گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ چقدر دلم ی آدم خوب میخاد برای درد دل کردن... 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ دلم میخاد اینجا اینقد بنویسم اما حرفی برا گفتن ندارم:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ این جمله را به دیوار اتاق تان بزنید "وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست" 14 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ خدایا حواسم به همه هست غیر از تو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس حق داری حواست به همه باشه غیر از من 12 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بعضی وقتی پروفایل بعضی از دوستانم میرم که فقط گاهی ، گاهی شده یه گل براشون بذارم. وقتی بعد از مدت ها به پروفایلشون سر میزنم بازهم به در بسته میخورم ، کلا پشیمون میشم ، کاش نمیرفتم، از طرفی هم اسمت جز بازدیدکنندگان پروفایل دوستت میوفته. حالا خدا کــــــــنه برداشت بدی از اینکه وارد شدی و هیچ پیغامی ارسال کردی نشه. نمیدونم شاید بقیه دوستان با پیغام خصوصی راحت تر باشن ، اما متاسفانه من نیستم.فرقی بین پروفایل کاملابسته با پروفایلی که تنها میتونی براش پ.خ ارسال کنی برایم نیست، هرچند یک راه ارتباطی هم خوبه تا اینکه کاملا پروفایل بسته باشه. میدونم کاملا این مسائله شخصیه ، اما فقط گاهی،گاهی دوستان پروفایلشون رو باز کنند .:icon_gol: 92.11.29 13 لینک به دیدگاه
mitra691 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ این روزا بدجوری دلتنگم ،دلتنگ آدمی که نیست کاش آدما به جای ادعا کمی هم خدا رو در زندگیشون در نظر میگرفتند 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ امروز آخرین روز از 31 سالگیمه فردا چه بخوام چه نخوام وارد 32 سال خواهم شد به عبارتی تولدمه!از روزای تولدم خاطرات خوبی داشته و دارم امیدوارم امروز از آخرین روز 31 سالگیم لذت ببرم پ .ن:هر چی سن بالاتر میره بیشتر حس جوون بودن به آدم دست میده:hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا فلان کارو انجام دادم... تا اینکه افسوس بخورم کاشکی فلان کارو انجام میدادم... 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ امان از روزی که دل بشکنهباید بیشتر مواظب کلماتی که استفاده میکنیم باشیم اگه شکست دیگه شکست 13 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ تبری در دستم دارم ولی هنوز نتوانستم بشکنم ، بتی را که ساختم... همه ی بت ها روزی شکسته میشوند...!! 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ بعضيا تنها كاري كه بلدن انجام بدن، اسپم كردنه به توانايي هات ايمان داشته باش دوست عزيز! باور كن ميتوني از اين مفيدتر باشي! 7 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ حالم را دوست دارم... حال این روز هایم را می گویم! من لبریزم ازتو، از آرامشی بی وصف... از عشقی لایزال در کالبد دو تن... من، تو، در میعادگاه آغوش هم... در مامن گاه قاصدک های خوشبختی... به همراه ترنم دلنواز لبخند.... کتیبه ای از احساس را می خوانیم... و معاشقه ای به ظرافت گلبرگهای گل یاس را به تفسیر می نشینیم... در این لحظات ناب، هستی ام مملوء از یه دنیا خواهش... در حصار دستانی از جنس نوازش... روح ام را به آسمان می فرستم... و به جسمم معنای آسودگی می بخشم... با من بمان ای اهورایی! که جز عطر سکر آور نفسهایت، مرا جانی نیست... نازنین فاطمه جمشیدی 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ ﺭﺍﺣﺖ ﻧﻮﺷﺘﯿﻢ : « ﺑﺎﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺩ » ! ﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﻪ ﺳﺨﺖ ، ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺍﻧﯿﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺩ ! 11 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام. 11 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ غمگینتر از من در و دیوار این خانه هستند یک عمر تعریف تو را شنیدند اما هیچ وقت نتوانستند تو را ببینند! / 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ از یک ویژگی خودم خیلی بدم میاد!به جایی رسیدم که دیگه نمی تونم اعتماد کنم! به بعضی ها بیشتر! این باعث میشه حتی کوچک ترین استباه منو عصبانی کنه! بعد خیلی به طرف بپرم!دیگه هی برنجونم...! خب چی میشه همه صاف و ساده باشن تا من با شک به کسی نگاه نکنم؟ بهترین و عزیزترین دوستم رو رنجوندم! اونم خیلی تحمل کرد ولی دیگه نتونست! خب دیگه باید بگم بیخیال چون خسته شد. ایشالا موفق باشه! نه خب انگار دوست من صبور تر از ایناست که من فکر کردم! زنگ زده میگه عزیزم درمورد تو تحقیق کردم! میگه تو ایده آل گرا هستی! اینه که اشتباه رو از جانب خودت یا دوستات نمی تونی تحمل کنی! اینه که همیشه یا باید معذرت بخوای یا باید ازت معذرت بخوان! اما در عوض حاضری واسه دوستات هر کاری انجام بدی! عجب آدم مزخرفی هستم من! میگن زندگی رو اسون بگیر... راحت باش... هیچی رو جدی نگیر! یعنی چی؟ مگه میشه؟؟ برام گنگه! خب من دوستام رو دوست دارم!خیلی زیاد! اذیتشون میکنم اما دوسشون دارم! سعی میکنم درست شم! 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بعضی وقتا با خودمون میگیم : کاش این روزا کسی بود که میشد همه چی و بسپارم بهش پشتم بهش گرم بود ....... .... .. . میگفت خیالت راحت من هستم ولی نیست اما یکی هست یه کسی که همیشه هست مشکل از ما آدماست که بعضی وقتا فکر میکنیم نیست مشکل ازماست که اگه هم یادمون هست که هست ولی بازم دنبال یه کس دیگه ایم چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ تُفِ سربالاست نِقو نوق های گاه به گاهمون... موقع بیرون دادنش حس رهایی ست... ولی وقتی طبق قانون سوم نیوتن(هر عملی رو عکس العملی ست...)..اثر نِق بعد از اوج در یک فرود اضطراری بر فرقِ سر می خوره...چاره ای جز پذیرشش نیست.. با این تفاوت که.. اگه همون اول..خود داری کرده بودیم...دیگه اینجوری واسه یک لحظه ی خالی شدن...انگشت نمایی رو به جون نمی خریدیم.. هوم؟! . . . بَر گِردِ آنکه پُر صداست..همیشه شلوغست... بر گرد انکه کم صداست..همیشه خلوت... در آخر روز...دلِ کدام غرق آرامش ست؟ 15 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ انقد حاالم خوبه که دوست دارم به همه بگم:hapydancsmil: خدایا شکرت ممنونم که کنارمی 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها توروخدا همین الان برای ازادی و سلامتی این 5 تا جوون دعا کنین... 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده