black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ من ازدباج كردم / با يك دختر خيلي خوب .... همه شيريني مهمون من . . . . . . .. . . .. .. . . .. . . . . .. .. آرزو دارم يك روز اينو بيام اينجا بنويسم ولي چند سال ديگه 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ یه مدته چتر شدیم خونه مامان بزرگم اینا ، بعد دور و برمون خیلی نی نی هست ، نی نی های خوشگل ، سفید ، تپل مُپل ... تو سن ها و جنسیت های مختلفن ، اما همشون دخدر خاله یا پسرخاله هامن ... انقد توی این فضا بودم و بغل کردم این بچه های های خوشگلو ... اصن یه حس خاصی دارم ... انگار دلم میخواد منم مامان بشم خیلی جالبه انگار اونا هم اینو درک کردن ، امروز ظهر خسته بودن خواستن بخوابن ، 3 تاشون اومدن سرشونو گذاشتن رو پای من و در عرض یه ربع خوابشون برد نی نی 20 روزه ی خاله م هم هروخ گریه می کنه من بغلش میکنم بهم میخنده خدایا چاره ی کار چیه ؟ 16 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ واقعا چیزی به پایان تابستان 92 نمونده فقط 2 روز آدم واقعا میفهمه فرصت ها و وقت مثل ابر در گذرند قدر وقت و فرصت هاتو بدونین 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ آرزو بر جوانان عیب نیست ای خدا هر که هر چی دوست داره بهش بده 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ خواب بر چشمانم حرام بود...تو آمدی و.. حلال شد!.. دیدارت، ذبحِ شرعی کرد...دوریِ چند ماه ات را به پایم.. . . . چه حلالِ شیرینی...چه قربانی با شکوهی... 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ چه شب خوبی بود امشب..... یه دسته گل و یه بستنی...تمام خستگیم در رفت :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ جدیدا اسم خیانت شده یه اشتباه،که باید ببخشی و فراموش کنی وگرنه محکوم میشی به کینه ای بودن 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ یه مدت فراموشش کردم . . . خو شاید مقصر خودش بود که اذیتم می کرد . . . حالا اما نمی دونم از کدوم راه برم . . . اصلا نمی دونم کدوم راهه کدوم بیراهه . . . یه جای تاریکم که نه مقصدم رو میدونم نه راهمو . . . باید دستمو بگیری . . . باید خودت راهم ببری . . . باید مواظبم باشی . . . دیگه نه روحم توان داره نه جسمم . . . . . . با خودتم . . . خــــــــــــدا . . . با توام . . . باش . . . همیشه . . . همینجا . . . پیشم . . . 16 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ گردوی زندگیم را در دستانم میفشارم امید دارم به پر بودنش اما دروغ چرا . . . میترسم از روز شکستن و پوچ بودنش! 16 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ کم کم داره پاییز از راه میرسه از همین حالا میشه صدای برگ های که آهسته آهسته از درخت جدا میشن شنید عمر ما هم مثل این برگ ها کم کم داره تمام میشه چه زود میگذره اون همه دل خوشی ها 16 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی شیش ماه از سال گذشته و هنوزم داری به تاریخ سال قبل امضاء می کنی وقتی هنوز تو خیابون واسه خریدن شیر و مایع ظرفشویی راهت و کج می کنی به سمت همون سوپرمارکتی که خیلی وقته شده فروشگاه لوازم ورزشی وقتی... یعنی از زندگی معمولی رسیدی به روزمر ِگی! روز مر ِگی = روز مرگـــی 15 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ خیلیا دیگه نیستن ولی خیلیای دیگه هنوز هستن ولی چرا انگار دیگه هیچ کس نیست؟! 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ یه وقتایی می شه که خستگی اون 7-8 ساعتی رو پا واستادم در یک ثانیه از بین می ره... و این موضوع خیلی چسبناکه 11 لینک به دیدگاه
seminar 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ میسوزم از این دورویی ونیرنگ/ یکرنگی کودکانه میخواهم ای مرگ از آن لبان خاموشت/ بوسه جاودانه میخواهم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ عاشق باش و بمیر چرا همه میگن عاشق شدن یعنی وصال اون چیزی که تو عاشقی هست تو وصال به دست نمیاد همیشه جدا بمون تا بفهمی اونی که عاشقه شادیه عشقش واسش مهمه ولی وقتی ادعای عاشقی میکنی میخوای اونو به دست بیاری اگه عاشق واقعی باشی همیشه به این فکر میکنی که اگه اونو به دست بیاری شاید وجود تو واسش یه زندون سرد و تاریک باشه پس ادعای عاشقی نکنیم 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ مرد باشی یا زن، مرگ تمام ات میکند انسان باش تا جاودانه زندگی کنی... 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ چقد من بدم میاد از این بوی ماه مـهــــــر بهم یادآوری می کنه که تابستون چقدر زود گذشت و من امسالم به هیچکدوم از برنامه هام درست و حسابی نرسیدم ... یادم میاره که باز درس و کار و دانشگاه شروع شده و صبحا دیگه نمیشه تا 10 ، 11 خوابید و باید زود بیدار شد ... یادم میاره که از این به بعد باز هوا زود تاریک میشه و ساعت 6 عصر چشم چشمو نمیبینه تو خیابون ... یادم میاره که داریم نزدیک زمستون میشیم و مرگ و سرمای طبیعت در راهه ... :icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ خفه کردم خودم رو این روزا تو شرکت پدری با کار و کار و کار...:putertired: جونم بالا اومدو با اخلاقِ گَندَم جونِ ملت رو هم بالا آوردم....:w13: تا این تنور تابستون تموم شه...برسیم به تاب بازی پاییز...البته روزگار به ما گفت زرشک!!!! باید تو پاییزش الاکنگ شی!! بری بالا....بیای پایین...هِی بری بالووو(با لهجه شیرازی بخون) هِی بیایی پایین!:mornincoffee: از همین الان باید به فکر سُرسُره ی زمستون باشم که تبدیل نشه به چرخ و فلک!:hrqr6zeqheyjho1f9mx پ.ن:این شهربازی که تو نوشته هام راه انداختم دلیل داشت..هویجوری ننداختم تو جمله که انداخته باشم! بگرد پیدا کن پرتقال فروش را! موخره:برای آنان که حوصله تامل ندارند مثه خودم... تاب بازی استعاره از رهایی بعد از یک زندان خودخواسته... الاکلنگ استعاره از فراز و نشیب پیشرو... سُرسُره پاییز استعاره از با شتاب نور سُر خوردن به کمترین خواسته های سال که اول سال فک می کردین کمِ کمش در دو ماه اول سال محقق می شه! که نشد،که اصولا نمی شه مثه بودجه های تخصیصی فرهنگی چرخ و فلک هم استعاره از اینکه از اون بالا با سر بخوری زمین ته سال!:obm: دیدین چقد راحت بود 20 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ عجیب همه جا پر از بوی مهره همیشه این بو حس عجیبی بهم میداد اما امسال اولین مهری هست که من بی مهرم چه نقشه ها کشیده بودم برای خودم اما خیالی نیست عشق میکنیم و صفا در حالی که ماه مهر تنها دیگر واژه ای هست وبس بدون هیچ بوی عجیبی 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ نمیفهمم دلیل این کارا چیه اکثر بچه ها(نمیگم همه) از درس و کلاس و مدرسه رفتن و صبح زود بیدار شدن بدشون میاد بعد اون وخ میان توو تلوزیون آهنگ برا شروع دوباره ی مدرسه میزارن "باز آمد بوی ماه مدرسه" بعد تازه میان با بچه های بیچاره مصاحبه میکنن که خوشحالین مدرسه ها دوباره داره شروع میشه؟ بیچاره ها رو وادار به دروغ گفتن میکنن:viannen_38: دوس داشتم وقتی میرفتم مدرسه باهام مصاحبه میکردن بعد منم میگفتم انقده بدم میاد که مدرسه ها میخواد باز شه تا حال بعضیا جا بیاد 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده