آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 مخاطب لاغرها بودن یا چاقالوها مادر جان این نکته که تابلوئه، لاغرها 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 تیر، 2013 بابا ما موندیم چه کنیم یکی میاد میگه تو چرا از 15 سال پیش همینجوری موندی یکی میاد میگه واااااااای بر تو اگه بخوای چاق بشی اگه میدونستی ما چی میکشیم برا وزن کم کردن هیچ وقت آرزوی چاقی نمیکردی 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 11 تیر، 2013 با عنوان"چگونه گودزیلا شویم":banel_smiley_4: خیلی اینو خوب اومدی من اگه روزی صد کیلو غذا بخورم چاق نمیشم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 تیر، 2013 حرف مردم رو جدی نگیرین ما تپل بودیم و لاغرتر گشتیم حالا میگن لپات کو 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 بابا ما موندیم چه کنیمیکی میاد میگه تو چرا از 15 سال پیش همینجوری موندی یکی میاد میگه واااااااای بر تو اگه بخوای چاق بشی اگه میدونستی ما چی میکشیم برا وزن کم کردن هیچ وقت آرزوی چاقی نمیکردی قد و وزن یه فرمول داره با اون برو ببین چاقی یالاغر 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 تیر، 2013 حرف مردم رو جدی نگیرین ما تپل بودیم و لاغرتر گشتیم حالا میگن لپات کو آره بابا حرف مردم کیلو چند! فقط صورت خوبه تپل بمونه اولین جایی که چاق میشه شکمه و اولین جایی که لاغر میشه صورته که پای چشما گود میفته 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 تیر، 2013 قد و وزن یه فرمول داره با اون برو ببین چاقی یالاغر لاغرم بابا اما یکی میگه چاق شو یکی میگه بیخود میکنی چاق بشی ( دقیقا با همین لحن) 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 11 تیر، 2013 مخاطب لاغرها بودن یا چاقالوها خوب معلومه...لاغرها...اینو راست میگه نمیدونم چیچی-شیمی...بابا اسمتو بگو دیگه! برا خانوم ها مخصوصاً،بعد از اومدن اولین نو رسیده...یه 10-15 کیلو اضافه وزن هم میمونه دستتون...اونوقته که ما اینجا منتظرتونیم که برنامه کاهش وزن بنویسیم براتون. از لاغر بودنتون لذت ببرید...اضاف وزن عین این میمونه که چند کیلو وزنه اضافه رو همه جا با خودتون بکشید اینور اونور...اگر میخواید وزن اضافه کنید حتماً با ورزش باشه...همیشه هم قبل از ورزشهای بیهوازی 30~40 دقیقه ورزشهای هوازی انجام بدید...
Sh.92 3961 ارسال شده در 11 تیر، 2013 مادر جان این نکته که تابلوئه، لاغرها اخه ما که نمیخوایم چاق بشیم میخوایم فقط یه چند کیلو ناقابل اضافه کنیم تا برسیم به وزن نرمال خودمون 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 11 تیر، 2013 اولا الان عزیزم وقت شوور کردنمون نیس بابا رفتم دکتر خجالت کشیدم دستمو بهش نشون بدم ، بعد طی عملیات غافلگیرانه دستمو دید نشون مامانم داد گفت مگه به این تک دخترتون غذا نمیدین . ابرومون رفت :icon_pf (34): درکت میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موندم به دیگران چه ربطی داره؟ اصن من سو تغذیه ام تو رو سَ نَنَه به من که میگن لاغری انقد بدم میاد 2
vahid88 9651 ارسال شده در 11 تیر، 2013 قربونه دستت اقا وحید همیشه صحبتات و کمکات پر باره ، نه مث این پسرا که جای کمک اسپم میکنن :icon_razz: خواهش میکنم دوست گلم لطف دارین با عنوان"چگونه گودزیلا شویم":banel_smiley_4: خب برای اونایی که مثل آریودخت و سودی و ... خیلی لاغرن که نه ولی برای کسایی که وزنشون خوبه یه جورایی من من :mrsbeasley: سلام شب به خیر به کلاس ما خوش اومدی 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 11 تیر، 2013 از لاغر بودنتون لذت ببرید... فعلا که از حرف مردم رنج میبریم که لاغری لاغری 2
Sh.92 3961 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خوب معلومه...لاغرها...اینو راست میگه نمیدونم چیچی-شیمی...بابا اسمتو بگو دیگه! برا خانوم ها مخصوصاً،بعد از اومدن اولین نو رسیده...یه 10-15 کیلو اضافه وزن هم میمونه دستتون...اونوقته که ما اینجا منتظرتونیم که برنامه کاهش وزن بنویسیم براتون. از لاغر بودنتون لذت ببرید...اضاف وزن عین این میمونه که چند کیلو وزنه اضافه رو همه جا با خودتون بکشید اینور اونور...اگر میخواید وزن اضافه کنید حتماً با ورزش باشه...همیشه هم قبل از ورزشهای بیهوازی 30~40 دقیقه ورزشهای هوازی انجام بدید... انقد زحمت نکشین تو رو خدا 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 تیر، 2013 آره بابا حرف مردم کیلو چند!فقط صورت خوبه تپل بمونه اولین جایی که چاق میشه شکمه و اولین جایی که لاغر میشه صورته که پای چشما گود میفته اوهوم اره من تا یکم لاغر شدم میگفتن رنگت پریده خودتو تقویت کن 4
Sh.92 3961 ارسال شده در 11 تیر، 2013 حرف مردم رو جدی نگیرین ما تپل بودیم و لاغرتر گشتیم حالا میگن لپات کو سارا جونم حرف مردم چیه نمیدونی این لباس خریدن خودش چه معضلیه واسه ادم 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خبیث نیستم اما یه وقتایی اینقد حال میکنم میرم بیرون یا مهمونی با آشناها یا دوستا اونا به خاطر رژیمشون نمیتونن بخورن و من بدون دغدغه تا سرحد ترکیدن میخورم اصن یه کیفی میده 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سارا جونم حرف مردم چیه نمیدونی این لباس خریدن خودش چه معضلیه واسه ادم هرچی لباس هست برای لاغرها هست 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 هرچی لباس هست برای لاغرها هست کو سارایی دیدی تاپیک زدم مدل لباس میخوام بدم خیاط بدوزه ؟ 3
ارسال های توصیه شده