hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ بعضی وقتی نمی دانم دقیقا برای چی زنده ام کلا برای چی باید باشم!! این جور مواقع هست که سخن دکتر یادم میاد "شاید برای کاری به این دنیا امده ایم شاید!!!" 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ میدونی ... دیشب وقتی خوابیدم احساس کردم چقدر تنهام.... دلم میخواست حداقل خونه بودم بعد مامانمو محکم بغل میکردم به جای همه ی این روزایی که تو تنهایی های خودم سوختم..... اما خونه نبودم .... همه ی اینا واسه ی اینه که پارسال همین موقع ایران....تو حونه ی خودمون بودم..... 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ شنیده ام خوب دل می شکانی خدا باور نداشتم من از تو دریده ترم میبینی پای هر عهدی که با وجدان خویش بسته ام میمانم ، به تو ثابت می کنم بخش اعظمی از مشیتت را خودم می نویسم برای خودم خدا سپیدی موهایم به شقیه نزدیک شده اند ، کاری بکن قسم به سردرد 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ "به پسر نداشتم" بابا، عزیزم، همیشه سبکبال و سبکبار باش، برای نموندن، بمون. دلبسته هیچ کس و هیچ چیز و هیچ حایی نشو ولی همیشه گوشه کوله پشتی کوچیک یه اسمون، یه دریا، یه جنگل جا بزار برای عشق برای مهر برای دوستی ..بابا 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ یه وقتایی دلت میخواد به یه آدمایی تو زندگیت بگی: عزیـــــزم یه لطفی کن ، فقط نبـــــاش ..... همین ! 12 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ کوچ برنده به من آموخت که وقتی هوای رابطه سرد است، باید رفت. :-((( 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ باور ما نمی شود در سر ما نمی رود از گذر سینه ی ما یار دگر گذر کند مسعود فردنش 12 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ گاهی یک عشق خیالی هم به آدم انرژی میده ... 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ بهتره هیچی نگم اینجوری خیلی بهتره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ تا بغداد راه زیاد است.... شهرزاد کجایی؟...برای شنیدن قصه راه زیاد باید بیام.... کاروانم خسته است...به ساربانم مشکوک شده ام... می ترسم تحفه هایم را قبل از این که به پای تو بریزم...به پای شبگردان بریزد... قصه ای می خواهم بشنوم قصه گو... تازه بیدار شدم.... ولی باز می خواهم بخوابم.... در خواب،خوابگردی زیباست...در بیداری، خواب بینی زشت!.... . . . بگو...قصه ای تازه بگو....مرا خواب نیاز است....من دلبسته شدم به خوابگردی... 17 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ دلم میخواد این ترم آخرین ترمی باشه که این جمله رو میگم : خدایا این ترم کمکم کن، از ترم بعد... 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ جزوه ی تفسیر چه حال معنوی ایی به من داده :girl_in_dreams: 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ کاش چشمان مرا خاک کنند تا نبینم که چه تنها شده ام........... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ به پسر نداشتم جون دلم خودتو سرزنش نكن بابا اشتباه كردي، جرم كه نكردي عزيزم نذار حس ملامت به جونت بيفته نذار گل لبخند رو لبت بخشكه رها باش خودتو ازاد كن بابا 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بسا کسا که به روز تو آرزومندند.. بعـــــــــله.. 14 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ Sleep , suger, let your dreams flood in like waves of sweet fire, you're safe within Sleep , sweetie,let your floods come rushing in And carry you over to a new morning :girl_in_dreams: 10 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ Sleep , suger, let your dreams flood in like waves of sweet fire, you're safe within Sleep , sweetie,let your floods come rushing in And carry you over to a new morning 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ نیمچه مگسه به همراه پشه کوشولو اومدن روو مونیتور نشستن....اینقده سکرولِ صفحه رو بالا پایین کردم گُرگیجه گرفتن افتادن پایین....هیچی دیگه، پرواز کردن رفتن:biggrin: 12 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بیهوده می دوند خیابانها، بی او دلم به هیچ قراری نمی رسد! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده