sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ کمی باید از خود فاصله گرفت و جای بیننده نشست شاید سوتفاهمی شده باشد تا دیر نشده این کار و باید کرد 15 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ همیشه، زیاد، تقصیر من نیست حال و هوایم، مثل آهنگ Lament شده امروز خدایا، امیدوارم بتونی روزی خودت رو ببخشی 5 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ دلم سردی هوا خیابانی بی انتها و پالتویی با جیب های بزرگ میخواهد! تا با سوت هایی ممتد زندگیم را از سوت و کوری نجات دهم! 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ یکی نیست به بعضیا بگه عاخه یه چیزی رو بلد نیستی هی نپیچونش... خیلی راحت بگو بلد نیستم:vahidrk: 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ هیچ وقت زود قضاوت نکنید چون بعضی اشتباها قابل جبران نیستن 16 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ دلتنگی نوشتنی نیست........ فقط باید صبور بود تا شب برسه راحت دراز بکشیو از چشمات بیرونشون کنی بدون اینکه کسی بگه چی شده 14 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ . خــــد ا تنها روزنه امیدی است كه هیچگاه بسته نمیشودو تنها سلطانی است كه دلش با بخشیدن آرام میگیرد نه با تنبیه كردن. خـــــــــــدا را برایتان آرزودارم......کاش از خدا بیاموزیم .. . 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ این تصویر حرف های زیادی برای گفتن داره به اندازه یک کتاب 1000 صفحه ای 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ امروزم باز به دست اوردن دل چند ادم به قیمت از دست دادن فرصتای خودم.... شاید خوب و شاید بد!!! هیچ کس نمیدونه اما امیدوارم فقط تو...خود تو ...راضی باشی تا من اسوده باشم خدایا هزاران بار شکر 16 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ قلمهایتان را چک کنید ...شاید در بعضی آنها جای جوهر باروت است ...هنوز چند خطی ننوشتم ...همه چیز آتش شد .. 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ دل بعضیا رو باید با کبریت سوزوند 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ هر وقت خواستم یه چیزی رو تغییر بدم تلاش کردم برا تغییرش الان وقت یه تلاش بزرگه همیشه تفاوت آنچه را که بدست می آوری و آنچه را که سزاوارش هستی را بدان . .. 14 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ دلم براي هواي سرد تنگ شده نم بارون و قله مه گرفته ... يك خيابون و درخت هاي تنومدنش و من ... و من با پالتوي بلند سياهم قدم بزنم ... با يك سيگار ... سيگاري كه هيچ وقت كشيده نشد ........... پا ييز فصل احساس 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ ای کاش هنوز همون سارا کوچولو بودم که دغدغه هام عروسکام بود . . . 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ این موقع ها ا اا داشتیم کتابامونو جلد میگرفتیم ... یادش بخیر ... 11 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ شکر که دل تو سینه ندارم که اگه داشتم الان مثل بقیه باید غمباد میگرفتم یه گوشهی اتاقم و غمباد غمباد غمباد.... دل ندارم و دلدارم نمیخوام شکر 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ برا خودم گاه نوشته نمینویسم چون گاه نوشته ی من اینجاست 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ عجب روزی بود امروز یه روز پر از اتفاق... از 5 صبح که از خواب بیدار شدم اتفاقات جالبناک رخ داد تا همین چند دقیقه پیش... کلی فکر کردم.. به اینکه باید به یه سری ترسا غلبه کنم ... باید از چیزای کوچیک شروع کنم... به این منظور برای خاتمه دادن به تَرس هام 1 تصمیم انتحاری گرفتم.... اولیش رو امشب عملی کردم و اون اینکه امشب توی شهربازی تمام بازیهای ارتفاعی چرخشی رو انجام دادم... کوچیک بود اما خوب بود 1 شروع بود برای غلبه به ترس... 1 شروعی برای اینکه ترسهایی مثل ترس از انتخاب کردن رو از خودم دور کنم 16 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ آدم تا خودش مریض نشه نه اونطور که باید قدر سلامتیشو میدونه و نه میتونه حال یه مریضو درک کنه 14 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ بابا بعضیا عجب دلای بزرگی دارن.... یه حرفی که میخوان بت بزنن چندوقت کشش میدن..میپیچوننش...ادم میزارن تو آمپاس....بعدشم که میخان بگن ...پشیمون میشن بابا این کار با من یکی نکنید...:icon_pf (34):روانی شدم... تازه اخرشم خودم موضوعو حدس زدم ولی خبر خوبی بود خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت:hapydancsmil: منتظر یه همچین روزی بودم:w12: 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده