tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ یاد گرفتم که معجزه اتفاق میفته درست وقتی که اصلا انتظارش رو نداری! 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم همون بهتر که حرفامو برای خودم نگه دارم... 15 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که بعضی وقتا سکوت یه نفر چقدر پر سرو صداست!! 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم نانوایی محله مون 2تا نون و بدون صف میده ولی من کلی تو صف ایستاده بودم........... "اشکال نداره درس عبرتی شد که هر وقت رفتم نانوایی اول بپرسم بعد تو صف وایسم................":ws3: 10 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ امروز گرفتم که هر کسیو نباید جدی گرفت... 6 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ یه مدتی بود که نسبت به همه بدبین شده بودم، اما امروز فهمیدم هنوزم آدمای خوب هستن، هنوزم هستن کسایی که بشه بهشون اعتماد کرد، هنوزم هستن کسایی که بی هیچ منتی کمکت کنن، هنوزم هستن آدمای مهربونی که فقط به خاطر خودت بخوانت، هنوزم هستن... 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ میشه خیلی راحت حرف بزنی و همه حرفاتو بفهمن فقط باید چیزی که تو دلته بگی 9 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که دوستی نیز گلی ست،مثل نیلوفر و ناز،ساقه ی ترد و ظریفی دارد،بی گمان سنگدل است ان که روا میدارد،جان این ساقه ی نازک را _ دانسته_ بیازارد 6 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ چیزهایی رو که هر روز مبفهمیم قبلا ها بازم فهمبده بودیم ولی چون اهل عمل نیستیم یادمان میروند و هر روز مطالب تکراری را دوباره میفهمیم ولی حیف.........و تا نابودیمان ابن فهمیدنها و فراموش کردنها ادامه دارد.عادت کردن به این خنگول بازی همه را از پا انداخته 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم حال همه رو خوب کنم حتی اگه خودم داغون بودم حتی اگه ظاهرن خوش بودم یاد گرفتم که بزرگی باید تو وجود آدم باشه فهمیدم بزرگی به سن نیست به رسم و معرفت آدماست فهمیدم باید خیلی راه برم تا به بزرگی واقعی برسم 5 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم که بعضی از نصیحت ها رو باید گوش داد و بهش عمل کرد! 12 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم برای رسیدن به هدفم لازم نیست خودمو دق مرگ کنم,باید لذت ببرم از تلاشم :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ امروز ياد گرفتم هيچ وقت براي آدم شدن دير نيست!...هيچ وقت... 11 لینک به دیدگاه
Kurosh98 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ چیزایی که امروز یاد گرفت 1- با مراحل رشد انسان بیش تر آشنا شدم (یه مستند از بدو تولد انسان تا مرگش، البته کامل ندیدمش فقط تا سن 8 ماهگیو دیدم) 2- چند تا لغت جدید انگلیسی یاد گرفتم 3- با اوراق اجاره و انواع اون آشنا شدم 4- با این تاپیک آشنا شدم 10 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ حتی از نزدیک ترین دوست هم باید انتظار هر عمل ناشایستی رو داشته باشی! 10 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم بدون گوشی چه جوری زندگی کنم.... 10 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که چطوری با خدا صحبت کنم که جوابمو بده!! 11 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم از هر چی که ترسیدم عینا به سرم اومد 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم کسی که از قصد نخواد بشنوه، اگه تو فریاد هم بزنی بازم اون تصورات خودشو داره. 9 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که موقع رانندگی پشت فرمون اخم کنم تا هیچ مردی به خودش اجازه نده بهم توهین کنه... نمیدونم کی میخواد توی مملکت ما راننده بودن یه زن عادی بشه! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده