Valentina 13664 ارسال شده در 15 تیر، 2015 خيلي سخته.. اينكه بشنوي عزيزترينت بعد از گذشت ٥ سال از فوت مادرش بگه فقط اون حرف منو ميفهميد.. بگه اگه اون بود هيچ كدوم از اين چيزا پيش نميومد.. بگه تو پا سوز من شدي.. ميگن دوران نامزدي خيلي شيرينه.. ولي ي الكي مثلا اولش جا انداختن!!! 12
yade dirooz 1814 ارسال شده در 16 تیر، 2015 گاهی دلم تنگ میشود...برای کسانی که زمانی بودند و دیگر نیستند...یعنی...برای خودشان که نه...برای حسی دلم تنگ شده که از کنارشان بودن حس میکردمش... گاهی دلم تنگ میشود...برای لحظاتی که میدانم دیگر تکرار نمی شوند...و اگر هم بشوند...که بعید میدانم...باز لذت بار اول را نخواهند داشت... گاهی دلم تنگ میشود...برای خودم...برای خودم که زمانی "من" نبودم...زمانی که که آنچه میخواستم بودم... دلتنگم... دلتنگ خودم... 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 16 تیر، 2015 تنها چیزی که همیشه حسرت داشتنشو تو زندگی خوردم وجود پدر بزرگ بود هیچ وقت در مقابل زندگی حس ضعف نداشتم اما آرزو داشتم میبود بچه که بودم سریال روزاهای زندگی رو نشون میداد و من چقدر حسرت بهار بابا بزرگ دار و میخوردم حتی خواب میدیم من به جای بهارم دیشب دوباره بعد مدتها چشمم به این سریال افتاد و همه ی رویای بچگیم به ذهنم اومدروح هردو بابابزرگم شاد باد 14
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 تیر، 2015 هر عملی عکس العملی دارد... والا بخدا... قبلا یه سلام نمیداد حالا من خودمو کوچیک میکردم و سلام میدادم...دیگه نمیدم .... عین خودشون با هرکس رفتار میکنم دارن آدم میشن... اینا لیاقت آدم بودن ندارن از آدمیت اسمشو یدک میکشن واسه خوشحالیه خودشون.... 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 تیر، 2015 دیروز رفتم خونه یه عروس و دوماد... 1ماه دیگه عروسیشونه... همه چی انقدر نو و تازه بود دلم نمیومد دست بزنم... یه حسی داشتم...دخترا بیشتر حس میکنن... جهیزیه و خونه نو واسه عروس دوماد....بهترین حسه وقتی داخل خونه میشی همه ی وسایلا بوی نو میدن... خوشحالم با این حس کوچیک... 10
black banner 9103 ارسال شده در 17 تیر، 2015 تازه فهمیدم افسردگی من برای دوری از شیمی بوده نمیدونستم انقدر وابسته اش شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوستت دارم عزیزم .... بوس بوس رشته شیمی یعنی قلب من تی فدا 11
masi eng 47044 ارسال شده در 17 تیر، 2015 دلم يه خنده از تمام وجودم ميخواد يه شادي واقعي.. بدون هيچ مشكلي.. كه ديگه شده ارزو .. دردسترس نيست.. ميدونم/ 8
masi eng 47044 ارسال شده در 17 تیر، 2015 من به قلبم افتخار میکنم با ان بازی شد زخمی شد به آن خیانت شد سوخت و شکست اما به هر طریقی هنوز کار میکند. 11
Valentina 13664 ارسال شده در 17 تیر، 2015 نه سرابم نه براي دل تنهايي تو جام شرابم نه گرفتار و اسيرم نه حقيرم نه فرستاده پيرم نه جهنم نه بهشتم چنين است سرشتم ........................................ ديروز كه تو ماشين اين آهنگ رو گوش ميكردم نا خود آگاه ي حس غروري داد بهم! خوشم اومد ازش.. شما هم يبار گوش كنين.. 11
blue berry 5809 ارسال شده در 17 تیر، 2015 الان عمــق فاجعـــه رو درکــــــــــ می کنم پاور پینتــــــــ تخصصی درست کردن چقد سختــــــــه 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 تیر، 2015 به نظر من یه آدم بد خیلی بهتر و محترمتر از کسی که تظاهر به خوب بودن میکنه 11
masi eng 47044 ارسال شده در 17 تیر، 2015 با تمام وجودم ميگم.. شايد كسي باورش نشه تك تك دوستاي انجمنمو چه پسر چه دختر با تمام وجودم دوستشون دارم.. اينو با تمام احساسم گفتم. چقدر خوبه تو انجمني باشي كه با تمام وجودت بشناسيشون و دوستشون داشته باشي. ميشه بحث اعتماد.. علاقه.. بودن.. سلامتي همتونو ارزو دارم.. اميدوارم زماني كه من اينجا نبودم بتونم به طريقي شاديتونو ببينم و هيچ وقت ناراحتيتونو نبينم و غرق شادي باشيد و موفق/:icon_gol: بودن كنارتون يه قوت قلبيه كه بهم ميده.. بودنتونو خواستارم... 15
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 17 تیر، 2015 دنـیـایـی کـه " تــو " رو نـداشـتـه بـاشـه بـهـش مـیـگـن ســــربــازخـونـه ... 10
Tamana73 28835 ارسال شده در 18 تیر، 2015 بعضی وقتا قولی میدم... پایبندم... ولی الان میزنم زیرش... اره... میخوام گریه کنم... خودت قول گرفتی حالا خودت دلیل گریمی... 7
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 تیر، 2015 اینو بدون همیشه تنهایی! هیچ فرد خارجی ای بهت کمک نمیکنه! در مقابل مسائلی که برات پیش میاد همیشه باید یه تنه بجنگی! نه پدر و مادر و نه خانواده نه دوست و فامیل هیچ کسی کمک تو نیست! پس اگه کاری رو میخوای انجام بدی برو تو دلش!!! 9
.Apameh 25173 ارسال شده در 18 تیر، 2015 به اندازه یک دنیــــــــــا دلم گرفته... همین... تو این همه گیر و دار ، خدا همچنان شاهد است... . . . پ ن : ولی هنو سر قولم هستم 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 19 تیر، 2015 دلم سنگینی میکنه...خدا میدونه ایندفعه چرا.... بعضی وقتا به خودم میگم کاش نه دل بود نه قلب نه احساس... اگه نبود شاید من اینهمه اذیت نمیشدم... یا خدا داره امتحانم میکنه... نمیدونم... 4
fakur1 10128 ارسال شده در 19 تیر، 2015 من هیچوقت دلم نمیگیره. چون دکتر بهم گفته : اگه بذاری قلبت بگیره , آنفاکتوس میکنی. برا همینه که هیچوقت نذاشتم انفاکتوس کنم. 6
fakur1 10128 ارسال شده در 19 تیر، 2015 تا حالا کسی نتونسته با قلبم بازی کنه. گمان نمیکنم که از این به بعد هم کسی بتونه. حتی ذهنم رو هم نمیذارم باهام بازی کنه چه برسه به قلب. من از خودم جلو میزنم نه از کس دیگه. 5
ارسال های توصیه شده