mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ خستم اما نه خیلی زیاد که نتونم ادامه بدم فقط دلم یه سفر دونفره میخواد 20 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ دکتـــــــــــــره خیلی شیک زُل زد تو چشام گفت : خانوم شما تومور هیپوفیز داری :) من :| و امروز زمین و زمان راجع به این تومور مسخره حرف میزنن !!! 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ مهر و جان دو یارَند.. اما آفتِ بی وفایی یار نمی شناسد.... درمان ندارد و زخم مکرر می طلبد با یاد.... آن هم یادِ یار... . . . یاد آوری خاطرات خوش..در لحظه های نا خوشی... عجب از این که افتاد و فغان از آن که وَر افتاد... . . . ترجمه ی حال یک دوست که امروز برایش نوشتم و پیامک کردم... 16 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ نپرس از من چرا تب كرده چشمات ... خدا ميدونه دلسوزي نميخوام ... نيا نزديك من واگير داره ... تي بي تابي تلخ نفس هام ... ميدونم درد دل خوبه ولي من ... نميخوام رو شه دستم پيش مردم ... نميدوني چه دردي داره عادت ... به حرف و طعنه ها و نيش مردم ............ آهنگ بلاتكليفي از ميثم ابراهيمي 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ یه عده ای از آدمایی که به اصطلاح تحصیل کرده هستن اما هیچ بویی از انسانیت حریم شخصی آدم بودن وجدان داشتن مزاحم نشدن معرفت داشتن نبردن بدون درنگ ترور میکنم خدایی ترورشون میکنم .آخه آدم چقدر میتونه مردم آزار باشه کاش این آدمارو بدن دست من یه بلایی سرشون میارم تا عمر دارن فراموششون نشه 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ آدما خیلی با هم فرق دارن..همه سر و ته یک کرباس نیستن اما اما اما فقط خدانکنه آدم یک زمانی اعتمادشو از دست بده... خدایا اونقدر قلبامون رو روشن کن که برای شناخت آدما دنبال مدرک نباشیم 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ من و دوستام به خاطر اينكه امروز(روز تولدم) تا ساعت 5 كلاس داشتيم، دو روز جلوتر تولد گرفتيم... امروز يكي از دوستاي خيلي خيلي خيلي نزديكم كه از بچه هاي دانشگاه نبود كه باهامون بياد بيرون،بهم زنگ زد كه تبريك بگه...يه سوالي پرسيد كه خيلي فكرمو مشغول كرد! ازم پرسيد موقع فوت كردن شمع چه آرزويي كردي؟...ما اون روز انقدر مسخره بازي درآورديم كه اصلا يادم رفت آرزو كنم بهش گفتم هيچ آرزويي نكردم! چيزي كه بهم گفت شبيه ديالوگ فرشته توي كارتون سيندرلا بود...گفت تا 12 امشب فرصت داري آرزو كني! تمام طول راه برگشت از كرج تا تهرانو داشتم به اين فكر ميكردم كه چه آرزويي بكنم؟شايد عجيب باشه ولي خيلي بهش فكر كردم...حالا كاري ندارم كه اين حرف كه آرزوت برآورده ميشه، حقيقت داره يا نه...ولي خيلي سخت بود! امسال انقدر اتفاقاي ناخوشايند برام افتاد كه دلم ميخواست بهترين چيزو بخوام!اما واقعا نميدونستم بهترين اتفاق براي من چي ميتونه باشه!... حالا امشب تو جشن كوچولوي خانوادگي يه آرزويي كردم ولي... خدايا...كمكم كن،برام بهترين اتفاقا رو رقم بزن 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ اونروزی یکی از دوستام که اصلن فک نمیکردم دیگه بتونم ازش خبردار بشم یهویی پیداش شد و بهم زنگید انقــــــد خوشحال شدم که نگوووووووووو هم بخاطر اینکه دیگه شماره جدیدشو داشتم هم بخاطر اینکه گفت میخواد از پاییز بعدی انتقالی بگیره وبیاد پیش خودم درس بخونه هم بخاطر اینکه بهم گفت علوس شده!! ان شالله خوشـــبـــخــــت بشی دوست گل و نازنینم.... عزیزمی ان شالله همه خوشبخت بشن 14 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ شادم شاید به خاطر این که خیلی چیزها رو نمی دونم شاید به خاطر این که راحت فراموش کردم و میکنم راضیم. از همه چیز میدونم هیچ وقت این حسم اونم تو این سن تکرار نمیشه خیلی خیلی خوشحالم با تک تک اجزای وجودم. 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ خدایا شکرت امروز فهمیدم خدا بهترینها رو جلو پای ادم میذاره اگه دیدید یه حاجتی دارید که خدا بهتون نمیده بدونید صلاحتون همونه اصرار نکنید خدا حواسش به بندهاش هست 12 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ امروز واسه خودم بره ناقلا خریدم:hapydancsmil:نگاهش میکنم خنده ام میگیره.تازه بهشم میگم فدات شم با اون چشمات 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ ضد حال یعنی بعد از قرنی بخوای تولد بگیری...بعد آدمایی که فکر می کنی کلی رفیقن باهات رو دعوت کنی و بگن: اوااا ببخشید اون روز یه جا دیگه دعوتیم و باید بریم مسافرت و فلانی هم داره می ره باید بریم ببینیمش رو هزار کوفت و زهر مار دیگه به درک :icon_razz: خودمون ده پونزده نفر اینقدر می زنیم می رقصیم که نبودتون ذره ای حس نشه :vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
haminhala 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ همیشه همون لحظه که فکر می کنم ..خیلی می دونم....بعدش می فهمم که هیچی نمی دونم.... کاش حداقل زودتر می فهمیدم ... 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ دیروز فک کنم هر چی از خدا میخواستم بهم میادیکی برف خواستم امروز آسمون تبریز عزیزم برفی شد یه چیز دیگه ام خواستم اونم بهم دادبرف خیلی لذت بخشه خیلی زیباست:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ چی میتونه فکر تورو از سر من بیرون کنه.... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ زور و اجبار رو آدم ها زیاد جواب نمی ده . . . درمورد خدا هم گاهی همینطوره . . . گاهی هر چی اصرار کنی کمتر جوابتو می ده . . . 11 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ قطار می رود تو می روی تمام ایستگاه می رود و من چقدر ساده ام که سال های سال در انتظار تو کنار این قطار رفته ایستاده ام وهمچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام! 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ نمیدونم چه راهکاری هست که اینقدر غصه دیگران رو نخورم دیگه کشش ندارم 16 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ تلخ تربن لحظه واسه یه زن میتون نگاه کردن به مهر خشک شده طلاقش باشه 16 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ خیلی نوشتم و پاک کردم .اصلا نمیدونم چی بنویسم.خیلی ناراحتم از گاه نوشته ها.خیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا همش غم؟؟؟؟؟چرا خودمونو میکشیم به سمت ناراحتیامون؟یعنی واقعا جایی برای قشنگیای زندگی نیست؟؟؟؟؟همینکه میتونیم راه بریم.ببینیم.درک کنیم.اینا خودش خیلی نعمته.تصور کنید یک لحظه توانایی راه رفتنو نداشته باشیم.....زندگی همیشه بالا و پایین داره.سختی داره.شکست داره.پیروزی داره.همین ها زندگی رو معنی میکنه تحمل ما کمه؟یا دردامون بزرگه؟؟؟؟ من میگم تحملمون کمه...چون خودم تجربه کردم..وقتی بزرگتر میشیم همون درده میشه تجربه .تجربه خوبه .هر چند تاوانش سنگینه.امااااااا تجربه رو تجربه کردن خطاست. خدایا به اندازه تحملون بهمون سختی بده که زبونمون به ناشکری باز نشه 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده