B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 بعضیا دیگه حال آدمو بد میکنن انقد که همش با منطق و عقل و دلیل و ... حرف میزنن! منطق 100، احساس 0 !!! همیشه خدام خودشونو عقل کل میدونن! بس کنین تو رو خدا! باور کنین بقیه ام به اندازه خودشون فهم و شعور دارن و نیازی ندارن به اینکه همیشه یکی با حرفای عاقلانهشون بزنن توی ذوقشون و حال خوبشونو خراب کنن! 14
black banner 9103 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 ادم های بی چهارچوب فوق خطرناک هستند مثل بی دین ها یا افراطیون دینی ( از قضا اینا هم چهار چوب ندارند ) اصلا هر دو طیف جهت فرار از مسولیت های اجتماعی ، رفتاری و مهمترین مسولیت ، مسولیت تفکر این راه رو پیش گرفتن هر دوتاشون فکر نمیکنند ! اولی کلا فکر نمیکنه دومی یک عده دیگه بجاش فکر میکنند ادم های بی اعتقاد اوج خطرن ، چون حتی خودشون رو هم باور ندارند ادم های پر اعتقاد هم اوج خطرن ، چون بقیه رو باور ندارند از این ادما دور بشید حتی الامکان 9
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 یکی از تاپیکهایی که شدیدا ازش انرژیِ منفورِ ناامیدی رو دریافت میکنم اینجاس که نود درصد پستا آه و ناله و فغان و داد و بیداده منتظر کی هستیم که حالمونو خوب کنه..جز خودمون؟!!! میخوای جیغ و دست و هورا راه بندازیم ؟ 5
Lean 56968 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 برخی ها که راه و مسیر الهی رو تشخیص دادن و سرشار از اعتقادات پاک و ربوبی هستند نمیدونم چرا همچنان در باتلاق کلافگی و سردرگمی خودشون سرگردانند و هر آن احتمال میره خبر خودکشیشون هممون رو شوکه کنه 10
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 گندم جان من خوشحالمممممممممممممم ینی منتظر یه رفیق پایه بودم که وقتی بیماریمو بدونه بگه بابااااااااااااااااا یه وقت نیای کلاسا بمون خونه استراحت کن . دانشگاه که از سلامتیت بهتر نیس بعد من بگم خب هفته پیشم به دلیل همین بیماری نرفتم که . گواهی پزشکی هم دارم بعد اون بگه خب من به استادا میگم اونام ادمن متوجه میشن حالت خوب نیس چیزی نمیگن و در این لحظست که من بال در میارم و برنامه میریزم که این دو روز کلاس که دو در شد کجا برم دور دور ........................ الکی گفتم ، یه روزشو شاید نرم ؛ اگه نرم میشینم درس میخونم ، وقتی مث بچه ها استرس میگیرم دلم میخواد خودمو خفه کنم ولی به هر حال خوشحالم 13
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 امروزم خدا بخیر کن .... از این آدمای خودخواه.... ظاهر بین.... ریاکار... پول پرست... و..... من امروز اینارو باید تحمل کنم " یه لبخندم باید رو لبام باشه ":banel_smiley_4: سرشون کردن تو اعمالی که فقط واسه جلب توجه و ریاست....باشد که اینا آدم شوند....:icon_razz: 10
دختر باران 18625 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 چقد این هفته پر خرج بووووووووووووود روز پدر-روز معلم -تولد :hapydancsmil: 11
helma.b 3345 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 سرتاپایم را که خلاصه کنند میشوم مشتی خاک که ممکن بود خشتی باشد در یک دیوار یا سنگی در دامان کوه و یا شاید خاکی از گلدان یا حتی غباری بر پنجره اما ..... من از این میان برگزیده شدم برای شرافت برای انسانیت من منتخب گشتم برای دیدن نفس کشیدن و برای سعادت.... به من اجازه داه شده به انتخاب و تغییر و عشق وای بر من اگر قدر ندانم.... 11
Tamana73 28835 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 نگران نباش ... یه روزى،یه جایى،وقتى اصلا حواسش نیست ... همون بلایى كه سرت آورد،سرش میاد ... 10
fakur1 10128 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 یکی از تاپیکهایی که شدیدا ازش انرژیِ منفورِ ناامیدی رو دریافت میکنم اینجاس که نود درصد پستا آه و ناله و فغان و داد و بیداده منتظر کی هستیم که حالمونو خوب کنه..جز خودمون؟!!! راست میگی. نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن اگه عاشق الکی هم نشن , یه چیزی کم دارن. بعد تو خیالشون مثلا عاشق میشن و میان اینجا و دست به دامن سوز و ناله های الکی میشن و منت کشی از طرف که بهش محل نمیذاره و همش خدا خدا گفتن و تحقیر خویشتن. منم از این تاپیک و از این کارا بدم میاد. 7
fakur1 10128 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 بعضیا دیگه حال آدمو بد میکنن انقد که همش با منطق و عقل و دلیل و ... حرف میزنن! منطق 100، احساس 0 !!!همیشه خدام خودشونو عقل کل میدونن! بس کنین تو رو خدا! باور کنین بقیه ام به اندازه خودشون فهم و شعور دارن و نیازی ندارن به اینکه همیشه یکی با حرفای عاقلانهشون بزنن توی ذوقشون و حال خوبشونو خراب کنن! الکی نمیشه همیشه با منطق بود. وقتی اونجوری اند , پس حتما عقل کل هم هستند. کسی که عقل و شعور داشته باشه از شنیدن حرف منطقی و عاقلانه تو ذوقش نمیخوره و حالش خراب نمیشه. حتما اینا رو بشوخی گفتی نه؟ 6
masi eng 47044 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 سلام سلام...:hapydancsmil: حالم خوبه.. بچه ها نگران نباشيد.. مصي بلاخره باز بلند شد.. من مديون تمام دوستاني هستم كه تو اين مدت دركنارم بودن و هر ساعت و هر لحظه باعث شادي من بودن تا من خوب باشم.. با تمام وجودم و با تمام احساسم ميگم از همشون ممنونم.. :flowerysmile: شايد نبودن .. من هم الان نبودم.. و دستان پرمهرشونو ميبوسم و سپاسگزارم از همشون.. بخصوص ناصر عزيزم/فرنوش نازنيم/نسيم گلم/صباي عزيزم/ پري مهربونم واقعا ممنونم....:w72: 17
.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 دم زندگی گرم که یه عمره داره بدون گارنتی مارو سرویس میکنه ... 8
ارسال های توصیه شده