هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ دلم برای شما تنگ میشه. نمیدونم چرا؟ اصلا دلیلی نداره بدونم . تنگ میشه خب. اصلا انگار تنگ دلم نشته ای و بیرون نمیروی. به خدا جان خودت تنگ میشه. 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ گاهی دوست دارم بچه بشم سرمو بزارم روی پای مادرم دستش رو بکنه لای موهام لالایی بخونه برام ... سادگی بچگی رو دوست دارم آدم ها وقتی بچه هستند ، بزرگترند راحت میبخشن ، دوست میشن ، همه جا مَحرم هستند ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ جالبه... یه موقع هایی هس دوس داری یه کاری بکنی اما ازت کاری بر نمیاد... اونوقت غصه دار میشی... یه وقتاییم هس داری یه کاری رو انجام میدی اما نمیدونی داری چیکار میکنی... انوقت به غصه، نگرانی هم اضافه میشه... این روزا نمیدونم دارم چیکار میکنم... پارسال اول سال یه تصمیم گرفتم... تا یه جایی هم خوب پیش رفتم...یه جاهایی درجا زدم... اما کُلیتش خوب بود... امسال تصمیم از اول زیاد پایه و بنیان درست حسابی نداشت... امشب تصمیمم رو عوض کردم... آرزوهام حس میکنم رنگ و بوش داره عوض میشه... خوبه یا بد، نمیدونم... روزا رو میخوام بهتر ببینم... شب ها رو آروم تر درک کنم... وَ... آرامش رو میخوام بیشتر حس کنم از اینکه چندسال دیگه برگردم . حسرت این روزا رو بخورم واهمه دارم... از حسرت متنفرم... . . . پارسال تو قولم به خدا هم یه جاهایی کوتاهی کردم... تو این اوضاع احساس تجدید عهد با خدا به شدت احساس میشه خدایا من میخوام هنو سر قولم باشم... قول میدم... تو چطور؟؟ هستی؟؟ پ.ن: حس میکنم تورو تو هر شب خودم... من عاشق همین احساس تو شدم...حست جهانمُ وارونه میکنه.. آرامشت منُ دیوونه میکنه... 94/1/13... ساعت 2 بامداد 9 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ یک مشت آدم جهان سومی ابله ... :84eb3ampc0vsywihe0i (فامیلامونو دارم میگم...) نکبت ها هماهنگ کردند که ساعت 6 صبح راه بیفتند برند 13شونو بدر کنند ! آدما از دهات پا میشدند بیان شهر که توی رفاه و آسایش باشند ... اینها توی شهر پا میشن 6 صبح به دهات میرن و کلی هم مشگلات راه و ترافیک و .... خب همونو بزار حد اقل 14 هم که جمعه است برو بلکه هم خلوت باشه ... حیف... فقط به خاطر داداشم که دوست داره بره ما هم گفتیم میایم ... بزار این جوونا خوش باشند ... ما که دیگه هیچی بهمون حال نمیده توی این زنده گی . 13 را همه عالم بدر امروز از شهر... من خود آن سیزدهم که از همه عالم به درم... تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچه ی معشوقه ی خود میگذرم ... ما بریم ببینیم میتونیم بخوابیم ... ساعت 5.30 باس بیدار بشم ! 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من حس سیزده به درم نمیاد دوس ندارم برم به زور میخوان ببرنم اکنون ساعت 3.40 دقیقه بامداد به وقت انجمن و عایا من 7 صبح بیدار میشم؟؟؟ نوشتن به سبک مستر فرهاد 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ سیززده بدر بهتون خوش بگذره برید غصه انجمن رو نخورید خودم ازش پاسداری میکنم. 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ هیچ چیزی بدتر ازین نیس که در وجود انسان هیچ غروری نباشه دراینصورت تن به هر حقارتی میده،چه روزهای سخت و عجیبین این روزها امیدوارم کسی مجبور نباشه تجربش کنه 12 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ همه چی مثل همیشه است. این نوع نگاه ماست که اونا رو معنی میکنه. نگرش خود را عوض کنیم , دنیا بهشت هم میتونه بشه. 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ [TABLE] [TR] [TD]گل در بر و مِی در کف و معشوق به کام است [TABLE] [TR] [TD]سُـــلطان جــهانم بــه چنین روز غــــلام است[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ عید تموم شد:-)....:-( دلم واسه خیلیا تنگ میشه... کاش دلم سنگ بود و اینهمه دلتنگ همه نمیشد... فال حافظ سال تحویلم....یوسف گم گشته باز آید به کنعان/..... ذهنم پر از حرف دریغ از مرتب بودنشون برای بیرون آوردن و نوشتن... 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ حالا این که هیشکی نمیشناسه تورو و یه محدودیت هایی که تو دنیای واقعی هست و اینجا نیس قبول اما.... دنیای مجازی هم مزخرفات خاص خودشو داره ها!!! بعضی وقتا اگه دستت بخوره و اشتباهی یه کلیک بکنی و یا بزنی یه صفحه باز بشه دهنت صاف میشه تا به همه حالی کنی بابا من غلط کردم!! شکر خوردم (خودتون شکر رو درست کنید دیگه!!!).....بساطی داریما.....ببین تو رو حضرت عباس.. والا با این نوناتون!!حالا اونایی که موافقن این زیر رو اشتباهی سُپاس بزنن بینم!! 2014/11/23آخرین پستت... نمیدونم چی بگم به کسی که باعث شد بری....فقط برگرد... 7 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ امروز داشتم فکر می کردم، دیروزم داشتم فکر می کردم، به چیزی نمیرسم معمولا فقط یهسری اطلاعات رو واسه خودم مرور میکنم. 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ باز این بی برنامه بودنم شروع شد.... الان 05:27 فردا احتملا 2،3بیدار بشم!!!! 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اونقدر خوشم میاد یکی فکر کنه اونجا نیستمو پشت سرم حرف بزنه بعد ببینه همونجا بودماز این به بعد توبه میکنه پشت سر ملت صوبت نمیکنه 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سخت ترین کار وسه ما ایرانیا برنامه ریزی کردنه 12 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ باران می بارید و من تمام روز را بدون چتر ، به تو می اندیشیدم . 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ روزگاری که جنون رونق بازارم بود تو نبودی که بیایی به پرستاری من... 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ با وجود اختلاف شدید عقیدتی که با برخی افراد دارم، نمیشه خوب بودنشون رو کتمان کرد، و نمیشه دلتنگشون نشد. :icon_gol:1394.01.16 10 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ وابستگی زیاد به دوستان مجازی سـم اســــــــــــــت 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ دلم مثل سير و سركه داره ميجوشه.. حالم بده.. نميخوام فاز منفي بدم ولي خييييلي حالم بده.. 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده