اهمیت بدی بی ارزشت می کنن اگه محبت کنی بدون دریغ بهت از پشت خنجر می زنند اگه وفادار باشی بهت خیانت میکنن 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه از اون تيپ آدمايي هستيد كه با يه گرمي خوردن فوري جوش ميزنيد خوشحال باشيد دارم از جوش درد ميميرم خدايا اين جوش چركي پردرد چيه تو كمر من دآوردي نه ميشه خوابيد نه ميشه نشست نه ميشه تكيه داد مثل يه صاعقه كل وجودمو مي گيره سالي دو سه بار از اينا در مياد ولي در ميادا سه هفته طول مي كشه تا سرش وا بشه و دردش بخوابه عصري كنار اجاق گاز يه دخملي تصادفي خورد بهم آنچنان جيغي زدم كه بيچاره سه متر پريد هوا اولش فكر كرد آبحوشي چيزي ريخت روم اما وقتي جريانو بش گفتم باور نكرد يه جوش اينقد درد داشته باشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تنهاييي و دلتنگي چيز خيلي بديه از صب چن بار و هر بار به بهونه اي به مامانم زنگ زدم خب چيكار كنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخريش ميگه چته سارا چرا بهونه مياري رك بگو سختته تنهايي اونجا دوس نداري همه چيزو ول كن برگرد پيشمون اصلا هم روزاي تعطيل رو دوس ندارم كلي چيز نوشته بودم اما بقيه اش پيش خودم بمونه بهتره خلاصه تنهاييي خر است شب بخير تا هفته بعد 12 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولین بیمارم یه دختربچه مبتلا به ملاس بود که در سالگرد 9 سالگیش مرد. سه ماه هر روز تو بغلم باش کار میکردم. حرکت، بینایی، گفتار و هوشیاریش رو از دست داده بود. من ولی هنوز نتوونستم با مرگ و نیستی کنار بیام. اینکه عزیزترینِ آدم سایه مرگ بالای سرش باشه در حالیکه عاشق زندگی باشه، این دردناکه. اینکه تصور کنی شاید سال دیگه صورت قشنگشو، چشمای مثل شیشهشو، دماغ کشیده و قشنگشو، لبهای نازشو، سر تا پای نازنینشو نتوونی زنده ببینی، خشمبرانگیزه. 13 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضی از آدما نفهم به دنیا اومدن نفهمم از دنیا میرن... 11 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا به هرکی خوبی میکنی با بدی جوابتو میده.......نمیدونم چرا......... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این روزهایم پر از ابهاااااااااااااااااااااااام ست.... 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به صورت رندوم یکی از صفحه های گاهنوشته هارو زدم که بخونم همون صفحه پس گذاشته بودم و کلی ام تو اون پست ناراحت بودم بعد الان دیدم 70 صفحه بعدشم خوندم همینجوری و این از همه چی بهتر بود که دلیل ناراحتی و خاطرات تلخ اون پستام اصلا یادم نمیومد دیگه پست ناراحت نمیذارم که مثل الان پشیمون شم و بگم انگار چی بوده اومدم نوشتمش..ایشششش 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کم کم داره باورم میشه که نباید موند و باید رفتکوله بارم بر دوش سفری می باید 12 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هروقت سوار قطار مترو میشم، یاد تاپیک اسی میفتم که نوشته بود وقتی موفق میشه بشینه رو نیمکت، خودبهخود نیشش باز میشه :دی 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چی میشد آدم شب میخوابید صبح بیدار میشد میدید پروپوزالش آمادست 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی از چند بدترین شب های عمرمُ سر کردم با دردی که تو 5ساعت 4تا مسکن قوی نتونست آروم کنه عذاب توهم ... خیلی خوبه که الان صبح ـه :| 13 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقدر بده شب بدبخوابیییییییییییی............صبحش کسل میشی......... 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیدونم کسی تا حالا این حس رو تجربه کرده یا نه خوابی به شدت واقعی میبینی و بعد از بیداری تا ساعت ها نتونی از حال و هوای اون خواب بیرون بیای:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونقدر پیگیر مقاله ام نشدم نشدم آخرش خودشون زنگ زدن بیا ثبتش کنیمخدا حفظش کنه یجوری حرف زد به جای سلام ولام گفتم خوبه حواسش نبود 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ..... صحبت از تو نیست صحبت از دنیایی هستش که تو ساختی و من در اون خونه ساختم و میخوام فرشی از آرامش زیر پات و سقفی از ستاره های پرنور درون خونه بسازم تا درون خونه احساس تنهاییی نکنی و دنیات برات کوچیک نشه همسرم فقط همین .... 16 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه زیبا بود سهند نقل قول نگرفتم ولی نقدیم به تو 9 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پودر ژله تمشک قرمز شرکت "گ" بعد آماده شدن مزه و بوی شربت سرما خوردگی میده. اینو امشب فهمیدم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده