maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ شما دو تا از کی مادر و دختر شدید ؟؟؟؟کتی ، شوهرت کی شده ؟ :vahidrk: خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی:icon_razz: مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ به من برگردون اون روز رو که با تو زندگی خوب بود به شوق دیدنت هر دم تو دل بدجوری آشوب بود 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk:خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی:icon_razz: مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته میشه برای مامانت برای مهرداد بیایم خواستگاری؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ باز کن پنجره ها را، که نسیم روز میلاد اقاقی ها را جشن می گیرد و بهار روی هر شاخه، کنار هر برگ شمع روشن کرده است همه ی چلچله ها برگشتند و طراوت را فریاد زدند کوچه یکپارچه آواز شده است و درخت گیلاس هدیه ی جشن اقاقی ها را گل به دامن کرده است 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk:خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی:icon_razz: مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته ببخشید میون کلامتون من از وقتی نوزادی بیش نبودم یادم میاد شما تو انجمن مشغول اسپمینگ هستید ولی هنوز فقط 366 تا پست داری؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ میشه برای مامانت برای مهرداد بیایم خواستگاری؟ خو خو من که نییدونم مامیم باس نظر اجازه بدهولی تا اونجاییکه من یادم میاد مهرداد زن داشته هاااااااااااااا اونم ستی بوده امسش:vahidrk: ببخشید میون کلامتونمن از وقتی نوزادی بیش نبودم یادم میاد شما تو انجمن مشغول اسپمینگ هستید ولی هنوز فقط 366 تا پست داری؟؟!!! خب الآن من چه کمکی از دستم بر میاد؟!؟!؟! شاید رفرش نکردین حافظتونو تو سال جدید اونوخت ببخشیداااااااااااا شما الآن چند سالتونه؟!؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سولوم مامی خوبی؟خوش میگذره؟ مامی هم بودن مامی های قدیم من عیدی موخوامممممممممم قربون دخملم برم...چی میخوای برات بخرم؟ سراغی از مادر پیرت نمیگیری تو اوهوم لواشک :hapydancsmil: ای جونم...الهی من بترکم قرار بود لواشک بیارم اون روز نشد شما دو تا از کی مادر و دختر شدید ؟؟؟؟کتی ، شوهرت کی شده ؟ عمو جان در جریان نیستیاااااا... شوور ندارم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خب الآن من چه کمکی از دستم بر میاد؟!؟!؟! شاید رفرش نکردین حافظتونو تو سال جدید اونوخت ببخشیداااااااااااا شما الآن چند سالتونه؟!؟!؟! یه کاری بکن من واقعا نگران وضع موجودم عمو جان در جریان نیستیاااااا... شوور ندارم:icon_razz: جامعه مون روز به روز داره به جامعه ی غربی نزدیکتر میشه، نهاد پاک خانواده هی هی 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خو خو من که نییدونم مامیم باس نظر اجازه بدهولی تا اونجاییکه من یادم میاد مهرداد زن داشته هاااااااااااااا اونم ستی بوده امسش:vahidrk: خوب با مادرت یه صحبتی بکن که اگر بشه این دو گل نشکفته رو به هم برسونیم مهرداد قدیم زن داشت و اون زنش مهرداد رو طلاق داد 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ جامعه مون روز به روز داره به جامعه ی غربی نزدیکتر میشه، نهاد پاک خانواده هی هی 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ باز تو یه خانوم محترمو دیدی؟ چشاتو درویش کن گیر دادیا ، دیگه کتی که جز فامیله ، ناسلامتی عموشم خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته سر کوچه چی میکردی !!! شانس آوردی کتی برت داشت ، اگه یکی از این گرگای در لباس میش میبردت ، من چی باید میکردم آخه میشه برای مامانت برای مهرداد بیایم خواستگاری؟ میگن ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست ، مخصوصا که پدر خانومت بخواد میلی بشه کتی خیلی خانومه ها ، ولی اون باباش افسوس که ..... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ گیر دادیا ، دیگه کتی که جز فامیله ، ناسلامتی عموشم سر کوچه چی میکردی !!!شانس آوردی کتی برت داشت ، اگه یکی از این گرگای در لباس میش میبردت ، من چی باید میکردم آخه میگن ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست ، مخصوصا که پدر خانومت بخواد میلی بشه کتی خیلی خانومه ها ، ولی اون باباش افسوس که .....xببم جان تو به این فکر کن که برادر زنت حمید میشه یه تیر و چند نشون 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خو خو من که نییدونم مامیم باس نظر اجازه بدهولی تا اونجاییکه من یادم میاد مهرداد زن داشته هاااااااااااااا اونم ستی بوده امسش:vahidrk: ای مریم جون ، اون ستی از اولشم پابند زندگی با من نبود همش میتینگ و تور با انجمن اینور و انور میرفت بعدشم بدون اطلاع من با اون میلی و حمید دست به یکی کردن و اوری و رها هم باهشون همکاری کردن، رفتن دادگاه طلاق غیابی گرفت. کلی هم بهتان و دروغ پشت من گفتن و شاهداشم تایید کردن و خلاصه قاضی هم باور کرد و حکم طلاقو تایید کرد. میبینی جفای روزگار نامرادووووو خوب با مادرت یه صحبتی بکن که اگر بشه این دو گل نشکفته رو به هم برسونیم مهرداد قدیم زن داشت و اون زنش مهرداد رو طلاق داد کلی هم افکار عمومی رو نسبت به من تخریب کرد. 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ xببم جان تو به این فکر کن که برادر زنت حمید میشه یه تیر و چند نشون بازم نمیصرفه ..... حالا بذار بیشتر فکر کنم ، با کتی هم صحبت کنم ببینم دلش راضی به اینکار هست و شرایط همو بسنجیم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ بابا لامصبا ما این جا همه فامیلیم چی میگین شما:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ بابا لامصبا ما این جا همه فامیلیم چی میگین شما:icon_pf (34): عمو ما می خوایم بنیاد خانواده رو محکم ترش کنیم چراغی که به خانه رواست عزیز من به مسجد حرامه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ عمو ما می خوایم بنیاد خانواده رو محکم ترش کنیم چراغی که به خانه رواست عزیز من به مسجد حرامه نه عمو جون محکمه الانم..دیگه ازین محکمتر صلاح نیست 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ نه عمو جون محکمه الانم..دیگه ازین محکمتر صلاح نیست عمو از قدیم و ندیم میگن کار از محکم کاری ایرادی پیدا نمیکنه و این صلاح دید ما بزرگ تر ها هستش:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ عمو ما می خوایم بنیاد خانواده رو محکم ترش کنیم چراغی که به خانه رواست عزیز من به مسجد حرامه این چراغ که می فرمایید کیه ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ این چراغ که می فرمایید کیه ؟؟؟؟ شما به خودت بر ندار شما چراغ 3 فیتیله ای هم نیستی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده