- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ پر از حرفم . . . سکوت یعنی وضعیت اونقدر بده که باید سکوت کنم . . . 19 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ مردم انقدر راحت می رن زیر تیغ جراحی تا عمل زیبایی بینی انجام بدن، اونوخت من واسه عمل انحراف هی این دست و اون دست می کنم !! حاضرم انقدر سختی بکشم و آنتی بیوتیک بخورم اما عمل برام کابوسه شایدم انگیزه زیبایی خیلی قوی تر باشه ! امیدوارم اگه عمل راه چارس، جرئتشو پیدا کنم 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ خدا یا از خفقان نجاتم بده انگار راه گلوم بستس کمک کن خدا جون 13 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ به سلامتی اونایی که دلشون دریاست و روحشون به اندازه ی یه دنیا بزرگه 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ تموم شد....چقدر زود....من که باورم نمی شه.... 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا ! یه خواهش دارم ازت هر چی آدم بی شعوره از رو زمین نابودشون کن ... آمین فکر کنم اینجوری یه شبه نسلمون منقرض شه مثل دایناسورها ... 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ در مملکت امام زمان و عدل علی !!!!!! زنی برای وام پنجاه هزار تومانی گریه می کند ، اولین تصویر صبح امروز 14 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ دیگه نه بودنت آرومم میکنه نه نبودنت! غریبه ی غریبه (شدی)! پر از بغضم! لبه ی خفگی ام :l لعنتی نمیدونم اینبار کی خالی میشه! شاید راحت شدم! 12 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ قیافه و هیکل خوب فقط جنبه ی ظاهریته، نگهش دار واسه ادمای بدبخت ظاهربین (خیلی راحت میتونی گولشون بزنی و دارو ندارشونو با ظاهرت ازشون بگیری). ولی همه ی ادمارو نمیتونی اینطوری فریب بدی .:vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ دلم تنگ میشه واسه کسایی که یه زمانی بودنو...الان نیستن 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ همه از خدا میترسند من از M.Aref توروخدا آمارمو بهش ندینا......... 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ فردا امتحانات ارشد شروع میشه و ملت کلی استرس دارن نمیدونم من چرا استرس ندارم الان به همه دوستای که دارم و ارشد دارن زنگ میزنم و بهشون استرس وارد میکنم 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ قیمت خرید 1000 تومن با سود موجه 1100 تومن قیمت روی اتیکت 2100 با چونه 100 تومن تخفیف فروش 2000 تومن بعدم خوشحاله که تخفیف گرفته ، عزیز دلم اینجا سرزمین دروغ تزویر ریا و دزدیه اینجا ایرانه 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ من دلم یه جای امن میخواد ، یه آغوش واسه به آرامش رسیدن ! تلخه انتظار بیخود کشیدن واسه برگشت کسی که اگه نیاد واسه تو بهتره ! تو این دوری و جدایی ها ..... دارم گم میشم ! نمیخوای به دادم برسی ؟! 17 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ تو این سن که فک میکنم دیگه با دینامیتم نمیشه به دلم نفوذ کرد بازم یک نفر هست که قلبمو میلرزونه و تا اعماق قلبم نفوذ میکنه ، خدایا سایه مادرمو از سرم کم نکن 18 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ مهمونای عیزیز وقتی شیرینی میبرید با خودتون ! لطفا شیرینی رو بدید به صاحبخونه ، نه اینکه بذارید رو اُپن!!! اون وقت دیگه نمیشه جعبه رو دید زد و ناخنک زد والا!!!! 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ نکنه رفتارم باعث سو تفاهم شه نگرانم نکنه بعدا بشه یکی مثله الانه من 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ این پست رو میزنم تا این تاپیک تو لیست پروفم بیاد بالا همین 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ امام زمان ؟؟؟ عيسي مسيح ؟؟؟ سوشيانت ها ؟؟؟ كجاييد ؟؟ بابا جون من بيايد ديگه ، بسه به خدا گفتن آخر زمان ، نه ديگه اونقدر آخر كه هيچكس روي زمين نباشه !! والا بيايد ديگه ، ما داريم منقرض ميشيم .... آخر هر كاري كه خوبه ، چون تموم شده !! شما چرا ميخوايد آخر بيايد ؟؟ آخرش كه همه چيز تمومه بيايد گردن اين كفر و تزوير و فلاكت رو بزنيد !! تنها اميد ما شده فانتزي روز موعود !! نميخوام مث اين ملا ها عربي حرف بزنم ، به زبون خودم گفتم .... 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ من دوري و دوستي رو قبول ندارم!!! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده