شـاهین 8068 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 چه خبرهمگه میخوای سلنا گومز رو بیاری نه عزیزم دارم برات یه دختر خوب ایرونی میارم ایرونی جماعت نرخش بالاست 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 نه عزیزم دارم برات یه دختر خوب ایرونی میارم ایرونی جماعت نرخش بالاست اقا ما د ا ف ایرانی نمی خوایم بی زحمت همین سلنا رو بیارررر
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 شاهین با توههه این اس تبسم نوچ کلا بیکار اومدم هدفم اسپم بازی بود جناب روح 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 نوچ کلا بیکار اومدم هدفم اسپم بازی بود جناب روح اها فکر کردم برا ما این طوری شدی بیکاری بیا دستمال گرم کن بزار رو لپ من دندونم درد میکنه
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اها فکر کردم برا ما این طوری شدی بیکاری بیا دستمال گرم کن بزار رو لپ من دندونم درد میکنه امری فرمایشی باشه الهی چرا؟زیاد پسته شکستی با دندونت؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 امری فرمایشی باشه الهی چرا؟زیاد پسته شکستی با دندونت؟ ممنون میشم تنام تو خونه بیا و یه اسپزی کن برامون مردم از گرسنگی از دیروز کلی هم ظرف جمع شده نه بابا دو ماه پیش یه درد گرفت خوب شد الان از دیشب باز شرو کرده دردش 1
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ممنون میشم تنام تو خونه بیا و یه اسپزی کن برامون مردم از گرسنگی از دیروز کلی هم ظرف جمع شده نه بابا دو ماه پیش یه درد گرفت خوب شد الان از دیشب باز شرو کرده دردش تو وقتی تنهایی تو خونه میایی انجمن؟ حیف که خونتون یکم دوره 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ممنون میشم تنام تو خونه بیا و یه اسپزی کن برامون مردم از گرسنگی از دیروز کلی هم ظرف جمع شده نه بابا دو ماه پیش یه درد گرفت خوب شد الان از دیشب باز شرو کرده دردش من می دونم اونقدر آقایی که نمی زاری دست به سیاه سفید بزنم خو شاید به عصب رسیده مفنامیک اسید بخور.از یکی هم شنیده بودم ترکیب عسل و نمک که بزاری روی دندون دردشو کم می کنه. 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 تو وقتی تنهایی تو خونه میایی انجمن؟حیف که خونتون یکم دوره پ ن پ وقتی خونمون پره میام میام اما هیچی که نمیشه که :icon_pf (34): همون خدا رو شکر دوره :hapydancsmil: 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 پ ن پ وقتی خونمون پره میام میام اما هیچی که نمیشه که :icon_pf (34): همون خدا رو شکر دوره :hapydancsmil: میشه یه میتینگ با بچه ها گذاشت خونتون 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 من می دونم اونقدر آقایی که نمی زاری دست به سیاه سفید بزنم خو شاید به عصب رسیده مفنامیک اسید بخور.از یکی هم شنیده بودم ترکیب عسل و نمک که بزاری روی دندون دردشو کم می کنه. حالا تو بیا یه کاریش میکنیم یا من میشورم یا تو یا با هم میشوریم یا یکی رو صدا میکنیم که بیاد بشوره اصل اومدنه:hapydancsmil: شکم خالی مفنامیک اسید بخورم میمیرم اره رسیده به عصب نامرد عسل که شیرینی داره شیرینی بزارم روش جیغم رو میفرسته اسمون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 میشه یه میتینگ با بچه ها گذاشت خونتون اره یه میتینگ این طوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :hapydancsmil: من دوست دارم میتنگ پارتی رو :hapydancsmil: 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 حالا تو بیا یه کاریش میکنیم یا من میشورم یا تو یا با هم میشوریم یا یکی رو صدا میکنیم که بیاد بشوره اصل اومدنه:hapydancsmil: شکم خالی مفنامیک اسید بخورم میمیرم اره رسیده به عصب نامرد عسل که شیرینی داره شیرینی بزارم روش جیغم رو میفرسته اسمون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ماشین ظرفشویی خو غذا درست کن بخور یکم تمرین کن فردا زنت طلاقت نده 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ماشین ظرفشویی خو غذا بخور یکم تمرین کن فردا زنت طلاقت نده ما فقیر ایم زیر زیر زیر خط فقر ای ماشین ظرفف شویی نداریم جاش خدا بهمون دو تا دست داده با اونا میشوریم 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ما فقیر ایم زیر زیر زیر خط فقر ای ماشین ظرفف شویی نداریم جاش خدا بهمون دو تا دست داده با اونا میشوریم خو ظرفاتونو بشور 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اره یه میتینگ این طوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :hapydancsmil: من دوست دارم میتنگ پارتی رو :hapydancsmil: :ws28:
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 خو ظرفاتونو بشور فعلا دارم دنبال یکی میگردم که هم بیاد اینجا تنها نباشم هم کمکم کنه ظرفا رو بشوریم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری