Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خيلي سخته.. اينكه بشنوي عزيزترينت بعد از گذشت ٥ سال از فوت مادرش بگه فقط اون حرف منو ميفهميد.. بگه اگه اون بود هيچ كدوم از اين چيزا پيش نميومد.. بگه تو پا سوز من شدي.. ميگن دوران نامزدي خيلي شيرينه.. ولي ي الكي مثلا اولش جا انداختن!!! 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ تا کسی از دنیا نره قدرشو نمیدونیم... 9 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ گاهی دلم تنگ میشود...برای کسانی که زمانی بودند و دیگر نیستند...یعنی...برای خودشان که نه...برای حسی دلم تنگ شده که از کنارشان بودن حس میکردمش... گاهی دلم تنگ میشود...برای لحظاتی که میدانم دیگر تکرار نمی شوند...و اگر هم بشوند...که بعید میدانم...باز لذت بار اول را نخواهند داشت... گاهی دلم تنگ میشود...برای خودم...برای خودم که زمانی "من" نبودم...زمانی که که آنچه میخواستم بودم... دلتنگم... دلتنگ خودم... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ تنها چیزی که همیشه حسرت داشتنشو تو زندگی خوردم وجود پدر بزرگ بود هیچ وقت در مقابل زندگی حس ضعف نداشتم اما آرزو داشتم میبود بچه که بودم سریال روزاهای زندگی رو نشون میداد و من چقدر حسرت بهار بابا بزرگ دار و میخوردم حتی خواب میدیم من به جای بهارم دیشب دوباره بعد مدتها چشمم به این سریال افتاد و همه ی رویای بچگیم به ذهنم اومدروح هردو بابابزرگم شاد باد 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ هر عملی عکس العملی دارد... والا بخدا... قبلا یه سلام نمیداد حالا من خودمو کوچیک میکردم و سلام میدادم...دیگه نمیدم .... عین خودشون با هرکس رفتار میکنم دارن آدم میشن... اینا لیاقت آدم بودن ندارن از آدمیت اسمشو یدک میکشن واسه خوشحالیه خودشون.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دیروز رفتم خونه یه عروس و دوماد... 1ماه دیگه عروسیشونه... همه چی انقدر نو و تازه بود دلم نمیومد دست بزنم... یه حسی داشتم...دخترا بیشتر حس میکنن... جهیزیه و خونه نو واسه عروس دوماد....بهترین حسه وقتی داخل خونه میشی همه ی وسایلا بوی نو میدن... خوشحالم با این حس کوچیک... 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ تازه فهمیدم افسردگی من برای دوری از شیمی بوده نمیدونستم انقدر وابسته اش شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوستت دارم عزیزم .... بوس بوس رشته شیمی یعنی قلب من تی فدا 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دلم يه خنده از تمام وجودم ميخواد يه شادي واقعي.. بدون هيچ مشكلي.. كه ديگه شده ارزو .. دردسترس نيست.. ميدونم/ 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ من به قلبم افتخار میکنم با ان بازی شد زخمی شد به آن خیانت شد سوخت و شکست اما به هر طریقی هنوز کار میکند. 11 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ نه سرابم نه براي دل تنهايي تو جام شرابم نه گرفتار و اسيرم نه حقيرم نه فرستاده پيرم نه جهنم نه بهشتم چنين است سرشتم ........................................ ديروز كه تو ماشين اين آهنگ رو گوش ميكردم نا خود آگاه ي حس غروري داد بهم! خوشم اومد ازش.. شما هم يبار گوش كنين.. 11 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ الان عمــق فاجعـــه رو درکــــــــــ می کنم پاور پینتــــــــ تخصصی درست کردن چقد سختــــــــه 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ به نظر من یه آدم بد خیلی بهتر و محترمتر از کسی که تظاهر به خوب بودن میکنه 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ با تمام وجودم ميگم.. شايد كسي باورش نشه تك تك دوستاي انجمنمو چه پسر چه دختر با تمام وجودم دوستشون دارم.. اينو با تمام احساسم گفتم. چقدر خوبه تو انجمني باشي كه با تمام وجودت بشناسيشون و دوستشون داشته باشي. ميشه بحث اعتماد.. علاقه.. بودن.. سلامتي همتونو ارزو دارم.. اميدوارم زماني كه من اينجا نبودم بتونم به طريقي شاديتونو ببينم و هيچ وقت ناراحتيتونو نبينم و غرق شادي باشيد و موفق/:icon_gol: بودن كنارتون يه قوت قلبيه كه بهم ميده.. بودنتونو خواستارم... 15 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دنـیـایـی کـه " تــو " رو نـداشـتـه بـاشـه بـهـش مـیـگـن ســــربــازخـونـه ... 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ بعضی وقتا قولی میدم... پایبندم... ولی الان میزنم زیرش... اره... میخوام گریه کنم... خودت قول گرفتی حالا خودت دلیل گریمی... 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اینو بدون همیشه تنهایی! هیچ فرد خارجی ای بهت کمک نمیکنه! در مقابل مسائلی که برات پیش میاد همیشه باید یه تنه بجنگی! نه پدر و مادر و نه خانواده نه دوست و فامیل هیچ کسی کمک تو نیست! پس اگه کاری رو میخوای انجام بدی برو تو دلش!!! 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ به اندازه یک دنیــــــــــا دلم گرفته... همین... تو این همه گیر و دار ، خدا همچنان شاهد است... . . . پ ن : ولی هنو سر قولم هستم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ دلم سنگینی میکنه...خدا میدونه ایندفعه چرا.... بعضی وقتا به خودم میگم کاش نه دل بود نه قلب نه احساس... اگه نبود شاید من اینهمه اذیت نمیشدم... یا خدا داره امتحانم میکنه... نمیدونم... 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ من هیچوقت دلم نمیگیره. چون دکتر بهم گفته : اگه بذاری قلبت بگیره , آنفاکتوس میکنی. برا همینه که هیچوقت نذاشتم انفاکتوس کنم. 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ تا حالا کسی نتونسته با قلبم بازی کنه. گمان نمیکنم که از این به بعد هم کسی بتونه. حتی ذهنم رو هم نمیذارم باهام بازی کنه چه برسه به قلب. من از خودم جلو میزنم نه از کس دیگه. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده