- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ کو ساراییدیدی تاپیک زدم مدل لباس میخوام بدم خیاط بدوزه ؟ ریخته خانوم نه.اغلب لباسا برای لاغر ها هست. 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ هرچی لباس هست برای لاغرها هست خب من جزو اون دسته ام که دارم محو میشم انقد که تلاش میکنم تخفیف میگیرم از اون طرف باید برم خیاطی همون پولو پیاده شم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ انصافا لباس برا لاغراس نیس بابا 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خب من جزو اون دسته ام که دارم محو میشم انقد که تلاش میکنم تخفیف میگیرم از اون طرف باید برم خیاطی همون پولو پیاده شم خو محو شدن خوب نیست راستش اغلب لباسایی که من میپسندم خیلی دخترونس و اغلب هم برای لاغرها مناسبه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ریخته خانوم نه.اغلب لباسا برای لاغر ها هست. پس تو شهر ما نیس 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ نیس بابا هس فاطمه چرا دوروخ میگی فقط باید بریم پیش خیاط حلق آستینمونو ببره بالا دور آستینمون رو 38 سانت کم کنه از هر طرف دور کمرشو 50 سانت از هر طرف بگیره همین .. وگرنه هس دیگه انصافا 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ انصافا لباس برا لاغراس بنظرم اکثرا برا اوناس که یکم پرن 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خو محو شدن خوب نیست راستش اغلب لباسایی که من میپسندم خیلی دخترونس و اغلب هم برای لاغرها مناسبه اخی شه بد 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اخی شه بد الان این مشکلم حل شده تقریبا اگر برنگرده 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ هس فاطمه چرا دوروخ میگیفقط باید بریم پیش خیاط حلق آستینمونو ببره بالا دور آستینمون رو 38 سانت کم کنه از هر طرف دور کمرشو 50 سانت از هر طرف بگیره همین .. وگرنه هس دیگه انصافا راس میگیا خواهر 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ فک کنم amin داره به حرفامون میخنده که داریم سر چی بحث میکنیم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ راس میگیا خواهر من میخوام از صرافت چاق شدن بیفتم همینیم که هستم دیگه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ یه روز پاشین بیاین اینجا من و سارا ببریمتون بیرون ببینین چه خبره میشماریم ببینیم برا من که کمی پر هستم چندتا لباس هست و برا شماها چندتا 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ یه روز پاشین بیاین اینجا من و سارا ببریمتون بیرون ببینین چه خبرهمیشماریم ببینیم برا من که کمی پر هستم چندتا لباس هست و برا شماها چندتا آفرین البته امسال مانتوهای گشاد و بلند هم بود اما قربونشون برم اون سبک ها هم به لاغرها خیلی بیشتر می یاد 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ یه روز پاشین بیاین اینجا من و سارا ببریمتون بیرون ببینین چه خبرهمیشماریم ببینیم برا من که کمی پر هستم چندتا لباس هست و برا شماها چندتا جبهه گیری اکلی نمیکنم انصافا برا ماها بیشتره... چون من خودم دورو اطرافیانم افراد پر و تپل دارم میدونم برا اونا چقد سخت تره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ یه روز پاشین بیاین اینجا من و سارا ببریمتون بیرون ببینین چه خبرهمیشماریم ببینیم برا من که کمی پر هستم چندتا لباس هست و برا شماها چندتا خوب تهرانو با بقیه ی شهرا مقایسه نکن عزیزم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین البته امسال مانتوهای گشاد و بلند هم بود اما قربونشون برم اون سبک ها هم به لاغرها خیلی بیشتر می یاد من هیکل یه کم پر رو دوست دارم!! نه زیادی چاق نه زیادی لاغر 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ شما مشکلی در خرید مانتو نداری؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ شما مشکلی در خرید مانتو نداری؟ قربونت برم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده